Jump to content
Guest Hell Gaming - News

Windows Vista intra pe piata!

Recommended Posts

Guest Hell Gaming - News
Posted

Windows Vista intră pe piaţă

Marţi 30 Ianuarie 2007, 05:55

Vista, urmaşul sistemului de operare Windows, a fost lansat de Microsoft la New York. Bill Gates a prezentat, sutelor de jurnalişti prezenţi într-un teatru de pe Broadway, sistemul pe care l-a numit "cheia noii ere digitale".

Lansarea de la New York are loc înaintea celei mai mari campanii publicitare din istoria Microsoft, estimată de specialişti la 500 de milioane de dolari. Odată cu sistemul de operare Vista, va intra pe piaţă şi cea mai nouă versiune a programului de birotică Office 2007.

Cele două produse Microsoft sunt lansate simultan în magazinele de specialitate din întreaga lume.

Sursa: Realitatea TV

Posted

Vista nu e urmasul lui Windows, e al lui Windows XP :P

Oricum, e mult mai evoluat fata de XP la grafica, in rest, nu stiu ce sa zic... Oricum, nu merita pretul pe care-l cere Microsoft [-(

Posted

~300RON pe 32bit Home Edition. Nu mi se pare asa scump

~700RON pe 64bit Home Edition. Depinde..

il poti lua si de la bisnitari cu cateva sute de mii :)) :blink:

oricum la grafica pe care o are merita banii :pumn:

Posted

e de mult la download... problema este nu au au multi sisteme care sa-i faca fata... mananca prea mult... vreo 400RAM in stand-by

Posted

Am un prieten care a luat vista de pe torrent :) Hacker-ii romani il au de vreo 3 luni, am vazut la stiri...

il am si eu de vreo 1 luna jumate, inca nu l-am instalat am zis ca nu merita.... acu ziceti si voi merita vista in loc de sp2? :-??

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...