Jump to content
Wasssup

Quit Smoking

Recommended Posts

Posted

Si tu spui ca e mai BINE sa renunti direct si cu totul la o dependenta. Nu iti dai seama ca 80% din oameni vor innebuni in 2-3 zile sau o saptamana? Nu e posibil decat pentru oamenii care fumeaza dar nu sunt dependenti (cazul tau probabil)

da de unde stii tu asta ? io mai bine ma las dintro data...

5. Nu am spus ca e usor. Am spus doar ca e eficient. A, si sa nu uitam cuvantul-cheie - VREAU. Dar se pare ca tu nu creditezi oamenii cu aceasta capacitate - vointa.

is de acord cu el.

Posted

Cum se masoara experienta? in fumuri de tzigara?

90% din prietenii mei fumeaza. din clasa a 7-ea pana acum a fost asta. sigur era asa si cand aveai tu 15 ani?

sigur ai avut de-a face cu oameni dependenti de fumat?

Indiferent ce-ai crede despre trairile tale, experienta se acumuleaza in timp. Fumatul in scoli nu e o inventie a generatiei tale. Am avut de-a face cu oameni care dupa cateva zile de concediu pe malul apei cautau cu disperare mucurile de tigara stinse prematur cu cateva zile inainte. Nu, nu erau copii nestiutori, ci oameni respectati, ingineri, medici de exemplu, care au subapreciat cantitatea de "placere" necesara si sursele de aprovizionare din zona erau cam ...lipsa. In 5- 6 zile au trecut prin toata gama: KENT, MARLBORO, BT, AMIRAL, SNAGOV, TOP, CARPATI, MARASESTI, BUCEGI, CHISTOACE, MATASE DE PORUMB INFASURAT IN ZIAR ...

Cine apara fumatul face propaganda. E un viciu, e daunator, omoara. cine apara asa ceva nu poate decat sa greseasca.
Arata-mi o replica unde Edelweiss a aparat fumatul. NU fumatorul, ci fenomenul.

Si tu spui ca e mai BINE sa renunti direct si cu totul la o dependenta. Nu iti dai seama ca 80% din oameni vor innebuni in 2-3 zile sau o saptamana? Nu e posibil decat pentru oamenii care fumeaza dar nu sunt dependenti (cazul tau probabil)

E mai EFICIENT. Oricine care fumeaza timp de ani de zile in jur de un pachet de tigari este dependent. Dependenta de nicotina poate fi contracarata cu diverse solutii, in cazul in care e necesar. TABIETUL trebuie contracarat prin Vointa.

Tocmai ai spus o mare prostie fata de mine. Ceea ce arata ca ori nu stii sa recunosti vointa, ori nu stii ce e.

Arthur Schopenhauer - Lumea ca vointa si reprezentare.

Mai gandeste si cu capul tau. Asa dobandesti experienta. Cu doua randuri mai sus spuneai ca 80% din oameni vor innebuni in 2-3 zile sau o saptamana de nefumat si mai intrebi de ce spun ca cu creditezi oamenii cu vointa :error: .

p.s. daca limbajul meu te "deranjeaza" poti sa "sari" peste posturile mele daca tot nu am nimic interesant de spus, ok?

Iarasi te ia valul. Nu am spus ca nu ai nimic interesant de spus, dar nu tot ce spui este corect. E valabil pentru toti, dar tu pari a fi extrem de deranjat de faptul ca ti se atrage atentia asupra acestui lucru, in special cand este evident. Asa pot sa explic si eu unei mame eroine ce inseamna chinurile facerii. In fond si la urma urmei, si eu m-am nascut, toti prietenii mei s-au nascut, si experienta in acest caz nu se masoara in centimetri de dilatatie, nu-i asa?

si pe mine ma deranjeaza preasfintiile voastre care se cred fii de dumnezei, care cred ca oamenii nu sunt animale, ca suntem praf de stele si alte povesti de copiii. eu spun lucrurilor asa cum sunt. nu am nevoie de laude din partea ta, a lui sere, a lui edel sau a lui vraz. nu caut apreciere pe forum.

