Roxynel Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 Daca ne privim pe noi insine in momentul in care decidem sa facem numai ce vrem vom descoperi ceea ce suntem de fapt. Daca ne traim viata jucand roluri intotdeauna va trebui sa tinem cont de ceea ce vor cei din jur de la noi, dar si de ceea ce vrem noi de la noi.
BlackDevil Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 si si ... in unele situatii trebuie sa joci un anumit rol dar pana la un punct, cu prietenii sunt EU si nu incerc sa impresionez/ ma dau in spectacol/ sa spun ceva ce nu e adevarat doar de dragul cuiva (intr-o discutie)
InGeLiTzA*LeA Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 Sunt eu in tot ceea ce fac :D ... cu foarte mici exceptii in care tre sa mai joc cate un alt rol pt a-mi duce la bun sfarsit planurile . Nu ma dau inapoi deloc de la "a fi eu", mi-am dat seama de mult ca nimeni nu e perfect ...si avand doar o viatza .. de ce sa o irosim incercand sa fim altcineva? .. mai bine imi traiesc viata asa cum e ea , bun sau rea .. dar stiu ca e a mea si eu unica :D
Ayana Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 Din pacate o combinatie.. unii dintre noi nu ne permitem sa fim noi insine... :(
Lancelot Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 eu tot timpul imi impun sa fiu cat mai apropae de ceea sunt cu toate ca asta nu imi aduce magna cum laudae mici compromisuri fac la job.. dar acolo e inevitabil
TyreXel Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 Daca ne privim pe noi insine in momentul in care decidem sa facem numai ce vrem vom descoperi ceea ce suntem de fapt. Daca ne traim viata jucand roluri intotdeauna va trebui sa tinem cont de ceea ce vor cei din jur de la noi, dar si de ceea ce vrem noi de la noi.Incerc pe cat posibil sa fiu EU... dar asta cateodata nu e bine pentru ceilalti si joc un rol.Felicitari pentru acest topic :)
#spoitoru# Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 incerc sa fiu eu, cand eram mai mic incercam sa fiu ca altii, dar nu-mi iesea, e mai bine sa fiu eu.
Kargoth. Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 Sunt eu insumi in tot ceea ce fac...ceilalti trebuie sa ma accepte exact cum sunt eu...sau sa faca pasi...
Sequenz 31 Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 Sunt eu insumi in tot ceea ce fac...ceilalti trebuie sa ma accepte exact cum sunt eu...sau sa faca pasi...idem :right:
Roxynel Posted January 23, 2007 Author Posted January 23, 2007 Sunt eu insumi in tot ceea ce fac...ceilalti trebuie sa ma accepte exact cum sunt eu...sau sa faca pasi...Adica tu nu lasi niciodata de la tine? Nu faci nici-un compromis ?
Smok3 Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 Combinatie ! Dar cand e vorba de Banii toata lumea joaca roluri !
udvaritibor92 Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 Sunt eu insumi in tot ceea ce fac...ceilalti trebuie sa ma accepte exact cum sunt eu...sau sa faca pasi...Word
iNm Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 cand e vorba de interes toti devenim maleabili :) in rest cu cei apropiati suntem noi insine ( de obicei )
Kargoth. Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 Adica tu nu lasi niciodata de la tine? Nu faci nici-un compromis ?Nu...atata timp cat eu accept persoanele din jurul meu asa cum sunt ele...astept acelasi lucru si din partea lor...altfel...see my previous post ;)
dev Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 Sunt eu insumi in tot ceea ce fac...ceilalti trebuie sa ma accepte exact cum sunt eu...sau sa faca pasi...Same here ...
-SS- Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 cam am de pierdut la job pentru ca nu fac compromisuri... dar asta e... gasesc altul mai bun in caz ca asta nu e vazuta ca o calitate...
bunny Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 incerc sa fiu eu, cand eram mai mic incercam sa fiu ca altii, dar nu-mi iesea, e mai bine sa fiu eu. batman batman. ot: Exista macar un moment din viata noastra cand vrem sa parem altfel decat suntem noi insine. Cum zicea Lance, la job, e inevitabil. Doar n-o sa te duci la seful tau si-i spui "ia da-mi ba si mie o marire de salariu" limbaj pe care il folosesti cu prietenii tai :) Evident, trebuie sa pari altcineva in anumite situatii, the other "you". :D
desirre Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 Nu pot sa cred ceea ce am citit mai sus ... nimeni nu este intotdeauna el insusi ... fiecare dintre noi pun pariu k a jucat un rol cel putzin o data in viata .... probabil k nu sunt in stare sa recunoasca asta sau nu vor sa recunoasca asta dar s'a intamplat ..... Eu am jucat si roluri ... ptr ca viata e atat e perversa incat uneori nu ai cum sa fii tu insutzi .....
Potyike Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 i am myselft, :D cateodata sunt altcineva... dar foarte rar
ANdy5 Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 cand e vorba de interes toti devenim maleabili :) in rest cu cei apropiati suntem noi insine ( de obicei )oldman are dreptate (money)
#spoitoru# Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 batman batman. ot: Exista macar un moment din viata noastra cand vrem sa parem altfel decat suntem noi insine. Cum zicea Lance, la job, e inevitabil. Doar n-o sa te duci la seful tau si-i spui "ia da-mi ba si mie o marire de salariu" limbaj pe care il folosesti cu prietenii tai :) Evident, trebuie sa pari altcineva in anumite situatii, the other "you". :D Poate ca ai dreptate, dar pt mine a fi EU nu se rezuma doar la vocabularul "ba, da-mi aia", sau "ma, tu esti prost?". Asa vorbesc cu prietenii :D , dar cu un profesor sau cu un sef foarte putini vorbesc asa, si aia o patesc, cam toata lumea are vocabularul asta.