Guest andie Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 doresc sami pun si eu prxy deoarece nu pot juca mu fiindca clasa mea este filtrata.Va rog sa ma ajute cineva sami spuna cum se instaleaza si cum le folosesc .
andypopa Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 Salutare!Banuiesc ca doreai sa postezi la sectiunea MU: http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showforum=108Din pacate - nu putem sa-ti spunem pentru ca asta e scopul filtrelor, sa nu mai intre nimeni.O zi placuta,Andrei
black3 Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 Si daca el e nevinovat ? Poate ca a facut un hacker prostii pe server , si acum platesc si cei nevinovati #-osi ce daca? e prima oara cand se intampla?
Guest andie Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 Io nam mai jucat linkmania si acum mia zis un prieten sa mil instalez si cand am intrat imi zicea ca "You are disconnected from the server".Apoi am vb cu cineva si mio zis de proxy dar habar nam cu se mananca :D .Daca mar putea ajuta cineva as fi recunoscator,poate sa`mi trimita un pm :cool2:
bunny Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 exista google, gasesti acolo "n" link-uri cu proxy-uri si cum se folosesc si ce programe iti trebuiesc. Use google, before asking dumb questions.
Joop Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 Io nam mai jucat linkmania si acum mia zis un prieten sa mil instalez si cand am intrat imi zicea ca "You are disconnected from the server".Apoi am vb cu cineva si mio zis de proxy dar habar nam cu se mananca :D .Daca mar putea ajuta cineva as fi recunoscator,poate sa`mi trimita un pm :cool2:ti-au facut un bine oricum, te-au scapat de mu.hint: lant de sosete :-"
andypopa Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 Si daca el e nevinovat ? Poate ca a facut un hacker prostii pe server , si acum platesc si cei nevinovati #-oDe ce ne mai obosim sa punem filtrele astea (stupide filtrele pe clase imho) daca dam si solutia "cum scapati de ele"?
black3 Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 faza dura e ca aia care folosesc hackuri in general stiu sa foloseasca si un proxy.. deci numai prostii (inocentii) raman pe afara :lol:
IceMan Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 Topicul nu-si are rost. Daca doresti ceva pentru MU, fa un topic acolo si te vor ajuta cei de acolo daca considera de cuviinta.