THuG-Radu Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 Acuma sunt la facultatea de stiinte economice, profil afaceri internationale.Recunosc, m`am luat dupa altii, am fost prost, REGRET CA AM INTRAT AICI ! Urasc facultatea, dar distractie si femei sunt ^_^ ! Dar sa trecem peste :DAcuma, eu vreau din anu 2 sa ma mut la Relatii Internationale Studii Europene in cadru universitatii de Istorie-Geografie.Acuma vine intrebarea : cum ma pot muta din anu 2 la cealalta facultate ? :-SUnii mi`au zis ca trebuie sa iau toate examenele de la actuala facultate apoi sa dau diferentele de la cealalta facultate ! :-SAs dori niste raspunsuri sigure ! :D
Beethoven Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 Acuma sunt la facultatea de stiinte economice, profil afaceri internationale.Recunosc, m`am luat dupa altii, am fost prost, REGRET CA AM INTRAT AICI ! Urasc facultatea, dar distractie si femei sunt ^_^ ! Dar sa trecem peste :DAcuma, eu vreau din anu 2 sa ma mut la Relatii Internationale Studii Europene in cadru universitatii de Istorie-Geografie.Acuma vine intrebarea : cum ma pot muta din anu 2 la cealalta facultate ? :-SUnii mi`au zis ca trebuie sa iau toate examenele de la actuala facultate apoi sa dau diferentele de la cealalta facultate ! :-SAs dori niste raspunsuri sigure ! :DCel mai sigur (de fapt singurul) raspuns il poti primi de la Universitatea de Istorie - Geografie. Orice altceva ti-am spune, te-am putea induce in eroare :nanana: Chiar si asa, s-ar putea sa se schimbe schimbarea si ce iti spun ei acum sa nu fie valabil la sfarsitul anului :P
Ayana Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 Un sfat putin offtopic: eu am terminat economice, mai exact Management si imi prinde f f f bine... pot face ce vreau: contabila, economista, ce naiba, am si pregatire de manager. Stiintele Economice sunt plurivalente. Stai acolo ca s-ar putea ca pe termen lung sa iti fie mai bine...
THuG-Radu Posted February 1, 2007 Author Posted February 1, 2007 Un sfat putin offtopic: eu am terminat economice, mai exact Management si imi prinde f f f bine... pot face ce vreau: contabila, economista, ce naiba, am si pregatire de manager. Stiintele Economice sunt plurivalente. Stai acolo ca s-ar putea ca pe termen lung sa iti fie mai bine... 4 ani de zile in liceu am facut contabilitate, marketing si de alea, NU MI`AU PLACUT. Nush ce a fost in capul meu cand mi`am bagat dosaru la Stiinte economice. Am dat 3 examene pana acuma, info, engleza (le`am luat) si contabilitate. La conta pic mai mult ca sigur. Mai am statistica, microeconomie si mate. Astea nu le inteleg de nicio culoare ! Daca raman aici numa acumulez restante. E greu + ca NU IMI PLACE. Eu nu pot face ceva ce nu`mi place ! :\
Ayana Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 Eu 4 ani la liceu am facut numai Litere(filologie, am terminat intensiv engleza)... si puf management... am facut aceleasi materii ca si tine... nu sunt o gaura in cer... conta e simplisima... acum lucrez ca si contabila si sunt si asistent manager la o firma... crede-ma ca de conta nu e mare lucru... mai ales ce se face in faculta... si avand in considerare ca ai terminat liceu de profil cred ca nu esti chiar bota... eu a trebuit sa le invat toate de la 0 si repede sa nu acumulez restante... capul sus "try to make the best of it".
vudu Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 radule,mergi la secretariat si iti zice tot ce trebe sa faci :)