Jump to content
Guest blue18_cool

virus trojan

Recommended Posts

Guest blue18_cool
Posted

dragi linkmaniaci am downloadat dirty little helper care il aveti la download si cand sa iau update avea un trojan asa ca eu zic sa scoateti update-ul de acolo cat mai curand

nume update : 4 Update 01 Noiembrie pc0503.zip 8.33 MB

Posted

unele hackuri au de obicei codul sursa foarte asemanator cu al unui trojan... nu ai instalat niciodata un crack si firewall sau antivirul sa-ti zica ca e trojan?

cred ca de asta iti da tie cu minus... dar poate stie mai bine vreu admin :D

Guest blue18_cool
Posted

Deci eu folosesc NOD32 updatat la zi si mai pe la sf downloadarii updateului a aparut ca are trojan sau ceva de genu

Guest alvin academy
Posted

eu stiu si sa creez un trojan si sa il opresc! acum, ce face trojanu:iti distruge sistemu sau iti stinge compu! cum il opresti:te duci la start, apesi run, scrii shutdown -a si dai ok!si dispare trojanu!:ok:

:right:

Posted

eu stiu si sa creez un trojan si sa il opresc! acum, ce face trojanu:iti distruge sistemu sau iti stinge compu! cum il opresti:te duci la start, apesi run, scrii shutdown -a si dai ok!si dispare trojanu!:ok:

:right:

Tu ai vazut ca ultimul reply a fost acum 1 an? :blink:

Guest alvin academy
Posted

si ma rog de unde sa stiu asta?!?!?!da u ai vazut k am fost inscris acu o luna? :ceuameni:

Guest alvin academy
Posted

o, am inteles.

k am inteles, da o sa vada prin email k so scris mesaje!

dak mai is

Guest gdtalin
Posted

dragi linkmaniaci am downloadat dirty little helper care il aveti la download si cand sa iau update avea un trojan asa ca eu zic sa scoateti update-ul de acolo cat mai curand

nume update : 4 Update 01 Noiembrie pc0503.zip 8.33 MB

am avut si eu... da iam rezolvat.. cu spyware aia e mai najapa...

Posted

si ma rog de unde sa stiu asta?!?!?!da u ai vazut k am fost inscris acu o luna? :ceuameni:

amuzant :rofl1:

stiu, am scris de dragul spam-ul lui.

cred ca s-a rezolvat problema pana acum :D

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...