Jump to content
tyler-durden

My Computer Got Sick! Yours?

Recommended Posts

am deschis acest topic in ajutorul celor ce s-au ales virus/i si vor sa-si varse oful/sau cauta modalitati de indepartare a acestora. nu deschideam acest topic daca nu as fi luat si eu un backdoor in seara asta (doar 10 sec am inchis firewallu) iar antivirusul nu ma putea scapa deoarece infestase smss.exe un proces din windows ce nu poate fi inchis. asa, deci Kaspersky mi-a raportat numele Backdoor.Win32.Rbot.gen (alti av il recunosc cu alt nume, NAV-Worm.Spybot.Worm parca). banuiesc ca stiti ce face in general un backdoor, la mine Remote Shut Down (pe langa alt trafic de net, prin care cine stie ce trimitea). am cautat pe net un removal tool dar n-am gasit nimic. ba chiar un program (scan spyware) se lauda ca-l gaseste si il si scoate, o gluma proasta. asa ca am cautat alte modalitati, am gasit niste sfaturi si am sters niste valori prin registry. deocamdata, Kaspersky nu m-ai ma avertizeaza, sper sa ramana asa, dc nu format c:

Voi cu ce va laudati?

Link to comment
Share on other sites

Guest Bogdan

OOOOOOOOOF, viata mea, Win32.Jeefo.A, numai prin formatare, nimic nu-l poate opri :crybaby: .

Varu-meo a avut circa 75.000 de fisiere infectate cu win32.Jeefo si am reusit sa i le dezinfectez cu Panda Anti Virus 7.0.Incearca,poate o sa reusesti.

Cat despre virusii mei....primu lucru care il fac cand imi deschid calculatoru e sa dezactivez protectionurile.....si nu am nicu un virus :dance: :P

Link to comment
Share on other sites

hmm...virusul korgo...nashpa de tot...dezactiva toti antivirusii din start...dadea o eroare frumoasa si buh-byw antivirusi...am gasit pe siteul microsoft un removal tool.....care spre binele partitiei a fost eficient...

Link to comment
Share on other sites

eu am avut firewall inchis cateva zile in care am probat alte 5-6 firewalluri insa acelashi rezultat. functzionau pe post de net limiter .. cred eu. si tb oricum sa formatez ca alta solutzie nu vedeam. in fine si ieri mi`a urlat av-ul ca am backdoor-ul si o luase razna calculatorul. nu mai lua comenzi, pornea altele singure. l-am deconectat din retzea si am formatat. :)

Link to comment
Share on other sites

virushi ???? ... ce-s aia???

pe bune acu ... toata ziua stau pe net (repet toata ziua) si ma bag pe cele mai infectate locusoare de pe intreg netul si nu am avut in viata mea un virus :)

Solutia mea: xp SP2 WINUPDATE LA ZI si Bitdefender 8 prof cu firewall integrat THE BEST ... am incercat toate antivirusurile si firewall-urile posibile si am ramas la asta btw .. bitdefender este pe locul 1 in topul anitvirusilor in 2005 .

Cat despre spyware ... nu folosesc nici o protectie activa, doar pasiva ...spywareblaster FREE ( imunizeaza ) si Xoftspy (tot pasiv.. doar scaneaza si scoate) .. de cand folosesc solutia asta am luat un singur spyware in ultimele 2 luni care l-am scos cu Xoftspy

Link to comment
Share on other sites

Varu-meo a avut circa 75.000 de fisiere infectate cu win32.Jeefo si am reusit sa i le dezinfectez cu Panda Anti Virus 7.0.Incearca,poate o sa reusesti.

Cat despre virusii mei....primu lucru care il fac cand imi deschid calculatoru e sa dezactivez protectionurile.....si nu am nicu un virus :dance:  :P

Ma l-o dezinfecta, si Bit il dezinfecteaza, da' nu scapi definitiv ca asta se cloneaza cu viteza luminii :blink: . Eu am nevoie sa-l sterg nu sa-l scanez de nebun in fiecare zi :comp2: . Si nu pot sa sterg fisierele infectate ca sunt prea importante (ex.: svchost.exe)

Link to comment
Share on other sites

partea nasoala cu backdoorurile-troieni e ca dc ti-a intrat vreunu in calc si nu esti protejat, iti deschide portitza pentru alti troieni. asa fost atunci cand am avut (!?) win32.Rbot.gen AV a mai dat si peste Codbot.z, noroc ca pe ultimul l-a sters din prima.

Link to comment
Share on other sites



  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...