Jump to content
yunoz

Google initiaza turismul virtual

Recommended Posts

Posted

Internetul devine cea mai ieftina companie de turism. Serviciul Google Earth va prezenta imaginile aeriene ale marilor orase de pe glob

Turismul virtual aerian va deveni in curind o moda printre internauti, care vor putea explora ?din balon“ strazile sau monumentele localitatilor favorite. Tonul este dat de portul Hamburg, primul oras din lume ce poate fi vizitat online in versiune tridimensionala, anunta compania Google. Orasul german este accesibil prin serviciul Google Earth, ceea ce inseamna un salt impresionant fata de imaginile bidimensionale, din satelit, oferite pentru moment de site. Fotografiile aeriene de pina acum nu reuseau sa redea personalitatea cladirilor sau a strazilor vizualizate, exceptie facind structurile arhitectonice imense, de genul podului Golden Gate din San Francisco.

SURSA: http://www.9am.ro/stiri-revista-presei/IT&...urismul-virtual

Posted

aici intervine logica aia: "get a life..." -> "i have one... (on the net)"

siteul are fix denumirea aia la stire, incet incet cei de dincolo se muta pe complet pe www. Next: o sa facem cereri sa fim acceptati intr-un sistem Matrix :blink:

Asta e... cerere si oferta... doar ca incepe sa fie altfel logica: imaginatie -> oferta.

Posted

Nu cred ca turismul virtual se compara cu ce vezi cu ochii tai.

Word !!! :right:

...nu se compara cu ceea ce vezi in rl si nu ai nici acelasi feeling , dar parerea mea e ca e un mod placut de a te relaxa , mai scapi de stresul urban

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...