Nu cauti apreciere, cauti scandal. Cu cat mai mult, cu atat mai bine. In fond si la urma urmei, useri noi se pot crea zilnic. Te deranjeaza ca nu suntem satanisti? Sa-ti fie de bine. Pe mine nu ma deranjeaza credinta altuia, nici faptul ca si-o apara. Ma deranjeaza prozelitismul, indiferent din partea cui vine.

Majoritatea oamenilor spun lucrurile cum cred ca sunt, doar Tu spui lucrurile ASA CUM SUNT, nu?.

nu am vorbit urat, nu am injurat si nu am facut NIMIC mai rau decat ce fac fumatorii..

Nu ai vorbit urat, chiar de loc:

dar-ar domnu sa muriti de cancer inaintea mea

sunteti niste lasi dependenti

Posted

p.s. daca limbajul meu te "deranjeaza" poti sa "sari" peste posturile mele daca tot nu am nimic interesant de spus, ok?

bye now.

mi-am spus destul de clar punctul de vedere despre fumat.. nu ar rost sa ma repet sau sa fac spam aici.

nu retrag nimic

Posted

bye now.

mi-am spus destul de clar punctul de vedere despre fumat.. nu ar rost sa ma repet sau sa fac spam aici.

Nu am nimic cu parerea ta despre fumat. Problema e cu manifestarile tale referitoare la fumatori ...

nu retrag nimic

Asta le transmiti si celor 90 % din prietenii tai care sunt fumatori? Presupun ca le-ai spus asta de la obraz, nu? Inainte sau dupa ce ati devenit prieteni? Sau, dupa cum ai scris

in realitate nu am nimic cu fumatorii si sunt chiar pasiv. tac si inghit. de fapt tac si inhalez. fac niste remarci subtile, vad ca nu vor sa stinga tigarea si gata. nu e un lucru dupa care imi aleg prietenii si ii las sa-si distruga (si sa-mi distruga) sanatatea. ca fapt si mai divers nu am avut niciodata un/o prieten(a) cat de cat bun(a) care sa nu fumeze. deci nu las asta sa intervina atunci cand imi aleg "anturajul".

Spuneai ceva de lasi dependenti? Eventual, de prietenie?

Posted

Nu am nimic cu parerea ta despre fumat. Problema e cu manifestarile tale referitoare la fumatori ...

"...daca limbajul meu te "deranjeaza"...."

Asta le transmiti si celor 90 % din prietenii tai care sunt fumatori? Presupun ca le-ai spus asta de la obraz, nu? Inainte sau dupa ce ati devenit prieteni? Sau, dupa cum ai scris

inainte sa devenim prieteni nu aveam cum sa le zic. ii cunosc de la gradinita (aveam 3 ani).

le-am zis si cand s-au apucat si le zic si acum. respecta parerea mea si stiu ca am dreptate.

ne vedem mult prea rar ca sa mai conteze chestiile astea totusi.

Spuneai ceva de lasi dependenti? Eventual, de prietenie?

what's your point? ca daca am o parere proasta despre fumatori nu pot sa fiu amic cu un fumator?

p.s. nu e vorba despre relatia mea cu fumatorii in topicul asta. nu inteleg de ce conteaza asa mult cum imi conduc eu viata ( haotic poate pentru unii dintre voi ) si de ce trebuie sa isi gaseasca fundamentare intr-o situatie concreta fiecare parere a mea.

cititi si voi mesajul. nu judecati dupa mesager.

daca mai imi spun destui oameni ca ii deranjeaza quote-ul ala il pun la semnatura.

1. fumatul e daunator sanatatii. fumatul omoara

2. fumatul omoara nefumatorii

3. fumatorii stiu (1) si (2)

4. fumatorii fumeaza in continuare in ciuda faptului ca stiu ca este in detrimentul sanatatii lor, a prietenilor lor si a famililor lor

nu imi cere sa am ingaduinta pentru astfel de oameni. si singura motivatie care o gasesc e "imi PLACE" !

pai frate daca mie imi PLACE sa omor oamenii cu drujba.. vin la voi acasa si va tai pe toti. am o singura viata si pe aia n-o s-o dorm, nu?

Posted

Referitor la limbaj, solutia corecta e sa te abtii, nu sa ceri altora sa nu citeasca. Chestie elementara.

