Jump to content
#spoitoru#

Metode de copiat, preluate parcă din filmul cu Agentul 007!

Recommended Posts

Posted

Care ma imprumuta cu 300 de euroooooooooooooooooooooooo ? :D

Mi`a zis mama de faza asta ca o vazut la TV =))

Daca ash avea acuma 300 de euro in mana, direct ash merge sa cumpar gadget`ul! :D

Posted

Mai bine invat, si pastrez banii pentru altceva folositor. Daca treci cu copiat, si la serviciu te lovesti de o problema pe care trebuia sa o studiezi la scoala, ce faci? Invatatul nu e placut (pentru unii), dar rezultatul e mai mult decat satisfacator.

Posted

Bine...cei care sunteti la liceu...nici nu va puteti imagina cat de mult poate sa fie de invatat. Eu de exemplu am de invatat in 4 zile materia pe care unuii o dau la bac....la economie...bineinteles...predata la un nivel mai academic. Inveti la o materie, la 2 pe sesiune asa mult...dar cand se aduna 4-5 ce naiba mai faci? Personal...m-am saturat, mai am un examen si se termina. Totusi, nu mi-as lua asa ceva.

Prefer, in cazul in care merita riscul....direct cursurile. In cel mai rau caz fituici. Cel mai nasol este insa la matmatica, atunci cand inveti teorie pe derost.

In facultate invatam multe pe derost, nu avem ce sa facem. Asta este sistemul. Unii te taxeaza chiar si pentru greseli de ortografie (evident, ma refer aici la abrevieri).

Posted

Fituica rullz ? cred ca nu esti nici la liceu, daca ai un profesor care se plimba prin toata clasa de zici ca e la maraton n-ai sanse cu fituici :|

Posted

Fituica rullz ? cred ca nu esti nici la liceu, daca ai un profesor care se plimba prin toata clasa de zici ca e la maraton n-ai sanse cu fituici :|

No way, din clasa a 6a pana in a 10a, nu m-au prins nici o data !!! :nanana: Am experienta. :readthis: Cum sa vada fituica daca ti-o bagi in pantaloni sau daca o lipesti pe cozoroc la sapca (pe interior) ? B)

Posted

Sa zicem ca e buna chestia pentru unii. Acum la facultate din 7 examene in sesiune 5 le dau oral. Sa nu mai vorbesc de cologvi.. all oral baby 8-| So pt mine chestia asta e egala cu zero

Posted

@oick dar multe examene orale mai ai. Eu am joi primul examen oral din facultate. Sa vad cum va fi. Noroc ca nu are pondere decat 25% din nota finala...asa ca...da Doamne un 5!

Posted

I-am copiat 12 ani ii mai copii inca 7.

La examenele orale e mai greu :( Dar un headset acoperit cum trebuie ( pentru mai multe detalii mergeti la cei de la medicina :-" ) ajuta mult.

Posted

Mi-ar fi prins bine la unele examene astfel de gadget-uri, dar intr-un final nu te alegi cu nimic, doar cu o foaie de hartie numita diploma si fara nici o cunostinta in domeniu. Plus ca la facultatea la care sunt, daca esti prins copiind esti exmatriculat fara posibilitatea de reinmatriculare in cadrul Universitatii, deci uneori nu merita riscul, chiar daca am facut-o. ^_^

Posted

dar la ce facultate esti?

Nu, nu ramai cu multe..d.ar iti schimbi perceptia, iti dezvolta oarecum inteligenta, paote ca stresul examenelor te fac mai rezistent (sau te tampesc de tot). Sa nu-mi spuneti ca nu v-ati schimbat enorm dupa primul an de facultate...bine...depinde si facultatea.

Nu e bine nici sa fi la o facultate la care se intra uor dar nici greu. Cand e de invatat sa se invete, cand e de distrat...e de distrat....daca e una foarte buna...este concurenta mare...nu mai ai prieteni, ai concurenti dusmani!

Posted

Inseamna ca s-a terminat bine...totusi...imi imprumuta cineva o jucarie dintr-aia pt maine la oral? :P

Bafta la examen :D si nu stiu daca cineva are sa-ti imprumute :surprised:

Posted

Eh...am scapat de stresiune!

Eu v-as da warn celor care postati...doar de dragul de a va creste numarul de posturi...dar nu am cum...bine...nu chiar warn...dar un avertisment....

Copiem copiem, dar ce facem cand avem nevoie de o informatie si nu stim undesa o gasim? Macar invatand ne mai ramane ceva....

