Jump to content
Legacy

Pro-Contra Clonari

Recommended Posts

Au evoluat oamenii.Tehnolgia moderna incepe sa acapareze intreg pamantul. Aceste tehnologii putand sa faca micile treburi ale noastre in timp ce noi stam pe Linkmania. Dar mai nou ... de cativa anii ... americanii au zis ca nu e de ajuns ce au creat pana aku si vor sa cloneze oamenii ...in scopuri medicale cika. Au inceput cu faimoasa oaie Dolly ... un succes... dar mai nou vor sa cloneze si oamenii ...voi ce ziceti? Sunteti de acord cu clonarea oamenilor?Vreau argumente....

Pro sau Contra?

Eu unul is Pro ...

Link to comment
Share on other sites

F**K dc Pro ? :-/ :blink:

Contra ! vreau sa fiu UniK frate....

8-|

@ontopic, mi se pare genial, multe vieti ar putea fii salvate cu ajutorul clonari.

ps: pro.

Link to comment
Share on other sites

On~Topic : Contra , desi nu complet . Daca as avea o singura clona , ar fi ca si cand as avea un frate geaman . De altfel , nici nu prea vad scopul clonarii . Ca sa fiu nemuritor , cum s-ar zice ? Mai bine ar fi daca s-ar concentra pe teleportare , de x ori mai interesanta decat ... clonarea . Intr-o alta ordine de idei , nu cred ca te vei duce pana in centru si gata , vei avea o clona . Probabil vor fi multiplicati oamenii importanti ai planetei . Cum ar Bush , insa un Bush mai pasnic .

Off~Topic : Un poll ar fi ajutat pentru a ne da seama ce parere au , in mare parte , LinkManiacii .

Link to comment
Share on other sites

PRO

toti care ati zis ca vreti sa fiti unici... SUNTETI UNICI... daca cloneaza pe unul nu va semana nicidecum cu voi, decat oarecum ca aspect... in rest cultura, stlul de viata, prietenii, tot ceea ce numiti voi viata poate fi extrem de diferit... nu veti gandi la fel doar pt. ca aveti aceeasi compozitie chimica, nu veti fi feloc la fel...

pt. cei care au zis de dumnezeu...

oare dumnezeu nu a facut cam acelasi lucru cu noi? dumnezeul Lui oare s-o fi impotrivit? (intreb doar... "oare".. asa ca fundamentalistii va rog sa se abtina de la remarci cu privire la dumnezeu)

pt. cei cu teroristi...

geez man... informeaza-te inainte sa aberezi... care ar fi avantajul teroristilor... mai bine se impuiaza si fac copii ca tot in acelasi timp se dezvolta si clonele... si clonele in stadiul actual sunt mult mai slabe ca un om normal... la ce le-ar trebui teroristilor clone, sau armate cu care sa invadeze ce? luna?

Link to comment
Share on other sites



  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...