THuG-Radu Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 Aproape zilnic ma cert cu mama cand vede cat delikat (sau vegeta, eu personal prefer delikat`ul de la Knorr) pun in mancare si tot urla ca nu e sanatos si bla bla bla.Eu unul, sunt addicted ! :D Pun delikat in ORICE mancare. (aproape :P ).E sanatos ori ba ? :D Vreau sa aud si parerile voastre :)
dev Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 Ma gandeam ca te faci bucatar :D ... eu in general mananc mai sarat ...Nu stiu exact ce-ti poate face delicatul ... dar daca se foloseste asa des ... e bun. Inca n-am auzit pe nimeni sa zica ca sa murit de la delicat :D
#spoitoru# Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 Mama imi zice ca numa un fel de vegeta (care cumpara ea si nu stiu de care cumpara) e buna, in rest zice ca nu e sanatoasa vegeta aia de la Knorr.
sylv Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 eu am auzit ca nu e prea sanatos..insa are gustul ala aparte ( si eu manc cu f mult delicat mai ales ciorbele :D )
R@iz3r Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 Delikat este bun in cantitati mici, dar in cantitati mari devine mai periculos deoarece contine saruri, care nu-s prea bune pt corp.Deci nu prea e sugerat sa folosesti la toate...
BlackDevil Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 pe mine nu ma deranjaza ... si nu cred ca poate fi mai daunatoare decat cantitatea de suc pe care o beau
Lancelot Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 Ok domnule bucatar...cred ca e sanatos si gustos si hranitor.. :D
uzzylicious_ Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 io rar manc delicat :-j in schimb bag ketchup iuteeee la greu =p~ imi place mancarea iute :> mai ales ketchupu de la Tomi X-tra iuteeee :>:>
IceMan Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 KNORR DELIKAT este o combinatie de legume deshidratate si condimente; fiind bogat in vitaminele A, B1 si B2 este baza perfecta pentru prepararea supelor si ciorbelor. Avand un gust delicios, KNORR DELIKAT te poate ajuta la prepararea sosurilor, salatelor, legumelor, la prepararea carnii de orice fel si chiar a pestelui.Nu pare a fi ceva in neregula, aparent.
Valek Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 Daca o luam asa, paine, sucul, ouale, carnea, fructele, zarzavaturile si toate alimentele zilnice dauneaza pentru ca sunt pline de chimicale daunatoare organismului pe termen lung.
iNm Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 nu cred ca are nimic ... p.s eu aproape la orice mananc ketchup sau mustar :D
TyreXel Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 lol ce topic :/Nu e prea sanatos dar e gustos ^^
m4x Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 daca este folosit la mai multe mancaruri, nu cred ca este daunator...luati si mancati linistiti ;))
MobiuS Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 ce daca mori mai repede din cauza ca pui delikat? macar sa mananci ceva gustos
Alex86 Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 delikat...vegeta ...pentru mine sunt la felcred ca sunt alte alimente mai daunatoare
trojan_bv Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 cred ca sunt alte alimente mai daunatoareword..
Lycantroph Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 nu prea vad cu ce poate fi daunator... ketchupul si mustarul si maioneza in schimb pot fi daunatoare in cantitati exagerate..ptr ficat park
frankie Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 Radule, eu zic sa mananci bine si sa nu te mai preocupe ce zic altii...bucura-te de placerile delikatului :lol:
user000 Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 io rar manc delicat :-j in schimb bag ketchup iuteeee la greu =p~ imi place mancarea iute :> mai ales ketchupu de la Tomi X-tra iuteeee :>:>si mie imi place...:Dsi io mananc cu multa vegeta...da numi place aia ruseasca...prea sarata
Fane Spoitoru Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 io pun dela pe cartofi natur sau cum le-o zice cu smantana si e prea bun :D
Danny Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 Sunt alte alimente mai daunatoare.Doar ca nu e indicat sa mananci prea condimentat , prea sarat ( pentru unele persoane cred ).
Oscar Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 KNORR DELIKAT este o combinatie de legume deshidratate si condimente; fiind bogat in vitaminele A, B1 si B2 este baza perfecta pentru prepararea supelor si ciorbelor. Avand un gust delicios, KNORR DELIKAT te poate ajuta la prepararea sosurilor, salatelor, legumelor, la prepararea carnii de orice fel si chiar a pestelui.Nu pare a fi ceva in neregula, aparent.word..
B|adeTrinity Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 io 1 nu fac exces de delikat ! asa k dupa mine e bun cat sa dea gust mai bun mancarii
MarvinTheMartian Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 Asa imi spune si mie mama... delicatu' e rau in cantitati mari..ocazional pe cate ceva presarat asa cu gust..nu'i bai.