Jump to content
Dani

Cea mai scumpa casa din lume

Recommended Posts

Posted

Cea mai scumpa casa din lume

Competitia dintre miliardari pare sa nu mai tina cont de sumele din conturi, de numarul iahturilor sau al masinilor de lux detinute.

Potrivit revistei "Forbes", batalia s-a mutat acum in planul locuintelor, iar miza cea mare a fost aruncata in joc de miliardarul american Tim Blixseth, un magnat al domeniului imobiliar.

El a anuntat ca va construi cea mai scumpa casa din lume, a carei valoare finala se va cifra la 155 de milioane de dolari. Suma ceruta depaseste sensibil pretul celei mai scumpe case existente - Updown Court din Windlesham, Marea Britanie, evaluata la 139 de milioane de dolari.

Casa lui Donald Trump din Palm Beach, Florida, in valoare de 125 de milioane de dolari, va trece pe locul trei. Blixseth este convins ca va gasi cumparator, mai ales ca miliardarii dau dovada de snobism: cu cat pretul este mai mare, cu atat creste interesul pentru achizitie.

Cu o suprafata de 5.000 de metri patrati, casa va fi construita din piatra si lemn, la Yellowstone Club, o statiune privata de schi si golf, situata in apropiere de Bozeman, statul Montana. Impunatoarea locuinta, care va avea 10 dormitoare, urmeaza sa fie gata in cel mult un an si 3 luni.

Terenul pe care va fi amplasata constructia, ce va reveni proprietarului odata cu achizita, are 65 de hectare. Proiectantii au prevazut inclusiv o telegondola privata care sa-i transporte pe locatari direct in statiunea de schi.

Casa va avea atat o piscina exterioara, cat si una interioara, despartite printr-un geam de sticla glisant. In plus, locuinta va fi complet mobilata si utilata si nu va fi uitata nici pivnita pentru vinuri.

http://www.evz.ro/article.php?artid=289518

Posted

Daca nu are o pivnita ca in Minele din Moria( LOTR) ... si daca nu toate baile nu sunt placate in aur ... si daca nu are un scut care o protejeaza de toate "creaturile" Universului ... tot degeaba

Unii studentii se chinue ptr. o garsoniera si altii is cumpare imensitati ...

Ce or vedea la ditamai casa nush ... ca bine poti sa iti cumperi un ap. cu 5 camere in Buc sau o cabana la Brasov si te-ai scos

Posted

in loc sa imparta banii aia unor asociatii de ajutor pentru copii orfani sau pentru "oamenii strazii" ..... :ceuameni:

vb lui sebi .. unii cu greu isi pot cumpara o casa ... iar altii isi cumpara doar sa fie posesorii celei mai scumpe case din lume :| omg

Posted

casa de vacanta de 155milionae...ala care o cumpara sta maxim 3-4sapt pe an in ea :))

Cine nu ar vrea asa ceva... altii stau la bloc intr-un apartament de 2 camere si altii dau enorm de mult pe niste locuinte in care stau cateva zile

thug life <_<

Posted

Bill Gates e in umbra mai , nu este excentric . Sa vedeti cum este cu copii lui , cand va muri va dona 99% din averea sa la ONG-uri , si doar 1% va veni la copii sai .

Posted

Bill Gates e in umbra mai , nu este excentric . Sa vedeti cum este cu copii lui , cand va muri va dona 99% din averea sa la ONG-uri , si doar 1% va veni la copii sai .

am vazut la MTV sau unde ca are un casoi pe cine stie unde ... plin de tehnologie ... sunt de fapt 3 case unite prin coridoare, culoarea peretilor se schimba dupa "moodul" in care esti, packed cu electronice (nu mixere si cuptoare microunde daca la asta va ganditi :)) )

ma indoiesc ca isi va lasa copii asa si ORICUM daca doneaza doneaza numai banii nu si casele, firma ....

si 1% e 500 mil $ :)))))))))) +n case + firma care aduce pe an destuuul .... nau ei treaba ...

Posted

1% din 50 miliarde = 500 milioane. I could live with that :)

Posted

Am vazut ieri intr-un documentar, casa din M. Britanie. Avea un domeniu de cateva zeci de hectare, 3-4 piscine din care una pe acoperis si una interioara cu acces din dormitor. Cateva mii de mp de marmura, scara principala era replica unei scari Versace (cred ca vila din Scarface avea una asa), si altele..

Exista romani care dau o avere pe o casa in comuna Pipera. Sunt case de 2-3 milioane de dolari cel putin. Cu banii astia iti poti lua un castel privat in Franta, daca iti permiti sa il intretii.

Nu dau romanii bogati bani saracilor si vreti ca multimiliardarii straini sa faca asta?

Posted

ON: faza cu casa aia e doar sa se mandreasca ca are cea mai scumpa casa din lume, parerea mea ca nu face banii aia

OFF: venind vb de bill gates, el are doar o mashina, un porsche 959 pe care acum vreo 10 ani nu'l putea inmatricula si sa dus la presedintele SUA (Bill Clinton) si asha a putut sa o inmatriculeze, si sunt multi alti oameni bogati care au putine mashini chiar dak au bani, mi se pare ca un (suedez) are un volvo din 90.. si ceva si e in primi 10 din lumea, si zicea ca se plimba cu tramvaiu de fiecare data cand are ocazie. :blink: --> Ingvar Kamprad

Posted

1% din 50 miliarde = 500 milioane. I could live with that :)

Heh, alea`s firmele, casele, masinile etc.

Cash ... nush daca are prea multi ! :D

@On-topic.

Ffff tare casa din poza ! :) Are careva mai multe poze ? Sau poze cu, case tari de peste tot din lume ? :)

Posted

astia n`au ce face cu banii, chiar credeti ca ala care a cumparat casa asta o sa stea numai in ea ? a luat`o ca sa arate lumii ca are cu ce ..."am cu ce ba" =))

Posted

cenzurat tin sa te contrazic bill gates le va lasa copiilor lui cate 10 milioane fiecaruia...am citit asta intr'un ziar azi nu mai stiu exact ce ziar...deci 1% e mult....firma nu cred k le revine tot lor...cred k o va lasa pe mana unei persoane competente, deoarece nu cre k ii va conveni sa vada ca fiii lui si'au batut joc de firma

Posted

"El a anuntat ca va construi cea mai scumpa casa din lume, a carei valoare finala se va cifra la 155 de milioane de dolari. "

Sa fiu nebun dupa ceva de genu... probabil mi-as lua castelu Bran :P sau cine stie care de pe la noi.

Posted

Scump , scump doamna dincolo era mai ieftin :))))))))))))) ala e palat de palat nu e casa :)))))))) ce sa ii faci aluia care o are ... daca nu are ce face mai cumpara si el cate o casuta :

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...