Sa inteleg ca le spui prietenilor

si ei respecta parerea ta si iti multumesc pentru gandurile bune?

Referitor la partea cu drujba, daca vii noaptea si nu ma trezesc, ai o sansa. Daca nu, mai bine stai acasa :P

Posted

hmm... vad ca nu s-a schimbat nimic la topicul asta :D black inca bantuie pe aici, cu urarile-i de bine :) apropo de drujba aia... eu zic s-o iei de sub pat si sa incepi sa tai tigarile din gura fumatorilor de pe strada, in locul matzelor sacrificate la anumite ritualuri inaltatoare :D just kidding, nu sari!

dupa cum si beethoven bine a sesizat, nimeni nu a facut propaganda fumatului in topicul asta. eventual s-a spus de ce fumeaza / nu fumeaza fiecare, care sunt efectele fumatului pe termen lung si scurt, cateva idei despre cum ai putea sa te lasi de fumat, ceva glumite privitoare la erectie (acum veti vrea sa vedeti desigur glumitele, cautati postul lui qui gon) si cam atat. dar deasupra tuturor se ridica black, care da cu pumnul in masa, reactioneaza vehement, nu mai reuseste sa-si controleze viteza degetelor pe tastatura si apasa "add reply" inainte sa-si reciteasca postul (sper ca prin asta se justifica anumite afirmatii). black, toti iti respectam parerea, e foarte bine ca te exprimi (de-aia e un forum, ca sa discutam pe aici), dar mai... daca vezi ca nu se poate, ca sleahta fumatorilor e incapatanata rau si la un moment dat te mai ia si peste picior... renunta, omule, ca e clar, n-ai cu cine vorbi :beer: (hainuinimic)

Recomandat: cene vrea sa se lase de fumat inmuiati o tzigara in lapte si apoi lasatio la uscat

shi cene vrea shi tzigara shi sa beie shi lapte desface-tzi tzigarea turna-tzi tutunul in lapte si da-tzi foc. :readthis:

Posted

m-am certat toata viata cu fumatorii edel. stiu ce fac.

gandeste-te ca fac asta dintr-un motiv temeinic (sunt plictisit).

si vorba semnaturii tale

HASTA LA VISTA ... BABY...

p.s. nu retrag nimic. nu am nevoie sa recitesc nici un post de-al meu ;)

Posted

Parca erai foarte indignat ca unii nu raspund la intrebari, Black ....

Te mai intreb o data: asa te adresezi prietenilor tai (acei 90 % fumatori):

Nu de alta, dar TU SPUI LUCRURILE ASA CUM SUNT, cu toate astea pe langa cele de mai sus tot tu afirmi ca

in realitate nu am nimic cu fumatorii si sunt chiar pasiv. tac si inghit. de fapt tac si inhalez. fac niste remarci subtile, vad ca nu vor sa stinga tigarea si gata. nu e un lucru dupa care imi aleg prietenii si ii las sa-si distruga (si sa-mi distruga) sanatatea. ca fapt si mai divers nu am avut niciodata un/o prieten(a) cat de cat bun(a) care sa nu fumeze. deci nu las asta sa intervina atunci cand imi aleg "anturajul".

Cele de mai sus se incadreaza cumva la categoria "remarci subtile"?

PS - nu ar strica sa iti recitesti din cand in cand posturile ;)

Posted

fumez foarte rar.. cand imi vine si mie o pofta trag 3 tigari intr-o ora si m-am racorit

fumez maxim 20 tigari pe luna si mi-e de'ajuns... si astea la la amici, rareori imi cumpar vreo tigara

nush cum de altii nu se satura cu un pachet pe zi :error:

Posted

Ce draguta e discutia. In speranta ca voi fi on topic, va recomand filmul thank you for smoking.

