Jump to content
THuG-Radu

Gather Oradea live ! Number nu mai stiu cat ! :D

Recommended Posts

Posted

Eu unu am sa vin , ce daca vom fi putini macar ne vom simti bine .

Dumi

Dani

Radu

"dati edit si va adaugati cei care veniti :D"

Posted

Deci suntem cam asa pana acuma :

1.Radu

2.Dani

3.Dumi

4.Garf

5.Vudu

:beer: :happy1:

P.s. - haideti cu edit baietii si complectati lista pt. Sambata 14 april la Emporium .

Posted

A venit si ziua in care eu sa zic : Nu pot veni la gather asta ! :|

E primu` gather la care lipsesc. Plec din localitate si nu pot ajunge ! :| Si vineri seara trebuie sa merg la majoratul unui foarte bun amic. :| Deci nu pot nici vineri nici sambata.

Oricum eram 5 oameni care am zis ca mergem si din cate am inteles si garf merge la nush ce chef... :\ asa ca ramaneam 4. Eu zic sa il facem peste 2-3 saptamani ! :|

Sau daca vreti, il faceti, va distrati ... ca si fara mine se poate ! :D

Posted

A venit si ziua in care eu sa zic : Nu pot veni la gather asta ! :|

E primu` gather la care lipsesc. Plec din localitate si nu pot ajunge ! :| Si vineri seara trebuie sa merg la majoratul unui foarte bun amic. :| Deci nu pot nici vineri nici sambata.

Oricum eram 5 oameni care am zis ca mergem si din cate am inteles si garf merge la nush ce chef... :\ asa ca ramaneam 4. Eu zic sa il facem peste 2-3 saptamani ! :|

Sau daca vreti, il faceti, va distrati ... ca si fara mine se poate ! :D

Altadata voi veni si eu ... ti-am zis si pe mess vineri merg in o mini excursie :D si sambata si eu si garf mergem la majul unei prietene :P altadata >:D<

Posted

Eu merg oricum sa mananc o pizza si sa beau 2 - 3 beri reci . :beer:

Posted

Am fost putini, dar a fost super ok. M`am simtit ff bine ! :)

Am fost eu, Dani, Sebycry, belial, DKM7, Psycho, erty si prietena lui Psy si a lui Seby.

Am stat, am vorbit, am ras, ne`am distrat, dupa care am mers la proaspatul club de net a lui dumi, care e foarte tare, calculatoare super bune, merge super ! :)

Pozele sunt la mine, o sa le pun ceva mai incolo ! :D

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...