Jump to content
Roxynel

La ce visati ?

Recommended Posts

Posted

Va fur visele la toti ca imi plac...

Visez sa am o cariera placuta si care sa ma satisfaca cel putin financiar

O nevasta frumoasa si desteapta

ACUM:

logitech mx518

admin pe linkmania ploiesti (da Doamne :x)

hm...cam atat pentru azi

Posted

Eu le trec cu liniutza :

-Visez ca Cel de Sus sa ma ascl in continuare :D

-Sa o duc cel putin la fel de bine alaturi de actuala prietena , cam tot restul vietii ( asta pe plan sufletesc ) -- cum a zis Tyrexel sa ma tin de mana cu ea si la 70 de ani...P.S. : cu certuri cat mai putine :( , dar astea crek is inevitabile.

-Nici cea mai mica problema de sanatate

-Sa am destui bani cat sa imi pot permite macar confortul mie si familiei mele ( poate si un pic de lux , macar putin :P )

-Prietenii sa-mi ramana prieteni indiferent ce

-Prbl de societate cat mai putine , poate chiar deloc(politia , scandaluri , batai...)

Visator inrait :)

-Sa fiu amintit multa vreme dupa moartea mea...de nepoti , veri.. , si nu pt ca am inventat nu stiu ce..doar pt felul meu de a fi , caracterului meu

In viitorul de elev(deocamdata):

-sa iau Bac-ul cu o nota bunicica

-sa intru la ce facultate imi doresc la fara taxa

Posted

@ShadyMonto esti f matur...la 18 ani....

Eu acum visez sa iau examenul la mate....si sa iau si bursa...de ce nu....

Vreau sa ma inteleg la fel de bine cu prietena mea (maine avem 4 ani)

Vreau sa fiu sanatos, sa termin facultatea, sa imi gasesc uns erici bun si o locuinta!

Posted

Nu stiu de ce dar mie mi-au placut batranii care merg de mana pe strada :) visez ca la varsta lor sa ajung si eu sa merg cu nevasta asa :)

asta e visul meu de mica... de aceea imi si place in parc.. ii vad de manuta si ma gandesc... there is hope :D

Posted

visez sa fumez un cui ca sa ma duca pan la dracu sa ii dau si lui :))

@visez sa fiu cel mai tare din parcare....sa nu ma mai plictisesc asa repede de MMO-uri .. sa am o clasa(ma ref la cea din scoala) normala ... .. cam atat... a da si sa imi dea dira inapoi mp3 player-ul =))

Posted

in primu rand visez si ma rog in fiecare zi pt sanatatea familiei mele si apoi la un viitor mai bun in care sa am un servici o nevasta si 1 copil 2 + locuinta si sa mor batran impreuna cu nevasta mea :|

Posted

Visez... sa am sanatate ... visez sa fiu fericit ... visez sa am o nevasta care sa ma iubeasca ... visez sa am un copil care sa ma urmeze...si iar...visez..visez :rolleyes:

Posted

Sa fiu sanatos, sa am bani ... :) si restu vin de la sine :P

Posted

La o nevasta frumoasa si desteapta , sa am copil / copii sanatosi si frumosi , sa-mi realizez visul , in a-mi face o cariera din fotbal :wub:

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...