Fumez pentru ca :

1. puf puf puf .... focul care arde in mine imi tine fizicul si moralul caldut

2. sa il enervez pe black

3. mirosul e chiar placut

4. o respiratie frumos mirositoare

5. omor timpul, omor pe cei din jur >> sunt un ucigas

6. noptile albe in excess nu au farmec fara putin fum negru

7. daca nu am eu tigari au prietenii

Posted

Sunt o nefumatoare care pana de curand fumam cam jumatate de pachet pe zi. Daca eram la o petrecere sau intr-un club puteam usor sa fumez un pachet intreg si poate dupa aceea imi mai cumparam unul si mai fumam cateva. Si eu la fel ziceam ca nu vreau sa ma las ca imi place sa fumez, ca daca vreau pot sa ma las, ca pot sa stau cateva zile fara sa fumez, ca am o viata, ca pana la urma toti ajungem in acelasi loc bla bla bla, timp de 8 ani m-am pacalit asa. De ce m-am lasat? Pentru ca mi-am dat seama ca atunci cand fumam nu faceam decat sa imi fac mie rau si celor din jur, ca pe langa asta mai si dau bani pentru lucrul acesta, ca m-am saturat de fumul din casa si mirosul de pe haine care mai ales acum de cand nu mai fumez mi se pare un miros ingrozitor si dezgustator. Din aceasta cauza evit sa ma duc in locuri unde stiu ca se fumeaza foarte mult si nu exista o ventilatie suficent de puternica si asta nu din cauza ca ar exista tentatia de a fuma in momentul in care as simti miros de tigare ci din cauza ca nu mai suport mirosul.

Cred ca a fost cel mai greu lucru sa ma las de tigari. Daca stiam ca o sa fie asa de greu sa te lasi, nu mai aprindeam prima tigare. Totusi cand m-am lasat, mi-a fost greu in primele 15 zile cand simteam ca mor daca nu fumez o tigare si mai ales cand imi vedeam la munca colegii cum savureaza o tigare. Devenisem irascibila si nu mai puteam sa dorm seara, ma trezeam din ora in ora. In acele momente am vazut cat control putea sa aiba asupra mea nicotina si m-am enervat si mai tare cand am realizat ca daca imi aprind o tigare nu fac decat sa las nicotina sa fie stapana pe viata mea. Dar acest chin a fost suportabil din cauza ca odata cu mine s-a lasat si sotul meu, care fuma inainte cam un pachet de tigari pe zi si fuma cam de 14 ani (banuiesc ca lui i-a fost si mai greu si inca ii mai este). Amandoi am hotarat ca e spre binele nostru sa ne lasam de tigari si chiar ne-am dat un avans inainte de a ne lasa (2 luni) astfel incat sa ne obisnuim cu ideea :) (tin minte cum am savurat amandoi ultima tigare).

Dar am spus stop si asa a fost. Ne-am sustinut unul pe altul mai ales la inceput cand a fost nu greu, ci foarte greu. Atunci cand vroiam sa imi aprind eu o tigare, nu ma lasa el si cand vroia sa isi aprinda el, nu il lasam eu (se nimerise exact in perioada in care eram amandoi in concediu). Apoi dupa cateva zile ne-am dus la o farmacie ci ne-am cumparat tigari medicinale care nu contin nicotina si nici tutun, zici ca fumezi paie si miros de parca aprinzi un betisor parfumat - pe care le-am folosit numai in cazuri urgente.

Ce e haios ca in perioada de tranzitie m-am dus cu niste prieteni la un restaurant si cred ca am rupt peste 30 de scobitori fara sa imi dau seama, in incercarea mea disperata de a nu fuma.

Acum am o luna si un pic si nu mai simt nevoia de a fuma (de ceva timp nici din acelea medicinale nu mai fumez, oricum nu simteai nimic), pot sa stau langa un fumator fara sa ma gandesc cum pot sa ii fur o tigare si nici prin cap nu imi trece si cu siguranta nu imi va trece sa aprind o tigare. E un capitol din viata mea incheiat.

Sfatul meu: sa nu lasati ceva atat de daunator pentru voi si pentru fiintele dragi voua, sa aiba control asupra vietii voastre - ca in final cu siguranta asta se va intampla, daca nu a facut-o deja.

Posted

Se pare ca s-a spus cam tot ce se poate despre fumat. Discutie interesanta la care doresc sa-mi adaug si eu opinia.

