Jump to content
THuG-Radu

Intrebare

Recommended Posts

Posted

Acuma sunt la facultatea de stiinte economice, profil afaceri internationale.

Recunosc, m`am luat dupa altii, am fost prost, REGRET CA AM INTRAT AICI ! Urasc facultatea, dar distractie si femei sunt ^_^ ! Dar sa trecem peste :D

Acuma, eu vreau din anu 2 sa ma mut la Relatii Internationale Studii Europene in cadru universitatii de Istorie-Geografie.

Acuma vine intrebarea : cum ma pot muta din anu 2 la cealalta facultate ? :-S

Unii mi`au zis ca trebuie sa iau toate examenele de la actuala facultate apoi sa dau diferentele de la cealalta facultate ! :-S

As dori niste raspunsuri sigure ! :D

Posted

Acuma sunt la facultatea de stiinte economice, profil afaceri internationale.

Recunosc, m`am luat dupa altii, am fost prost, REGRET CA AM INTRAT AICI ! Urasc facultatea, dar distractie si femei sunt ^_^ ! Dar sa trecem peste :D

Acuma, eu vreau din anu 2 sa ma mut la Relatii Internationale Studii Europene in cadru universitatii de Istorie-Geografie.

Acuma vine intrebarea : cum ma pot muta din anu 2 la cealalta facultate ? :-S

Unii mi`au zis ca trebuie sa iau toate examenele de la actuala facultate apoi sa dau diferentele de la cealalta facultate ! :-S

As dori niste raspunsuri sigure ! :D

Cel mai sigur (de fapt singurul) raspuns il poti primi de la Universitatea de Istorie - Geografie. Orice altceva ti-am spune, te-am putea induce in eroare :nanana: Chiar si asa, s-ar putea sa se schimbe schimbarea si ce iti spun ei acum sa nu fie valabil la sfarsitul anului :P

Posted

Un sfat putin offtopic: eu am terminat economice, mai exact Management si imi prinde f f f bine... pot face ce vreau: contabila, economista, ce naiba, am si pregatire de manager. Stiintele Economice sunt plurivalente. Stai acolo ca s-ar putea ca pe termen lung sa iti fie mai bine...

Posted

Un sfat putin offtopic: eu am terminat economice, mai exact Management si imi prinde f f f bine... pot face ce vreau: contabila, economista, ce naiba, am si pregatire de manager. Stiintele Economice sunt plurivalente. Stai acolo ca s-ar putea ca pe termen lung sa iti fie mai bine...

4 ani de zile in liceu am facut contabilitate, marketing si de alea, NU MI`AU PLACUT. Nush ce a fost in capul meu cand mi`am bagat dosaru la Stiinte economice.

Am dat 3 examene pana acuma, info, engleza (le`am luat) si contabilitate. La conta pic mai mult ca sigur. Mai am statistica, microeconomie si mate. Astea nu le inteleg de nicio culoare ! :| Daca raman aici numa acumulez restante.

E greu + ca NU IMI PLACE. Eu nu pot face ceva ce nu`mi place ! :\

Posted

Eu 4 ani la liceu am facut numai Litere(filologie, am terminat intensiv engleza)... si puf management... am facut aceleasi materii ca si tine... nu sunt o gaura in cer... conta e simplisima... acum lucrez ca si contabila si sunt si asistent manager la o firma... crede-ma ca de conta nu e mare lucru... mai ales ce se face in faculta... si avand in considerare ca ai terminat liceu de profil cred ca nu esti chiar bota... eu a trebuit sa le invat toate de la 0 si repede sa nu acumulez restante... capul sus "try to make the best of it".

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...