THuG-Radu Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 Altu, 13-14 aprilie, hotaram acuma. Local : emporium. Orele : 18:00 !Check out pagina 4 ! :D
RedX Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 Stiu ca pt mine si ceilalti colegi admini de pe oradea e prezenta obligatorie , dar cam peste 3 saptamni eu am treaba multa ca eu si familia mea ne mutam si de-aia ! Voi incerca totushi,dar nu promit ! :( sry guys
Smok3 Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 :> :> :> :> daca se tine Radu de promisiune i`m there 80% :D
Guest dumi Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 :right: vin sigur numa sa nu fiu plecat dincolo.
uzzylicious_ Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 Hai ca vin si io din Baia Mare :bananadance2: :D kidin :>
yunoz Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 Sambata, 24 februarie, pizzeria emporium (unde o fost si ultimu gather), orele 18:00, gather Oradea live.PRezenta adminilor din Oradea OBLIGATORIE. Mai ales ca acuma avem si admini noi ! :) Am auzit ca s`a deschis ceva pizzerie pe centru ... cu ceva oferte ff tari. la 5 pizza comandate, 5 beri gratis, si bere la halba de 5 litri cu pai de 1 metru si de alea. O sa merg sa vad despre ce`i vorba .. daca au loc suficient si pizza buna, facem acolo ! :D Daca nu, ramane Emporium ! :) Aveti la dispozitie aproape 3 saptamani sa anulati orice plan care`l aveati pe atunci si sa veniti ! :) Feb 6 2007, 00:58... buna dimineatza :P Admini noi?... fac cinste de fericire? :D kiddin' sa nu-i speriu de pe amu.Rojiiir out... count me in :beer:
Dani Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 probabil ca am sa vin.. nu se stie sigur..timisorenilor nu va incumetati nici unu? :yum:
sefu_bancii Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 vine si baiatu :D nu fac cinste,nu dau credite ma deplasez doar ptr placere
iNm Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 vin sa imi dea sefu bancii dumi si dani cate o bere plus Radu :Dp.s probabil ca o sa vin ca matza aia grasa
Guest dumi Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 vin sa imi dea sefu bancii dumi si dani cate o bere plus Radu :D p.s probabil ca o sa vin ca matza aia grasa Eu dau o bere daca o bei la sec ! ! !
iNm Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 Eu dau o bere daca o bei la sec ! ! ! sa vii cu banii ( daca o beau la sec mai dai una daca nu dau eu una inapoi :D )
THuG-Radu Posted February 6, 2007 Author Posted February 6, 2007 Stati prunci sa merg la pizzeria aia unde este ceva oferta : Bere la halba de 5 LITRI bauta cu pai de 1 METRU ! Ce zici money, ne bagam ?
Guest dumi Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 depine cum stau cu bugetu... 60%vin si eu Bei la sec si bei pe gratis ,mai ciugulesti ceva pizza de la noi si biniafi
1/2 Man 1/2 Amazing Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 DUMI ... deci sa inteleg ca dai bere la sec? :)
THuG-Radu Posted February 6, 2007 Author Posted February 6, 2007 DUMI ... deci sa inteleg ca dai bere la sec? :)O zis ca da bere la cel care o bea la sec. Daca esti in stare sa bei mai multe, iti da mai multe, DAR SA FIE LA SEC ! :D Una creka o`i bea si yo Dumi ! :DAm explicat bine dumi ? :PP.S. : ne strangem cativa din cate vad ! :D
Guest dumi Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 O zis ca da bere la cel care o bea la sec. Daca esti in stare sa bei mai multe, iti da mai multe, DAR SA FIE LA SEC ! :D Una creka o`i bea si yo Dumi ! :D Am explicat bine dumi ? :P P.S. : ne strangem cativa din cate vad ! :D Roger that ! eu voi ajunge cu o ora inainte sa beau 3 -4 beri in avans ca sa imi faceti fatza , la sec nu beau ca nu ma grabesc nicaieri ,dar rasplatesc asemenea gesturi P.s. - ar fi bine totusi Emporium sa putem trage si un gather la urma , sa va dam revansa pana una alta asa baga mixuri radule ca ma e putin pana va umilim iara Daca ar veni satmarenii ar fi super ca am face un gather de-ala de la mama lui !
iGARFiELD Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 Roger that ! eu voi ajunge cu o ora inainte sa beau 3 -4 beri in avans ca sa imi faceti fatza , la sec nu beau ca nu ma grabesc nicaieri ,dar rasplatesc asemenea gesturi B) atunci DA VIN SI EU :rofl1:
Guest dumi Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 Mai bine era sa vedem meciu Steaua - Sevilla la o bere in Emporium .
1/2 Man 1/2 Amazing Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 Mai bine era sa vedem meciu cu Steaua la o bere in Emporium .De aceeasi parere...mai bine ne adunam toti la meci la o bere, doua, trei :beer: :beer:
THuG-Radu Posted February 8, 2007 Author Posted February 8, 2007 E joi, multi n`ar vrea sa vina ca e scoala a doua zi.O lasam pe 24 februarie...Desi eu creka voi fi in pigalle la meci :D
Guest idolul meu in viatza e L3gacy Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 ce fericire pe voi cu gatheru` asta ^_^La craiova nu a fost asa ceva :yum: ... au venit ei ...dar nu am stiut toti ... ar trebui si noi sa facem unul (Craiova) .... mai vb noi :D...cine vine din provincie are de la mine 1 bere :lol:Distractie placuta la Emporium !