Jump to content
iNm

Daca ati avea in maini soarta omului pe care il urati cel mai mult

Recommended Posts

Posted

ati vazut " ziua cartitei " ? e...cam asa ceva i-as dorii si eu...sa traiasca aceeasi zii la nesfarsit pana isi indreapta toate greselile pe care le-a facut vreodata in viata... :hair:

Posted

De ce sa omori/chinui un om pe care il urasti...ce rost ar mai avea pe cine ai mai uri apoi daca il omori?!

Si in final...De ce sa urasti pe cineva?:P

Posted

l-as chinui for ever. pana cand o sa ma implore sa-l omor doar ca sa-l scutesc de suferinta. cum?

probabil i-as face mici taieturi pe piele cu un cutit care nu taie foarte bine :D

Posted

cred ca as aduna toate posturile scrise si le-as aplica :D

P.S. 4 Jeff Hardy = damit man...semnatura aia ...parca aveam voie la 5 doar ...scz dar si eu am fostcertat de tigreasa :D

Posted

l-as chinui for ever. pana cand o sa ma implore sa-l omor doar ca sa-l scutesc de suferinta. cum?

probabil i-as face mici taieturi pe piele cu un cutit care nu taie foarte bine :D

Se numeste "tehnica celor 1000 de taieturi" din cate stiu, dar se face cu lama. Victima sangereaza pana la moarte. Nu-i prea estetic.

Vrei sa-ti zic si cum se taie mainile si picioarele tinandu-l in viata?

On-topic: nu exista om pe care sa-l urasc atat de mult incat sa-l vad prea mult cum sufera... si nici nu stiu daca sunt capabil sa omor pe cineva sau nu pana cand o sa existe. Daca soarta lui s-ar afla in mainile mele, probabil i-as face ce mi-a facut si el mie de am ajuns sa-l urasc atat de mult. Sau daca nu mie, umanitatii sau cui i-o fi facut. Apoi as verifica sa vad daca l-am schimbat, daca si-a invatat lectia. Daca da, i-as mai face ceva aiurea apoi l-as lasa in pace. Daca nu, as continua pana si-o invata. Daca s-ar sfarsi cu moartea lui, doar mi-ar parea rau.

Posted

NU i-as face nimic , l-as trata cu indiferenta atat tot . Nu am pana acu o persoana pe care sa o urasc atat de mult in cat sa-l chinui sau eu stiu ce sa-i mai fac.

Posted

I-as lasa de ales...

Prima varianta ar fi sa-si ceara scuze pentru ceea ce mi-a facut... eventual, in genunchi...

In caz ca refuza sa-si ceara scuze, aplic a doua varianta: il catapultez (sau il impachetez si il trimit prin posta) de se vede pana hat departe, in Irak... si la aspectul asta atat de american al lui, sigur il vor omori. :twisted: *ras isteric*

Posted

nu prea urasc pe nimeni, dar daca as uri pe cineva chiar atat de tare l-as tortura foarte sadic pana m-ar implora sa il las in pace, si daca ma implora ii infig o drujba in craniu, daca nu ma implora ii infig un topor in gat :)) concluzia e ca orice ar alege tot l-as spinteca si l-as macelari fara mila :lol:

Posted

nu prea urasc pe nimeni, dar daca as uri pe cineva chiar atat de tare l-as tortura foarte sadic pana m-ar implora sa il las in pace, si daca ma implora ii infig o drujba in craniu, daca nu ma implora ii infig un topor in gat smile.gif) concluzia e ca orice ar alege tot l-as spinteca si l-as macelari fara mila laugh.gif

Sadicule :P

Posted

massakre inca putin si poti sa faci o carte (in 2 volume) din semnatura ta.

nu ii atrage nimanui atentia astuia ca e too ****ing big?

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...