Jump to content
THuG-Radu

Gather Oradea live ! Number nu mai stiu cat ! :D

Recommended Posts

Posted

Stiu ca pt mine si ceilalti colegi admini de pe oradea e prezenta obligatorie , dar cam peste 3 saptamni eu am treaba multa ca eu si familia mea ne mutam si de-aia :| ! Voi incerca totushi,dar nu promit ! :( sry guys

Posted
:right: vin sigur numa sa nu fiu plecat dincolo.
Posted

Sambata, 24 februarie, pizzeria emporium (unde o fost si ultimu gather), orele 18:00, gather Oradea live.

PRezenta adminilor din Oradea OBLIGATORIE. Mai ales ca acuma avem si admini noi ! :)

Am auzit ca s`a deschis ceva pizzerie pe centru ... cu ceva oferte ff tari. la 5 pizza comandate, 5 beri gratis, si bere la halba de 5 litri cu pai de 1 metru si de alea. O sa merg sa vad despre ce`i vorba .. daca au loc suficient si pizza buna, facem acolo ! :D

Daca nu, ramane Emporium ! :)

Aveti la dispozitie aproape 3 saptamani sa anulati orice plan care`l aveati pe atunci si sa veniti ! :)

Feb 6 2007, 00:58... buna dimineatza :P

Admini noi?... fac cinste de fericire? :D kiddin' sa nu-i speriu de pe amu.

Rojiiir out... count me in :beer:

Posted

vin sa imi dea sefu bancii dumi si dani cate o bere plus Radu :D

p.s probabil ca o sa vin ca matza aia grasa

Eu dau o bere daca o bei la sec =)) ! ! !

Posted

depine cum stau cu bugetu... 60%vin si eu

Bei la sec si bei pe gratis ,mai ciugulesti ceva pizza de la noi si biniafi =))

Posted

DUMI ... deci sa inteleg ca dai bere la sec? :)

O zis ca da bere la cel care o bea la sec. Daca esti in stare sa bei mai multe, iti da mai multe, DAR SA FIE LA SEC ! :D Una creka o`i bea si yo Dumi ! :D

Am explicat bine dumi ? :P

P.S. : ne strangem cativa din cate vad ! :D

Posted

O zis ca da bere la cel care o bea la sec. Daca esti in stare sa bei mai multe, iti da mai multe, DAR SA FIE LA SEC ! :D Una creka o`i bea si yo Dumi ! :D

Am explicat bine dumi ? :P

P.S. : ne strangem cativa din cate vad ! :D

Roger that ! eu voi ajunge cu o ora inainte sa beau 3 -4 beri in avans ca sa imi faceti fatza =)) , la sec nu beau ca nu ma grabesc nicaieri ,dar rasplatesc asemenea gesturi =))

P.s. - ar fi bine totusi Emporium sa putem trage si un gather la urma , sa va dam revansa pana una alta asa baga mixuri radule ca ma e putin pana va umilim iara =))

Daca ar veni satmarenii ar fi super ca am face un gather de-ala de la mama lui !

Posted

Roger that ! eu voi ajunge cu o ora inainte sa beau 3 -4 beri in avans ca sa imi faceti fatza =)) , la sec nu beau ca nu ma grabesc nicaieri ,dar rasplatesc asemenea gesturi =))

B)

atunci DA VIN SI EU :rofl1:

Posted

Mai bine era sa vedem meciu Steaua - Sevilla la o bere in Emporium .

Guest idolul meu in viatza e L3gacy
Posted

ce fericire pe voi cu gatheru` asta ^_^

La craiova nu a fost asa ceva :yum: ... au venit ei ...dar nu am stiut toti ... ar trebui si noi sa facem unul (Craiova) .... mai vb noi :D...cine vine din provincie are de la mine 1 bere :lol:

Distractie placuta la Emporium !

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...