Jump to content
Kev1n4

2 Intrebari una desptre mirc si una despre site .

Recommended Posts

Posted

Am si eu 2 intrebari prima este .

1. Vreau sa fac si eu un canala de mirc cum fac si eu canal ??

2. Vreau si eu un program pentru a face un site html dar sa nu fie greu da lucrat cu el :) ca eu am unu program macro dar e prea greu :D

Ms.. :)

Posted

pentru a iti inregistra un canal pe mIRC iti trebuie in primul rand un user pe care il creezi pe http://cservice.undernet.org/live/newuser.php iti alegi un nume unic, iti pui o adresa de email valida ( platita sau de la ISP tau ).

dupa registrarea unu usser nou, trebuie sa astepti 10 zile pt a da un chan la inregistrat

dupa asta trebuie sa incepi construirea canalului. iti trebuie 10 ussere valide ( nu ale tale ) care sa iti dea support la canal. nu ai voie sa dai support la canal de pe id`pul de pe care ai dat canalul la inregistrat.

intri pe: http://www.cservice.undernet.org/live/ te loghezi cu usseru`l tau si pe margine ai obtiundea "

Register A Channel " .intri acolo ( daca vrei citesti ) si vi in jos pana la " i accept the above " . dupa ce ai intrat, completezi pe acolo, numele canalului, descriptia ( sa fie in lb angleza ), si usserele pe care le vei folosii pt inregistrare :P .knd dai canalul la inreg, trebe sa fie toti supporterii online la tine pe canal pentru a da support prin comanda : /msg x support #canal yes.dupa ce l`ai dat la inreg, astepti intre 10 - 12 zile pentru decizie !

in timpul acesta trebuie facut traffic pe canal.. cateva /hop pe zi. u nu ai voie sa faci asta

sper k te`am ajutat..

:photo: bafta

Posted

KGuard nu trebuia sa bagi link-urile alea ca faci reclama :D :P oricum gj

Si in legatura cu site-ul incearca Macromedia Dreamweaver (cu un pic de atentie poti sa inveti singur fara manual) si foloseste un template eventual.

See ya

Posted

Ms pentru site dar nu ai inteles ceva mat3y ca eu folosesc macromedia dreawmeaver si nu ma cam pricep sa lucrez cu el , dar am vrut sa caut in turial cum se lucreaza cu programul asta :( si nu am gasit vreau ceva mai simplu:D

Posted

Nu stiu ce sa zic pe mine m-a invatat cineva cateva chestii dar nu prea mult si in rest lucram cand la >Code cand la >Interface (sau cum ii zice cand iti arata cum o sa iasa) si invatam tot uitandu-ma pe net si gandindu-ma ce face codu ala ce face ala..si tot asa. Dar trebuie sa stii si putina engleza.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...