mat3y Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 Asta e ziua mea fac 16 ani daca ii pasa cuiva :gives: ..fani ceva..haide stiu ca toti ma invidiati dar va ascundeti...declarati-va adoratorii mei: EU SUNT ZEUL VOSTRU!! :P :P am luat-o razna Oricum daca vrei sa imi zici La multi ani aici e locul si momentul potrivit.
Raul Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 sa nu fiu offtopicLmasi acum offtopicnu o sa tina prea mult topicul 1.nu te stie nimeni2.nu prea se fac topicuri cu la multi ani pe aici
sylv Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 Asta e ziua mea fac 16 ani daca ii pasa cuiva :gives: ..fani ceva..haide stiu ca toti ma invidiati dar va ascundeti...declarati-va adoratorii mei: EU SUNT ZEUL VOSTRU!! :P :P am luat-o razna Oricum daca vrei sa imi zici La multi ani aici e locul si momentul potrivit. :blink: La multi ani ...ce mod de exprimare ai ;)
mat3y Posted February 4, 2007 Author Posted February 4, 2007 @hahaeu sunt mai tampit asaundertaker durule:P
B|adeTrinity Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 La Multi Ani !!! sa cresti mare si cuminte
#spoitoru# Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 La Multi Ani :)@ce te face sa crezi ca ai fani? :rofl1: :) :cool2:
mat3y Posted February 4, 2007 Author Posted February 4, 2007 La Multi Ani :)@ce te face sa crezi ca ai fani? :rofl1: :) :cool2:m-am gandit la tine si d-aia mi s-a parut ca esti fanu meu
IceMan Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 spam topic?La Multi Ani, sa cresti mare, cuminte si sa stii pe viitor ca nu se fac de-astea.