Guest Crazyleo1222 Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 Salut.Sunt in clasa a-6 si a avut sa facem un proiet pe clasa.Diriga mea ma rugat sa fac songaje de opinie.Cand votati srieteti profesia si unde lucrati sau invatat. Ex: votat da.Profesie elev(Gen 21.)
#spoitoru# Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 Voted: da Profesie: elev@wrong section, trebuia la Discutii generale sau Sondaje.
robert03 Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 Nu. Student.P.S. Lasa "statul pe net" si fa niste exercitii de gramatica (citit + scris). La varsta ta, trebuie sa ai alte ocupatii.Apropo, pt cultura ta generala, statutul de elev/student nu este o profesie, ci o ocupatie. :mellow:
Angel of Darkness Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 Nu . ElevSi ca sa am si eu un Post Scriptum , chiar azi ma gandeam ce minte au unii . S-a inventat internet-ul , gata ! Imi petrec toata ziua uitandu-ma pe NFSPlanet.com sa vad ce se mai aude de urmaotrul joc al francizei . Cand ne da o tema profesoara , dam navala pe gugal sa vedem ce gasim . Am luat un 10 si ma hlizesc toata ziua cu restul haiducilor ... Si eu sunt elev , dar nu caut nici o tema pe net si nici nu stau toata ziua sa vad ce-a mai scris x in topicul y ...