Jump to content
Roxynel

Joci un rol sau esti ceea ce-ti doresti ?

Recommended Posts

Posted

Poate ca ai dreptate, dar pt mine a fi EU nu se rezuma doar la vocabularul "ba, da-mi aia", sau "ma, tu esti prost?". Asa vorbesc cu prietenii :D , dar cu un profesor sau cu un sef foarte putini vorbesc asa, si aia o patesc, cam toata lumea are vocabularul asta.

Sigur am dreptate in privinta asta, no doubt about it. :P

ps: chiar si atunci cand iti doresti ceva anume de la o persoana, joci un rol. ;)

Posted

Roxynel parca ai fii sora cu Lancelot...numai el deschide topicuri de astea

Yo la felul cum sunt nu cred ca JOK un rol ... ca probabil as distruge intraga "piesa" ... sunt cea ce doresc ... imi sap mormantul cu mana mea

Posted

Roxynel parca ai fii sora cu Lancelot...numai el deschide topicuri de astea

Yo la felul cum sunt nu cred ca JOK un rol ... ca probabil as distruge intraga "piesa" ... sunt cea ce doresc ... imi sap mormantul cu mana mea

Nu-l cunosc. Sunt de prea putin timp aici.

Posted

cand e vorba de interes toti devenim maleabili :) in rest cu cei apropiati suntem noi insine ( de obicei )

yep he's right... fara compromisuri nu se poate oricine ai fi

Posted

Toti jucam un rol in viata in functie de Motivatie cum ar fi - " trebuinte, tendinte, intentii, dorinte, motive, interese, aspiratii, convingeri , s.a.m.d." pentru a ne atinge scopul sau telul vom juca un rol care sa duca acolo unde dorim , chiar daca nu ne convine rolul ne va multumii rezultatul :right: .

Posted

Toti jucam un rol in viata in functie de Motivatie cum ar fi - " trebuinte, tendinte, intentii, dorinte, motive, interese, aspiratii, convingeri , s.a.m.d." pentru a ne atinge scopul sau telul vom juca un rol care sa duca acolo unde dorim , chiar daca nu ne convine rolul ne va multumii rezultatul :right: .

Nush cum ii pt altii da io sunt mereu EU :) No ma schimb in nici o situatie :| orice se intampla raman EU :|

Posted

Nu trebuie sa joc un rol ptr a arata cine sunt , sau ce vreau sa demostrez ca sunt.Eu sunt eu si nimeni nu ma va putea schimba , nu e nevoie sa joc un ''rol'' .

Posted

Astept mai multe pareri pentru a va explica la cei care nu realizati ca jucati un rol in tot ceea ce faceti . Va dau doar cateva indicii pana atunci : la scoala joci un rol , acasa cu parintii joci un rol , in compania prietenilor joci un rol e.t.c !

Posted

niciodata nu poti fi TU cu adevarat, decat daca esti total singur, izolat de lume, in orice alt caz te consideri constrans de anumite norme morale si etice sau pur si simplu de parerea celorlalti. Dulce societate <_<

Posted

asa e, jucam un rol.. mai multe roluri (determinate de societate; cum a zis si rede) <_< oricum, in general sunt ceea ce-mi doresc... sau incerc sa fiu cat mai mult timp EU.

Posted

toata lumea joaca un rol, including me. partea importanta e sa gasesc acel rol care mi se potriveste atat mie cat si societatii. atunci cand si eu, si societatea va fi multumita de ceea ce fac, atunci va fi bine.

Posted

Nu pot sa cred ceea ce am citit mai sus ... nimeni nu este intotdeauna el insusi ... fiecare dintre noi pun pariu k a jucat un rol cel putzin o data in viata .... probabil k nu sunt in stare sa recunoasca asta sau nu vor sa recunoasca asta dar s'a intamplat .....

Eu am jucat si roluri ... ptr ca viata e atat e perversa incat uneori nu ai cum sa fii tu insutzi .....

Punem pariu ? fazele astea de mai sus sunt extrem de rare...poate chiar nule.

Nu imi e frik sa recunosc ce sunt , ce reprezint si ce ma reprezinta...iar la fazele cand astea nu dau bine si vreau sa pic "in picoare" ironia e in floare(e una din "calitatile" mele)

Posted

Combinatie...Trebuie sa dai ca sa primesti.Cateodata e bine sa joci un mic rol ca sa nu ii faci pe ceilalti sa sufere,insa pana intr-un anumit punct.

Desigur mai e o treaba...Daca iti place ceva la o persoana,vei incerca sa faci ca el(joci un rol) si poate rolul sa iti placa si astfel devine o parte din tine si din ceea ce faci ...

Oricum stim toti cum/ce suntem.Daca avem nevoie de ajutorul unei persoane sau de ceva de la o persoana si stim ca nu ii place ceea ce facem,ne schimbam putin pentru a primi acel ceva...

Posted

uneori esti inpins pe un drum ... dar nu ai de ales si tre sa mergi !!!

sunt momente in viatza oricum in care iti vine sa iti bagi piciorul si sa iti faci de cap ....

nuj ... parerea mea e ca nu joc un rol dar ... merg pe un drum asemenea unui rol ;)

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...