Sunt fumator din vara anului 2005, ai am 19 ani. Fumez intre 3-6 tigari pe zi, insa sunt zile, chiar saptamani cand nu fumezi doar 1 tigara la 2 zile. La petreceri sau in oras, depinde, poate si mai multe pachete.

Foarte multi colegi (adica toti baietii) sau apucat de fumat pe la 13-14 ani. Am incercat si eu, dar nu mi-a placut deloc. Mi-am zis, in naivitatea mea ca n-o sa fumez nici-odata, considerand cat e de nociv. Sunt fumator, am inhalat de mic fumul de tigara de prin net-Cafeuri si nu ma deranjeaza mirosul de tigara (adaug: nu-l consider "cel mai fain" miros) insa nici nu fumez in casa din respect fata de parintii mei, ambii nefumatori. Motiv sa ma las inca n-am gasit, probabil dupa modelul Beethoven, candva cand o sa am familie, sau o site\prietena destul de ofensata de fumat, sa ma convinga sa ma las.

Videoclipul respectiv, mi se pare o prostie care mai degraba iti face pofta dupa o tigara, decat sa te sperie. Asa ceva n-o sa sperie pe nimeni, sau poate pe cei care au experienta (ma refer experienta cu boli cauzate de fumat, ex cancer, astma etc). Nu incerc sa apar fumatul, iar fumatorii trebuia sa realizeze ca ii dauneaza si pe altii si sa actioneze in comformitate.

off-topic: blk se pare ca ai o boala pe fumatori, ne doresti lucruri ingrozitoare (sa moara INAINTEA ta), insa se pare ca ai multi prieteni fumatori, asta ma face sa ma intreb cati "prieteni" ai tu?

In continuare: tu adresezi fumatul ca o problemamondena de mare gravitate probabil ai dreptate), care pare-se te afecteaza foarte mult (se pare ca tu ai fost singurul cu o asemenea reactie adversa, e opinia ta o respect), si ii consideri pe cei ce fumeaza si\sau fac "propaganda" mai putini oameni (din nou opinia ta, si o respect, chiar daca nu-mi convine cum te exprimi),

Daca asta este opini ta, de ce te ami obosesti sa postezi?.

In spiritul celor spuse de blk, poti (puteti) sau nu, sa ignorati urmatoarele randuri, ele fiind redactate intr-un stil care poate fi considerat de unii ofensiv:

Daca vrei sa te dai smecher ca adresezi o problema socio-umana mai bine vorbeste despre generatia de copii infectati cu HIV, probabil ca si acolo ai tot atata experienta cat cu lasatul de tigara. Probabil ca si cei ce apara pe cei infectati te deranjeaza.

Posted

Parca erai foarte indignat ca unii nu raspund la intrebari, Black ....

Te mai intreb o data: asa te adresezi prietenilor tai (acei 90 % fumatori):

Nu de alta, dar TU SPUI LUCRURILE ASA CUM SUNT, cu toate astea pe langa cele de mai sus tot tu afirmi ca

Cele de mai sus se incadreaza cumva la categoria "remarci subtile"?

PS - nu ar strica sa iti recitesti din cand in cand posturile ;)

scuze.. am crezut ca asta a fost destul de "la obiect" :

le-am zis si cand s-au apucat si le zic si acum. respecta parerea mea si stiu ca am dreptate.

sunt sincer cu prietenii pentru ca ei pot sa aprecieze parerea mea. cu alti oameni sunt mai ingaduitor (cei pe care nu ii cunosc foarte bine). adica nu ma apuc sa dau palme la oameni pe care de-abia ii cunosc doar pentru ca fumeaza. aici totusi discutam la modul general si imi spun parerea despre TOTI acesti oameni.

again, fumatul nu e un criteriu dupa care imi aleg amicii.

Daca asta este opini ta, de ce te ami obosesti sa postezi?.

sunt unii care nu sunt deranjati si chiar apreciaza ceea ce spun eu. asta nu inseamna ca trebuie sa si posteze sa zica "ce bine a zis blk". de obicei posteaza cei ca tine, adica cei care nu sunt de acord.

nu exista dialog intre 5 oameni care sunt de aceeasi parere ;)

p.s. pentru prima oara a zis TehnicianMU ceva intelept. ascultati de sfatul lui si veti ajunge departe!

p.s. 2

Daca vrei sa te dai smecher ca adresezi o problema socio-umana mai bine vorbeste despre generatia de copii infectati cu HIV, probabil ca si acolo ai tot atata experienta cat cu lasatul de tigara. Probabil ca si cei ce apara pe cei infectati te deranjeaza.

