Jump to content
Legacy

Pro-Contra Clonari

Recommended Posts

Posted

Sunteti de acord cu clonarea oamenilor?Vreau argumente....

Eu unul is Pro ...

Argumente nu dai? :dooh:

Sincer nu ma intereseaza. Stiinta e de vina pentru bolile pe care le suferim si tot stiinta le da un raspuns / un leac impingand stiinta un pas mai departe creind astfel noi si noi boli si noi leacuri pentru ele.

Pana la urma speranta de viata va fi de 30-40 ani dar vom trai numai din pastile..

Posted

8-|

@ontopic, mi se pare genial, multe vieti ar putea fii salvate cu ajutorul clonari.

ps: pro.

dar nu cred ca ti`ar place sa ai o nevasta :) si sa ai o clona.. nevasta nu`si da seama ca nu esti tu si bang :)

@contra.. e o prostie parerea mea.. voi va ganditi la filmul Insula.. dar nu e chiar asa.. in fine.. cat ti`a dat Dumnezeu sa traiesti atata traiesti.. nu cu ajutorul clonelor sa traiesti mai mult :)

p.s. vreau sa fiu unic :)

Posted

dar nu cred ca ti`ar place sa ai o nevasta :) si sa ai o clona.. nevasta nu`si da seama ca nu esti tu si bang :)

@contra.. e o prostie parerea mea.. voi va ganditi la filmul Insula.. dar nu e chiar asa.. in fine.. cat ti`a dat Dumnezeu sa traiesti atata traiesti.. nu cu ajutorul clonelor sa traiesti mai mult :)

p.s. vreau sa fiu unic :)

nu ma refeream la aceea clona sa traiasca cu mine, ma refeream la faptul ca aceea clona [a mea de exemplu] sa fie folosita in scopuri medicale, un cobai mai precis. =))

ps: daca am vreo boala anume, sa fie facute teste pe clona mea, intelegi? :D

pps: unii vor spune, da normal sunt de acord, trimit clona la scoala, la servici, si eu stau ca trantoru acasa si postez pe forumul linkmania. :rofl1: Eh, nu e chiar asa, aceea clona a ta ti-ar putea salva viata, daca ai probleme grave de sanatate. :)

Posted

Contra

O clona e identica cu originalul, din punct de vedere fizic si psihic.

In scopuri medicale.... ai probleme cu inima, faci o clona cu informatia genetica

pe care o detzii, care deja cuprinde afectiunea la inima, si obtzii o inima bolnava.

Daca modifici genetic clona , nu mai e clona , so .... .

Plus e interesanta ideea : ce faci cu clona dupa ce ti-ai extras necesaru ?

Parerea mea e: clonarea e ceva de moment, sunt alte ideei mai bune,

dar cica nu sunt bani decat pt astea care pot fi aplicate si pe plan militar.

Posted

Sunt total contra...aia care or zis ca traiesc la infinit nui asa...pt ca clona aia poate sa semene cu mine...da no sa gandeasca niciodata lafel...si chiar daca gandeste lafel ca mine nus eu.

Posted

Cei care sunt PRo ... sa stie ca America sa gandit la aceasta problema si chair vor sa cloneze un om .. dar inca mai fac experimente. Ma intreb cat va costa o clona de a ta

Guest snoopy$$
Posted

contra,nu vor fi folostie clonele in scop medical asa de mult precum in altce scopuri triste,chiar si daca in cadre medicale nu o sa fie pentru muritorii de foame ci pentru cei cu mil $$$

Posted

Contra

Vreau sa raman unica, nu cred ca m-as simti prea bine stiind ca am o copie :)

In scopuri medicale tot contra, sa iei o viata pentru a salva alta mi se pare simplu: o crima.

Posted

OOOO...da...ar fii super sa am o clona, interesant spargi un magazin/o banca, iti baga clona la parnaie si tu umblii pe strada :D....

uitati o idee interseanta :lol:

dar daca ati fii avocati si ati actiona in instanta ... cum va veti expune parerile judecatorului? cu spargerea bancii

Posted

uitati o idee interseanta :lol:

dar daca ati fii avocati si ati actiona in instanta ... cum va veti expune parerile judecatorului? cu spargerea bancii

Atata timp cat clona respectiva e declarata PERSOANA, isi poate primii pedeapsa, doar n-o sa bage si "originalul" in puscarie...tu ce zici? 8-|

Posted

Atata timp cat clona respectiva e declarata PERSOANA, isi poate primii pedeapsa, doar n-o sa bage si "originalul" in puscarie...tu ce zici? 8-|

pai sa incepm : ti-sa facut o clona ...probabil va sta un 1 an la cercetARI .. apoi le vei cere drepturile de autor si iti vor da clona. ProBABIL o sa se faca un centru de inregistrare a clonelor ... clona cu buletin ... dar departe in viitor ... mai ales la Romanii ... .. si daca vrei sa spargi o banca va fii prea greu ca vom fii in viitor ..toate lucrurile tehnologizate.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...