xtm Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 Plm vedeti ceva admin ca is pe mai mute topicuri posturi :De genu huge dick in nush ce vedeta si linkuri cu spywere and shit.
MobiuS Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 Si daca ai mai trece pe la scoala ar fi cel mai bine :dooh:word
THuG-Radu Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 are dreptate.Sunt mai multi boti inregistrati pe forum, care fac reclama la site`uri de genu : vedetaSUCKING/blablabla etc.Cand vezi sucking/fucking deja iti dai seama ca nu poate fi decat virus !Au facut mai multe posturi pe tot forumu.
#spoitoru# Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 Plm vedeti ceva admin ca is pe mai mute topicuri posturi :De genu huge dick in nush ce vedeta si linkuri cu spywere and shit.Te sfatuies sa iti controlezi limbajul ca se lasa cu suspend
xtm Posted February 5, 2007 Author Posted February 5, 2007 wordmi scuzi da tu nenea de ce ai voie sa vb pe inglish si eu nu ?Iti sugerez sa iti vezi de treaba ta ,eu am spus ceva pt admini(si pt cine nu vrea sa se aleaga cu un virus),adevarat am zis plm si alte greseli ... am folosit limbaj de yahoo pare rau,da imi era lene sa scriu+graba.Si am retinut o sa imi controlez limbaju:D
CrashOver Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 Hmm multam de informatie nu am mai accesat forumu de cateva saptamani si e bine de stiut sa ma feresc de tot felul de siteuri dastea so thnx !
black5 Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 Te sfatuies sa iti controlezi limbajul ca se lasa cu suspend:rofl1: :rofl1: :rofl1: :rofl1: :rofl1: i-auzi la moderatoru` in devenire.. ai luat cu copy paste de la un mod actual sau e creeatia ta?
mat3y Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 1.Mai intai invata "sa vorbeste" romaneste.2.Multumesc de informatie.3.Eu nu am vazut niciun post si nimic altceva cu situri in sensul acela.
alecs Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 trecand peste exprimarea de autobaza , tipul chiar are dreptate , in ultima perioada e avalansa cu boti din astia pe forum ... nu exista ceva script? sa ii detecteze?
xtm Posted February 5, 2007 Author Posted February 5, 2007 1.Mai intai invata "sa vorbeste" romaneste.2.Multumesc de informatie.3.Eu nu am vazut niciun post si nimic altceva cu situri in sensul acela.1.invata tu :),daca tot citesti topicu citeste si al doilea post a meu din topic:)..la fel si pt restu cu aceleasi raspunsuri.2.Ma bucur ca iti pot fi de folos.3.Cred ca imi explic cu mi`ai ratat al doilea post daca nu ai vazut pana acuma..p.s : nu inteleg dc unii de aicea nu puteti sa luati ce e important de acolo-->informatia<-- si doar sa va legati toti de un post cu "limbaj de yahoo"..asa e la romani..
xtm Posted February 5, 2007 Author Posted February 5, 2007 Wow ce chestie ai descoperit America Si tu ai descoperit cum sa fii un troll pe forum si sa spamezi?
Danny Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 Topic inutil.Stim si noi moderatorii ca exista niste boti pe-aici care posteaza diverse site-uri cu virusi.Anuntam si luam masuri !Controleaza-ti limbajul ! Acesta este un forum serios , nu o bataie de joc !
silversky Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 Da, ştim, Jeniffer Lopez cu huge...cum zici tu :DSemnalăm posturile cu pricina şi aşteptăm filtrele pe ip.Closed.