Dani Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 am zis niste date 13 sau 14.. dar daca nu puteti stabiliti voi alta data de comun acord.. numa sa veniti..
Dani Posted April 8, 2007 Posted April 8, 2007 stabiliti voi odata .. cand puteti toti.. si facem gather .. ca vad ca tare multii sariti
THuG-Radu Posted April 8, 2007 Author Posted April 8, 2007 Nush de ce am impresia ca n`o sa fie nimic de gatheru asta !
Guest dumi Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 Eu unu am sa vin , ce daca vom fi putini macar ne vom simti bine . DumiDaniRadu"dati edit si va adaugati cei care veniti :D"
Dani Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 vine vudu si garf :) si cativa admini de pe GameLink :)@altii? si in ce data il tinem?
Beethoven Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 Sambata ? :)Cu toate invitatiile calduroase repetate, din partea mea nu va fi posibil.
Guest dumi Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 Deci suntem cam asa pana acuma : 1.Radu 2.Dani 3.Dumi 4.Garf 5.Vudu :beer: P.s. - haideti cu edit baietii si complectati lista pt. Sambata 14 april la Emporium .
THuG-Radu Posted April 10, 2007 Author Posted April 10, 2007 A venit si ziua in care eu sa zic : Nu pot veni la gather asta ! E primu` gather la care lipsesc. Plec din localitate si nu pot ajunge ! Si vineri seara trebuie sa merg la majoratul unui foarte bun amic. Deci nu pot nici vineri nici sambata. Oricum eram 5 oameni care am zis ca mergem si din cate am inteles si garf merge la nush ce chef... :\ asa ca ramaneam 4. Eu zic sa il facem peste 2-3 saptamani ! Sau daca vreti, il faceti, va distrati ... ca si fara mine se poate ! :D
iNm Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 A venit si ziua in care eu sa zic : Nu pot veni la gather asta ! E primu` gather la care lipsesc. Plec din localitate si nu pot ajunge ! Si vineri seara trebuie sa merg la majoratul unui foarte bun amic. Deci nu pot nici vineri nici sambata. Oricum eram 5 oameni care am zis ca mergem si din cate am inteles si garf merge la nush ce chef... :\ asa ca ramaneam 4. Eu zic sa il facem peste 2-3 saptamani ! Sau daca vreti, il faceti, va distrati ... ca si fara mine se poate ! :D Altadata voi veni si eu ... ti-am zis si pe mess vineri merg in o mini excursie :D si sambata si eu si garf mergem la majul unei prietene :P altadata >:D<
Guest dumi Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 Eu merg oricum sa mananc o pizza si sa beau 2 - 3 beri reci . :beer:
Smok3 Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 Eee pana la urma a fost cineva ? daca a fost ... .cum a fost ? cine a fost ? si ceva poze sunt ? :D :super:
THuG-Radu Posted April 15, 2007 Author Posted April 15, 2007 Am fost putini, dar a fost super ok. M`am simtit ff bine ! :)Am fost eu, Dani, Sebycry, belial, DKM7, Psycho, erty si prietena lui Psy si a lui Seby. Am stat, am vorbit, am ras, ne`am distrat, dupa care am mers la proaspatul club de net a lui dumi, care e foarte tare, calculatoare super bune, merge super ! :)Pozele sunt la mine, o sa le pun ceva mai incolo ! :D
THuG-Radu Posted April 16, 2007 Author Posted April 16, 2007 pozele? astazi? :(Nu am avut timp ieri .. si nici azi nu cred. Posibil mai la noapte ! Daca ai tu vreme, pune`le tu !