1. ce legatura are HIV cu tigarile?

2. compari cei bolnavi de hiv cu cei care fumeaza?

cei sensibili sa nu citeasca ce voi scrie mai departe, va rog!

ba gainilor! voi comparati problemele ecologice cu fumatul? voi comparati HIV cu fumatul? voi comparati incalzirea globala sau problemele din razboi cu fumatul????

ca sa te lasi de fumat NU MAI CUMPERI TIGARI!

ca sa te lasi de fumat LASI TIGARA JOS

ca sa te lasi de fumat TREBUIE SA AI VOINTA

nu e asa usor cu celelalte, nu le mai bagati in aceeasi oala!

fumatul e contributia fiecaruia dintre noi. nu mai vedeti de mizeria din ochii vostrii!

cand cautati greseli cautati-le cu oglinda, nu cu telescopul!

Posted

scuze.. am crezut ca asta a fost destul de "la obiect" :

Nu, nu fost, pentru ca este interpretabil. Singurul raspuns la obiect ar fi "le tot spun prietenilor mei ca le doresc sa dea domnul sa moara de cancer inaintea mea si ei respecta parerea mea si stiu ca am dreptate (eventual ma aproba? :dontknow: )". Probabil sunt eu mai limitat, dar nu asi putea fi prieten cu cineva care imi doreste sa mor de cancer inaintea lui (nici macar dupa). Daca tot ce ai spus tu este adevarat, fara nici o exagerare, inseamna ca ai noua astfel de prieteni (numarul minim necesar pentru ca 90% din prietenii tai sa fie fumatori, dupa cum spuneai :P ). Chiar asa sa fie?

ca sa te lasi de fumat NU MAI CUMPERI TIGARI!

ca sa te lasi de fumat LASI TIGARA JOS

ca sa te lasi de fumat TREBUIE SA AI VOINTA

parca asta afirmam EU in legatura cu metoda cea mai eficienta de a te lasa de fumat, in timp ce tu spuneai ca 80 % vor innebuni in doua - trei zile, maxim o saptamana daca nu o fac treptat ...

Este o vorba: boala lunga, moarte sigura. Intrebarea este in situatia de fata ce se intelege prin moarte. Lasatul de fumat sau lasatul de lasat de fumat :P Din cate am vazut eu, e a doua varianta.

Nu imi face nici o placere sa ma cert cu tine sau cu altcineva, in special cand in mare suntem de acord.

Totusi, nu voi lasa balta toata acesta problema pana nu voi auzi de la tine ori ceea ce am scris mai sus, ori recunoasterea faptului ca nu ar fi stricat sa recitesti cateva din posturile din acest topic. Ca fapt divers, mai este o afirmatie discutabila intr-unul din posturile tale de aici, dar chiar nu merita ...

PS- sunt unii care apreciaza ceea ce scrii in general si care au fost deranjati de modul in care te-ai exprimat aici. Unii au postat, altii nu. Pur si simplu.

Posted

Ce imi place mie mai mult si mai mult este cand un nefumator incearca sa dea sfaturi unui fumator...hilar... =)) .Las ca ajungeti voi la facultate (care nu sunteti) si inevitabil o sa dati de un examen cui si un profesor foarte "binevoitor" intr-o stresiune...unii cedeaza psihic,altii folosesc lama,altii streangul sau gravitatea...eu fumez si am jurat ca dupa facultate ma las (inca 2 ani,inca 2 ani,inca 2 ani,inca...) dar pana atunci inhale >> exhale >> inhale >> exhale.

Posted

Ce imi place mie mai mult si mai mult este cand un nefumator incearca sa dea sfaturi unui fumator...hilar... =)) .Las ca ajungeti voi la facultate (care nu sunteti) si inevitabil o sa dati de un examen cui si un profesor foarte "binevoitor" intr-o stresiune...unii cedeaza psihic,altii folosesc lama,altii streangul sau gravitatea...eu fumez si am jurat ca dupa facultate ma las (inca 2 ani,inca 2 ani,inca 2 ani,inca...) dar pana atunci inhale >> exhale >> inhale >> exhale.

