Jump to content
POLAND

Einstein

Recommended Posts

Posted

' date='Jan 20 2007, 20:15' post='1690975']

Nu intaleg de ce va soceaza asa mult aceasta intrebare ... Banuiesc ca nu stiti ce face un inginer ...

Inginerul creeaza , iar ingineria presteaza o activitate de proiectare ,cercetare , organizare si conducere , pe diferite domeni . Ce vi se pare asa anormal ca e sa fi fost un inginer nu intaleg ...

Din amintirile mele , sper sa nu ma insel , parca mi-a zis cineva ca un om normal isi foloseste cam 3-4% din capacitatea totala a creierului pe durata vieti , iar din teste s-a constatat ca Einstein si-a folosit mult mai mult , nu mai stiu exact cat parca vreo 9% , nu mai stiu exact .

Ar putea fi un inginer cu o pregatire buna si cu propria inteligenta sa fi extins anumite cercetari .

eu stiam ca un om normal foloseste 9-10%

Posted

bine ca i-ati dat thorei inca un motiv sa scrie juma' de pagina.

@[Angel] ni se pare anormal sa fie inger, nu inginer.

un subiect in genul celui cu credinta in dumenezeu...

sa fiu ontopic: there is no such thing as an angel

Posted

@ppl: hai sa nu facem topicul asta despre ingeri. mi-ajunge Plesu.

Era o expresie, iar incepem sa facem tam-tam cu Dumnezeu, ingeri si altele din crestinism.

la Discovery si alte posturi cica IQ peste 120 e geniu .....

Cred ca e un pic eronat. Eu stiam ca se invarte undeva pe la 140+

Guest [Angel]
Posted

@[Angel] ni se pare anormal sa fie inger, nu inginer.

Ioi , eu acuma am vazut despre ce era vorba :dooh:

Cred ca stresu din ultima perioada incepe sa se simta tot mai tare , la mine ma refer . :D

My bad :error:

Ps: era un om inteligent , nimic mai mult ...

Posted

rezultatul unui test de inteligenta scoate in evidenta nivelul de cultura generala al unei persoane, oricum nu reiese daca respectivul e geniu sau nu.

din cate stiu marile genii (poate nu toti dar sigur o parte din ei) chiar nu au iesit in evidenta in scoli, fiind considerati mediocrii, normali.

genial e o persoana care gaseste raspunsuri la probleme in care nu se stiu toate detaliile.

nu cred ca e cineva care sa spuna ca Einstein nu a fost geniu.

faptul ca a lucrat la oficiul de patente a avut un efect determinant asupra gandirii lui.

Posted

rezultatul unui test de inteligenta scoate in evidenta nivelul de cultura generala al unei persoane, oricum nu reiese daca respectivul e geniu sau nu.

din cate stiu marile genii (poate nu toti dar sigur o parte din ei) chiar nu au iesit in evidenta in scoli, fiind considerati mediocrii, normali.

genial e o persoana care gaseste raspunsuri la probleme in care nu se stiu toate detaliile.

nu cred ca e cineva care sa spuna ca Einstein nu a fost geniu.

faptul ca a lucrat la oficiul de patente a avut un efect determinant asupra gandirii lui.

ce legatura are cultura generala cu testul de inteligenta?

Guest uLise4me
Posted

eu stiam ca un om normal foloseste 9-10%

Om de stiinta :)

@exact Tibi 10 % din creier foloseste un om normal :) enstein oleak mai mult >:)

@Ganditiva de ce este in stare 10 % cate lucruri sau facut , apoi amplificati de 10 x ( 100%) cred ca am putea zbura :>

Posted

Am auzit... O chestie care ar putea demonstra ca Einstein nu a fost un geniu.

In tinerete, Einstein nu prea a fost remarcat. S-a casatorit apoi cu o savanta, nu mai stiu exact ce si cum. Ideea este ca peste cativa ani, sotia lui Einstein a murit, cauzele fiind necunoscute. Abia atunci Einstein a fost recunoscut drept un geniu, deoarece a contribuit cu multe algoritme complicate, si altele. Intrebarea este daca nu cumva sotia lui era cea desteapta, si Einstein (avand unele tente de psihopat) a omorat-o, preluand toata munca ei.

Este doar ce am auzit, dar ar fi ceva de luat in considerare...

Posted

Am auzit... O chestie care ar putea demonstra ca Einstein nu a fost un geniu.

In tinerete, Einstein nu prea a fost remarcat. S-a casatorit apoi cu o savanta, nu mai stiu exact ce si cum. Ideea este ca peste cativa ani, sotia lui Einstein a murit, cauzele fiind necunoscute. Abia atunci Einstein a fost recunoscut drept un geniu, deoarece a contribuit cu multe algoritme complicate, si altele. Intrebarea este daca nu cumva sotia lui era cea desteapta, si Einstein (avand unele tente de psihopat) a omorat-o, preluand toata munca ei.

Este doar ce am auzit, dar ar fi ceva de luat in considerare...

rautati din astea tot auzi...nu cred ;)

Posted

Einstain...nu a fost un Inger....insa a fost omul care a revolutionat stiinta......care ne-a dat un impuls sprea cunosate universul,lumea...totul.El a fost adevaratul om de stiintza...care nu a facut decat sa cerceteze si sa descopere noi lucruri.......il respect!!

Respect all

Posted

Mai mult demon decat inger daca ne gandim la inventiile lui din domeniul militar

S-au scris multe lucruri despre el si oameni ~ la fel de destepti ca el , cum ca ar exista o porta in Tibet spre o alta lume si numai acesti oameni o pot vedea, ca pot face anumite lucruri sa zboare, ca pot prezice viitorul, etc. dar totul este teorie, practica....

Posted

Eu cred ca 3/4 din voi nu stiti cine a fost si ce a facut Einstein...
Asa crezi ... Aici nu intreaba nimeni cine a fost si ce a facut Einstein , ci daca a fost om de stiinta sau inger

Nici mie nu mi se pare o comparatie prea inspirata intre om de stiinta si inger . Cred ca ar fi fost mai frumos persoana divina decat inger . Si , again , cred ca a fost om de stiinta , nu vrajitor/inger/etc ...

PS : Alex86 , ala sigur nu a fost mass pe YM ? Nu stiu de ce , dar imaginea pare cam dubioasa ... parerea mea :)

Posted

Inger nu a fost , nici nu`si are rost sa discutam chestia asta , dar om de stiinta e putin spus , a fost un geniu , probabil singurul geniu cu adevarat din lumea asta , a fost un om ca oricare om doar ca avea capacitatea de a`si folosi creierul mult mai mult decat un om normal

PS : Stimulentul sau de baza a fost acelasi ca si al lui Hitler si anume amfetamina , doar ca in cazul lui Einstein i`a folosit in bine

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...