Jump to content
THuG-Radu

Delikat-ul

Recommended Posts

Posted

Aproape zilnic ma cert cu mama cand vede cat delikat (sau vegeta, eu personal prefer delikat`ul de la Knorr) pun in mancare si tot urla ca nu e sanatos si bla bla bla.

Eu unul, sunt addicted ! :D Pun delikat in ORICE mancare. (aproape :P ).

E sanatos ori ba ? :D Vreau sa aud si parerile voastre :)

Posted

Ma gandeam ca te faci bucatar :D ... eu in general mananc mai sarat ...

Nu stiu exact ce-ti poate face delicatul ... dar daca se foloseste asa des ... e bun. Inca n-am auzit pe nimeni sa zica ca sa murit de la delicat :D

Posted

Delikat este bun in cantitati mici, dar in cantitati mari devine mai periculos deoarece contine saruri, care nu-s prea bune pt corp.

Deci nu prea e sugerat sa folosesti la toate...

Posted

KNORR DELIKAT este o combinatie de legume deshidratate si condimente; fiind bogat in vitaminele A, B1 si B2 este baza perfecta pentru prepararea supelor si ciorbelor. Avand un gust delicios, KNORR DELIKAT te poate ajuta la prepararea sosurilor, salatelor, legumelor, la prepararea carnii de orice fel si chiar a pestelui.

Nu pare a fi ceva in neregula, aparent.

Posted

Daca o luam asa, paine, sucul, ouale, carnea, fructele, zarzavaturile si toate alimentele zilnice dauneaza pentru ca sunt pline de chimicale daunatoare organismului pe termen lung.

Posted

io rar manc delicat :-j in schimb bag ketchup iuteeee la greu =p~ imi place mancarea iute :> mai ales ketchupu de la Tomi X-tra iuteeee :>:>

si mie imi place...:D

si io mananc cu multa vegeta...da numi place aia ruseasca...prea sarata

Posted

KNORR DELIKAT este o combinatie de legume deshidratate si condimente; fiind bogat in vitaminele A, B1 si B2 este baza perfecta pentru prepararea supelor si ciorbelor. Avand un gust delicios, KNORR DELIKAT te poate ajuta la prepararea sosurilor, salatelor, legumelor, la prepararea carnii de orice fel si chiar a pestelui.

Nu pare a fi ceva in neregula, aparent.

word..

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...