Hai sa iti spun ceva si mai hilar... am trecut prin facultate (inca una f stressanta), am si terminat-o si guess what... nu fumez... pentru ca NU VREAU... nu vreau sa imi fac rau mie, nu vreau sa fac rau celor din jurul meu, cand intra cineva in biroul meu si intreaba daca poate fuma il refuz politicos. Daaar nu cred ca e cazul sa generalizam. Sunt fumatori care se gandesc la binele celor din jur: cunosc parinti care nu fumeaza de fata cu copiii lor (admirabil), la job am oameni care atunci cand fumeaza se inchid in biroul lor, fumeaza apoi aerisesc frumos. Ba mai au bunul simt cand intri la ei in birou sa te intrebe daca se simte, sa isi ceara scuze, ba chiar sa te intrebe ce sa foloseasca sa nu se mai simta acel miros oribil. Exista oameni care au grija de semenii lor. Nu toti fumatorii sunt niste egoisti care merg pe principiul "imi place restul nu conteaza". Conteaza f mult si cum iti faci cunoscuta parerea despre fumat.

Posted

sere ce facultate ai terminat ? (curiozitate)

Eu respect pe omul de langa mine (la nefumatori ma refer) dar doresc sa am si eu spatiul meu de 2/2 unde sa fumez in voie.Am zis ca dupa fac. las tigara apoi ma alatur la clublul nefumatorilor si am sa fiu cel mai inrait nefumator ever,ever... umor facil (iar).

Posted

am terminat economice... Managementul firmei... am avut conta, mate, statistica, economie politica, matematici superioare... marketing... si o multime de alte materii... si a fost stressant... dar trebuie sa gasesti puterea in tine nu in lucruri exterioare... (asta ca sa iti satisfaca curiozitatea)

cat despre lasatul dupa.. good luck with that... sper sa ai vointa necesara :)

Posted

Nu imi face nici o placere sa ma cert cu tine sau cu altcineva, in special cand in mare suntem de acord.

Total de acord.

Stiu de ce nu esti de acord cu mine (limbajul) si iti dau dreptate pentru ca te inteleg. Scuza-ma dar limbajul ti-l moderezi cand urmaresti ceva (sa convingi pe cineva, sa dovedesti ca esti intr-un anume fel etc.). Eu nu urmaresc nimic, spun lucrurilor asa cum le vad (din situatia mea de umil observator).

@ fumatul e determinat din stresul din facultate.. raspunsul meu e " =)) "

Duceti-va la arhitectura unde lucrarile sunt corectate in urmatorul fel:

in sala de sport sunt intinse toate lucrarile pe jos si vreo 2 profesori se plimba PE ele (incaltati) si zic fara sa se opreasca : 3 4 3 5 4 3 4 5 6 3 2 6 etc.

si astea sunt lucrarile de ADMITERE care sunt EXPUSE dupa ce sunt "corectate". pe aproape toate lucrarile se vad urme de pantofi.

si nu m-am apucat de fumat ;)

Posted

Sere intradevar facultate grea dpdv al obiectelor care necesita toceala.Admir faptul ca ai trecut prin ea fara sa atingi tigara activ (pasiv sigur ai atins).

Eu sunt la Automatica & Calculatoare specializare calculatoare an IV , Iasi ... mai am 1 an + licenta 1 an = 2 ani de indurat (desi dupa anul 3 sa zicem ca e mai bine ) ...am avut Analiza Matematica I , Analiza Matematica II , Matematici Speciale , Calcul Numeric Avansat , Tehnici de Programare (is bata la programare) , Automatica si Robotica , Retele Neuronale etc etc blabblalbblalblslbllalblla ... cel putin unul din obiectele de mai sus mai ale MS a necesitat o tigara din partea unui nefumator , trust me.

O chestie ramane de subliniat aici : 1. is constient ca imi fumez zilele dar god it feels so good. 2.abia astept sa renunt.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...