Raul Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 L-as lasa in viata dar i-as face viata un calvar
Abraxas Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 l-as omora...incet, apoi l-as resuscita si l-as mai omora odata, procesul repetandu-se pana are ghinion si nu mai mere resuscitat
Guest X__X Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 ati vazut " ziua cartitei " ? e...cam asa ceva i-as dorii si eu...sa traiasca aceeasi zii la nesfarsit pana isi indreapta toate greselile pe care le-a facut vreodata in viata...
Danny Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 nu urasc pe nimeni.. it's a waste of energy :)subscriu!Chiar e pierdere de timp :/
mat3y Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 De ce sa omori/chinui un om pe care il urasti...ce rost ar mai avea pe cine ai mai uri apoi daca il omori?!Si in final...De ce sa urasti pe cineva?:P
sefu_bancii Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 L-as lasa pe o insula pustie, l-as lasa inconjurat de femei frumoase si dornice de senzatii tari ....dar toate sa fie lesbiene si sa nu fie interesate de barbati deloc
ANdy5 Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 Ia`si pune un castron cu apa deasupra lui si asi lasa sa picure pe fatza lui , tot asa vreo 4 .5 , 6 ore
.TripDeTrip Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 L-as stropi cu apa....asta uraste el cel mai mult....merg la strand si zbang =))...sadic eh?
bunny Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 L`ash umili in fatza la toti tovarshii lui ! :D In mod repetat ! :DNu cred ca ash putea omora un om ! :<word. :)
Tigressa Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 l-as chinui for ever. pana cand o sa ma implore sa-l omor doar ca sa-l scutesc de suferinta. cum?probabil i-as face mici taieturi pe piele cu un cutit care nu taie foarte bine :D
@n93L Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 cred ca as aduna toate posturile scrise si le-as aplica :D P.S. 4 Jeff Hardy = damit man...semnatura aia ...parca aveam voie la 5 doar ...scz dar si eu am fostcertat de tigreasa :D
Shade Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 l-as chinui for ever. pana cand o sa ma implore sa-l omor doar ca sa-l scutesc de suferinta. cum?probabil i-as face mici taieturi pe piele cu un cutit care nu taie foarte bine :DSe numeste "tehnica celor 1000 de taieturi" din cate stiu, dar se face cu lama. Victima sangereaza pana la moarte. Nu-i prea estetic.Vrei sa-ti zic si cum se taie mainile si picioarele tinandu-l in viata?On-topic: nu exista om pe care sa-l urasc atat de mult incat sa-l vad prea mult cum sufera... si nici nu stiu daca sunt capabil sa omor pe cineva sau nu pana cand o sa existe. Daca soarta lui s-ar afla in mainile mele, probabil i-as face ce mi-a facut si el mie de am ajuns sa-l urasc atat de mult. Sau daca nu mie, umanitatii sau cui i-o fi facut. Apoi as verifica sa vad daca l-am schimbat, daca si-a invatat lectia. Daca da, i-as mai face ceva aiurea apoi l-as lasa in pace. Daca nu, as continua pana si-o invata. Daca s-ar sfarsi cu moartea lui, doar mi-ar parea rau.
Bobo Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 NU i-as face nimic , l-as trata cu indiferenta atat tot . Nu am pana acu o persoana pe care sa o urasc atat de mult in cat sa-l chinui sau eu stiu ce sa-i mai fac.
AngelGirl Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 Nu urasc pe nimeni...exista lucruri mai bune pentru care merita sa-ti consumi energia
Fane Spoitoru Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 Daca mi-ar fi facut ceva rau probabil ca i-as face acelas lucru poate si mai mult
Guest Sonius Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 I-as lasa de ales... Prima varianta ar fi sa-si ceara scuze pentru ceea ce mi-a facut... eventual, in genunchi... In caz ca refuza sa-si ceara scuze, aplic a doua varianta: il catapultez (sau il impachetez si il trimit prin posta) de se vede pana hat departe, in Irak... si la aspectul asta atat de american al lui, sigur il vor omori. :twisted: *ras isteric*
Cloud Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 nu prea urasc pe nimeni, dar daca as uri pe cineva chiar atat de tare l-as tortura foarte sadic pana m-ar implora sa il las in pace, si daca ma implora ii infig o drujba in craniu, daca nu ma implora ii infig un topor in gat concluzia e ca orice ar alege tot l-as spinteca si l-as macelari fara mila :lol:
.TripDeTrip Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 nu prea urasc pe nimeni, dar daca as uri pe cineva chiar atat de tare l-as tortura foarte sadic pana m-ar implora sa il las in pace, si daca ma implora ii infig o drujba in craniu, daca nu ma implora ii infig un topor in gat smile.gif) concluzia e ca orice ar alege tot l-as spinteca si l-as macelari fara mila laugh.gifSadicule :P
blk Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 massakre inca putin si poti sa faci o carte (in 2 volume) din semnatura ta.nu ii atrage nimanui atentia astuia ca e too ****ing big?
DarkBringer Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 L-as pune sa mearga pe boase pana la polul nord si inapoi :D