Posted

sincer eu unu as da bani pe asa ceva :|, sunt unele facultati sau examene la anumiti profesori pe care nu ai cum sa le iei, nici aia care dau bani cate odata nu le ia asa ca daca va ganditi bine cate examene sunt pe an sau cum e sa dai bani la 5 dintre ele cumperi lejer 1 dispozitiv dela si nu mai ai nici o treaba :) decat daca vin oameni cu detectoare :|. Oricum eu stiu sa fac fituiti bine detot :D si in clasa a 7-a eu si cu un coleg aveam poza in ziaru gazeta de sud la un magazin desta xerox unda am lucrat :| langa un panou pe care scria "executam fituiti la comanda" lol :D mi se pare ca pr ala al meu are si acuma ziaru ala :)

p.s sebi eu sunt inca la liceu cls a 11-a si copiez numai la materi la care nu am nici o treaba si la romana unde sunt varza :D in rest la mate, engleza, si desen tehnic in vatza :| :-< ca astea chiar imi trebuie pt ca vreau sa dau la fac de constrcti sa ma fac inginer constructor :D

p.p.s de la anu din a 12-a o sa invatz si la romana pt bac, ca nu am incotro :-<

Posted

@ce fain se copiaza in ziua de azi, cand o sa ajung eu la faculatate oare ce metode vor mai fi? cred ca atunci o sa treci sesiunile numai din copiat :cool2:

Nu fi asa de sigur, profesorii isi vor da seama si vor actiona cu dispozitive!

Posted

Nu fi asa de sigur, profesorii isi vor da seama si vor actiona cu dispozitive!

da sigur <_< sa vezi babele cu dispozitive blablabla :rofl1:

Posted

nu stiu ce sa zic cu copiatul asta... eu am trecut prin 5 ani de faculta fara sa copiez la nici un examen si... indraznesc sa consider chestia asta demna de lauda, la ce colegi am avut in jur. intr-adevar, o facultate nu va va face experti. scopul unei facultati, in viziunea mea, e sa ofere bazele unei arii relativ largi de domenii si, de asemenea, se mai ofere studentilor si o oarecare perspectiva in legatura cu domeniul pe care doresc sa se axeze.

acuma... nu trebuie sa traiti cu impresia ca profesorii sunt in halul ala de tonti incat sa nu se prinda cand sunt copiati. e foarte usor sa-ti dai seama chiar si dupa o lucrare daca autorul ei a copiat sau nu. si, indiferent ce ati auzit voi, se permite o noua verificare in cazul unor astfel de banuieli bine justificate - in alte cuvinte, profesorul te poate chema sa rescrii lucrarea, s-au mai intamplat cazuri si pe la mine. deci si daca copiati cu "gadget-uri" invizibile, proful poate cere reverificarea. doar ca profesorii astia sunt cam miserupisti in directia copiatorilor, raspunzand astfel cu indolenta indolentei caracteristice studentilor. si nu pot spune ca nu-i inteleg. desigur, nu-i aprob, dar asta-i partea a doua.

in mintea mea, accept cu lejeritate ideea de copiat. daca sunt eu mai fraiera si n-am fost in stare (de-acum nici macar n-o sa mai am ocazia), e strict problema mea. dar nu accept ideea copiatului de 10. asta e deja nesimtire. si cam asa sunt multi dintre colegii mei bursieri. adica nesimtiti. metoda clasica cu fituica inca functioneaza, daca va tine. copiezi ce-ti trebuie, cu emotiile de rigoare, copiezi cu bun simt de 5, 6, sa zicem 7, dar nu-ti instalezi bullshit-uri electronice in urechi si te faci ca ploua.

si banii nu se merita intr-un singur sens. ca terminati facultatea la fel de nestiutori cum ati inceput-o. si, din pacate (sa zicem), nu mai e ca pe vremea lui ceasca unde, odata vazut cu diploma in mana, ti se oferea locul de munca, pa si pusi. in zilele noastre chiar mai si trebuie sa si stii cate ceva (sau sa ai pile, desigur, numai pe mine se pare ca m-a nascut mama fara nicio pila)... chiar daca sesiunile par interminabile, paginile de curs xeroxate sunt deseori ininteligibile si cafelele baute iti provoaca palpitatii. riscurile meseriei :)

Posted

da...pana vin profii cu detectoare...unii nici nu stiu sa dea un telefon de pe mobil...asa ca....

WORD! :D

asa e... o sa isi dea seama :P

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...