Dani Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 STARE DE URGENŢĂ ÎN SUA. NINSORILE FAC RAVAGII Alertă în nord-estul Statelor Unite, în urma intemperiilor care au ucis 51 de persoane şi au lăsat fără energie electrică alte câteva sute de mii. Administraţia americană a decretat stare de urgenţă în statele Missouri şi Oklahoma, din cauza precipitaţiilor abundente şi a inundaţiilor. Aproximativ 500.000 de americani au rămas fără curent electric, în statul Missouri.Zeci de decese, cele mai multe produse în accidente de circulaţie, s-au înregistrat în Oklahoma, Texas, Missouri, Iowa, Michigan, New York şi Maine. Serviciul naţional de meteorologie a avertizat că există un risc ridicat de inundaţii în statele Louisiana, Ohio şi Illinois. Frontul de aer rece care s-a abătut, săptămâna trecută, asupra centrului ţării, a dus la o scădere a temperaturilor cu peste 15 grade şi a provocat ploi abundente şi căderi masive de zăpadă.ÎN MALIBU NINGE DUPĂ MAI BINE DE 20 DE ANI Împătimiţii de surfing din Malibu, statul american California, vor trebui să înveţe să mânuiască, cel puţin în următoarea perioadă, plugul de zăpadă. Ninsori abundente s-au înregistrat, miercuri, în regiune, pentru prima oară în ultimii 20 de ani. Ploile, obişnuite în perioadele mai reci, s-au transformat în lapoviţă şi ninsoare şi în oraşul Venice şi în vestul metropolei Los Angeles.Traficul rutier a fost perturbat, iar poliţia a raportat producerea mai multor accidente rutiere. Unii locuitori s-au grăbit să iasă din case, pentru a captura pe camerele video căderea fulgilor de zăpadă. http://www.antena3.ro/@omg.. ninsoare in Texas.. vai de capul meu.. cand am vazut acu cateva zile am crezut ca paralizez.. ce patineaza aia pe`acolo.. nu`s obisnuiti cu ninsoarea.. ninsoarea a distrus recoltele de citrice.. vaisamar ce poate face omul.. :(
#spoitoru# Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 Zici ca noi suntem in SUA si ei is in Romania, sper sa nu fie asa in toti ani :crybaby:
yunoz Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 O fi facut aia soc cand o fi vazut zapada afara; au inceput sa filmeze???... o sa denumeasca caseta video "as seen on TV"... lasand gluma la o parte, la noi o inceput sa ninga si sa sufle vantu si o ramas tara fara curent electric (cateva judete cel putin). O sa scoata americanu sticla de whiskey din frigider si o sa o raceasca mai nou afara in curte. O sa se descurce ei... la noi e altceva...
M0rtix Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 da da :) !! am vazut si eu la tv mergeau masinile pe sosea de ziceai ca nu e adevarat !!
BlackDevil Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 la fel ca-n australia ... acolo incendii in america ninsori ....de europa ii mai ciudat anu asta cu vanturile
noghri Posted January 21, 2007 Posted January 21, 2007 e foarte frustranta treaba...si din pacate am simtit-o pe pielea mea...eu m-am intors vineri in tara..dar zborul din phoenix imi fusese amanat 2 ore din cauza furtunilor...si cand in final am plecat, primele 3 ore le-am zburat in furtuna...o experienta relativ urata...chiar nu imi doresc sa mai trec din nou prin asta..oricum..ciudata vremea..nu numai in state.