Jump to content
#spoitoru#

Daniel Radcliffe riscă să nu-l mai interpreteze pe Harry Potter

Recommended Posts

Şefii studioului Warner Bros. se gândesc la posibilitatea de a-l înlocui cu un alt actor pe Daniel Radcliffe, de teamă că seria "Harry Potter", destinată mai ales copiilor, va avea de suferit.

Asta după ce Radcliffe a decis să debuteze, pe scena teatrală londoneză, jucând nud, potrivit thisislondon.com.

Spre sfârşitul lunii februarie, actorul britanic Daniel Radcliffe, în vârstă de 17 ani, îşi va face debutul pe scena de teatru londoneză cu piesa scriitorului Peter Shaffer "Equus", o dramă despre un grăjdar care a făcut o obsesie erotică pentru cai. Această piesă de teatru a mai fost pusă în scenă în 1974, avându-l în distribuţie pe Anthony Hopkins şi a cunoscut un foarte mare succes în epocă.

În piesă, Radcliffe, care joacă rolul grăjdarului, trebuie să simuleze plăcerea sexuală în timp ce călăreşte dezbrăcat un cal. Personajul lui este consultat de un psihiatru, după ce a provocat orbirea a şase cai cu o ajutorul unei ţepuşe.

sursa:click

@Eu zic ca daca Radcliffe nu-l mai interpreteaza pe Harry Potter filmul nu mai este acelas, atat de atragator.

Link to comment

Hai ca exagereaza. Doar intr`o secventa apare nud.

Daniel nu vrea sa renunte la Harry Potter dar, in acelasi timp, vrea sa demonstreze ca este capabil sa interpreteze si alte roluri. El a primit un sprijin enorm de la admiratori, a replicat Vanessa Davies, purtatorul de cuvant al lui David.

Link to comment

Harry Potter incepand de la a treia carte in sus NU mai este pentru copii so stop it with that doodie...sincer ca ma deranjeaza cand aud asa ceva.

Si un mare bravo pentru Dan ca nu se limiteaza la un singur rol...

Btw...Ian Mckellen tot l-a jucat pe Gandalf, cu toate ca era gay, did that have a bad influence on me? maybe on ISOME but not on me =))

Link to comment

E bun... deja o zis si la stiri :cool2:

Okay... chestia asta o sa aibe 2 taisuri. Avea oricum succes enorm cu Harry Potter. Insa exista precedent pentru cazul lui Macaulay Culkin. Si el a avut succes cu seria Home Alone, insa apoi a disparut complet (sa nu mai zis ca iau aparut cosuri si na mai fost loc pt el in Hollywood :error: ). Asa ca poate era nevoie sa demonstreze ca are loc si prin alte roluri si ca n-ar trebui sa fie "uitat" tipu".

Probabil o avut insemnatate ca rolul a mai fost jucat si de Anthony Hopkins mai demult. Ce mai: "dak la ala io placut la calarit... haida' si io" .

Cine stie, poate chiar convinge pe cineva ca ar trebui luat in considerare si pentru alte roluri.

(poate revine si pamela anderson... "let's ride" :blink: )

Link to comment

Daniel Radcliffe ramane Harry Potter

Actorul britanic Daniel Radcliffe va juca si in ultimele doua filme din seria de sapte cu celebrul personaj Harry Potter, conform agentului sau. Actorul in varsta de 17 ani a fost foarte apreciat de critici si de catre fani pentru rolul sau din controversata piesa “Equus”, care se joaca pe scenele londoneze.

Filmarile pentru al saselea film Harry Potter vor incepe in septembrie, asta dupa ce in vara va fi lansat cel de-al cincilea film al seriei.

Daniel Radcliffe a devenit cunoscut in 2001, cand avea varsta de 11 ani si a aparut in rolul micutului vrajitor in primul film Harry Potter.

J.K. Rowling, creatoarea personajului Harry Potter, a anuntat ca a saptea si ultima carte din serie, intitulata "Harry Potter and the Deathly Hallows", va fi publicata pe 21 iulie. Deocamdata nu se stie cand va fi realizata versiunea cinematografica.

Cinemagia

Link to comment

a fost un pic cam exagerata stirea :) ma bucur ca ramane Harry Potter!

da,dar totusi

Actorul britanic Daniel Radcliffe a declarat că speră că personajul interpretat de el, Harry Potter, va muri în ultima parte a aventurilor celebrului vrăjitor, pentru că adoră scenele cu morţi, informează dailymail.co.uk.

Autoarea britanică J. K. Rowling a anunţat că cel de-al şaptelea şi ultim volum al seriei, "Harry Potter And The Deathly Hallows", va fi publicat pe 21 iulie.

Daniel Radcliffe, care după ce va împlini 18 ani pe 23 iulie va avea acces la averea sa de 20 de milioane de lire sterline obţinută datorită seriei "Harry Potter", a declarat: "Sper că voi muri în această parte. Cred că este singurul mod pentru Jo (Rowling n.r.) de a o încheia şi am o afinitate deosebită pentru scenele cu morţi".

sursa:

http://www.protv.ro/stiri/divertisment/dan...rry-potter.html

"Harry Potter and the Deathly Hallows" este titlul ultimului volum din seria Harry Potter, care va fi scos pe piaţă pe 21 iulie.

Anunţul a fost făcut de scriitoarea britanică J. K. Rowling. Autoarea a mai spus că două personaje vor muri la finalul cărţii, iar fanii se întreabă dacă Harry va fi unul dintre aceştia, informează BBC.

Cărţile din seria "Harry Potter" s-au vândut în 325.000.000 de copii în lumea întreagă şi au fost traduse în 64 de limbi, a indicat Bloomsbury, editorul lui Rowling.

Potrivit editurii, cel mai recent volum al seriei, "Harry Potter şi Prinţul Semipur", s-a vândut în 2.009.574 de copii în Marea Britanie în prima zi de la lansarea pe piaţă.

Bloomsbury a mai amintit că anul acesta se împlinesc zece ani de la publicarea primei părţi a seriei "Harry Potter şi piatra filozofală", care a constituit începutul unei serii care a căpătat rapid un succes fenomenal.

sursa:

http://www.protv.ro/stiri/divertisment/ult...e-21-iulie.html

Link to comment
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...