Guest aditzu Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 Lumea asta e plina de peripetii ... unele haioase :rotfl: :rotfl: :rotfl: altele mai putin haioase Click Aici sa vezi filmuletul
[k1ll] Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 Lumea asta e plina de peripetii ... unele haioase :rotfl: :rotfl: :rotfl: altele mai putin haioase Click Aici sa vezi filmuletul ce oameni mai ales ala de la bowling =)) =)) =)) :rofl1:
gigifast1 Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 "uite mama fara maini , uita mama nu am dinti..............BOOOOM !!!!"
Fane Spoitoru Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 penali rau )) la biliard asa era sa mi se intample si mie cand sa dau prima data am luat cea mai grea bila :D si am alunecat noroc k i-am dat drumu si am ramas pe picioare prin nush ce minune :)
Anakin_Theo Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 penali rau )) la biliard asa era sa mi se intample si mie cand sa dau prima data am luat cea mai grea bila :D si am alunecat noroc k i-am dat drumu si am ramas pe picioare prin nush ce minune :) sorry ca te dezamagesc dar..acela se numeste bowling <.<
udvaritibor92 Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 Taranii aia cu ATVul si tractorul erau cei mai tari
Daedalus Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 sorry ca te dezamagesc dar..acela se numeste bowling <.< Cum face ala cu coarda!