Adi Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 Azi skill implineste varsta de 87 de ani.... comunitatea linkmania are placerea de a iti oferi cadou GRATUIT: Un baston cu bloototh si mp3 player si ochelari cu infra rosu! Nu e off topic( ce e mai sus era o gluma) insa azi chiar e ziua lui si ii urez 'La Multi Ani!'
RedX Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 La Multi Anicand am auzit 87 de ani m-am speriat :rofl1: !
Adi Posted February 5, 2007 Author Posted February 5, 2007 bosorog deja i le-am trimis prin posta bastonu si ochelarii... pana acu' se juca de pe patul din spital ...saracu :D
sKiLL_™ Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 loooooooooooooool :nanana: :rofl1::rofl1: ce sa zic ... mersi :wub: sper ca nu va suparati .. dar ziua mea e in noiembrie .. am pus asa la profil sa vad daca mere :lol: oricum thx :beer:
Adi Posted February 5, 2007 Author Posted February 5, 2007 LOOOOL :rofl: nu mai completa date gresite :-L
InGeLiTzA*LeA Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 loooooooooooooool :nanana: :rofl1::rofl1: ce sa zic ... mersi :wub: sper ca nu va suparati .. dar ziua mea e in noiembrie .. am pus asa la profil sa vad daca mere :lol: oricum thx :beer: hahaha ..tare faza ... deci asta sa va fie invatatura de minte celor care fac topicuri cu "La multi ani!" ... mai bine dati PM'uri .. lasati goana dupa posturi
sylv Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 La Multi Ani :blink: o zis omu ca nu e ziua lui ..si tu '' La Multi Ani '' :rofl1:sKiLL sa ne traiesti 1000 de ani :D
mat3y Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 notsi agent nu mai face topicuri de care nu esti sigur
vudu Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 sper ca nu va suparati .. dar ziua mea e in noiembrie .. am pus asa la profil sa vad daca mere :lol: oricum thx :beer: looooooooool Lma moshule .....mai bine mai tarziu decat niciodata
{JM}Alex Lifetaker Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 La multi ani si tot ce iti doresti :)
Sm1Th Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 :blink: o zis omu ca nu e ziua lui ..si tu '' La Multi Ani '' :rofl1:sKiLL sa ne traiesti 1000 de ani :Din poze :D La multi ani si tot ce ti doresti de ziua ta , oricand ar fi ea :D