Jump to content
Guest andie

proxy

Recommended Posts

Posted

doresc sami pun si eu prxy deoarece nu pot juca mu fiindca clasa mea este filtrata.Va rog sa ma ajute cineva sami spuna cum se instaleaza si cum le folosesc .

Posted

Si daca el e nevinovat ? Poate ca a facut un hacker prostii pe server , si acum platesc si cei nevinovati #-o

si ce daca? e prima oara cand se intampla?

Posted

Io nam mai jucat linkmania si acum mia zis un prieten sa mil instalez si cand am intrat imi zicea ca "You are disconnected from the server".Apoi am vb cu cineva si mio zis de proxy dar habar nam cu se mananca :D .Daca mar putea ajuta cineva as fi recunoscator,poate sa`mi trimita un pm :cool2:

Posted

exista google, gasesti acolo "n" link-uri cu proxy-uri si cum se folosesc si ce programe iti trebuiesc. Use google, before asking dumb questions. :|

Posted

Io nam mai jucat linkmania si acum mia zis un prieten sa mil instalez si cand am intrat imi zicea ca "You are disconnected from the server".Apoi am vb cu cineva si mio zis de proxy dar habar nam cu se mananca :D .Daca mar putea ajuta cineva as fi recunoscator,poate sa`mi trimita un pm :cool2:

ti-au facut un bine oricum, te-au scapat de mu.

hint: lant de sosete :-"

Posted

Si daca el e nevinovat ? Poate ca a facut un hacker prostii pe server , si acum platesc si cei nevinovati #-o

De ce ne mai obosim sa punem filtrele astea (stupide filtrele pe clase imho) daca dam si solutia "cum scapati de ele"?

Posted

faza dura e ca aia care folosesc hackuri in general stiu sa foloseasca si un proxy.. deci numai prostii (inocentii) raman pe afara :lol:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...