Jump to content
Narcoti-K

spliter cell

Recommended Posts

Posted (edited)

care a jukat spliter cell double agent si a trecut de vasul de croaziera va rug sa-mi spuneti cum ati reusit ca eu m-am blocat si nu pot trece mai departe :P [editat]

Edited by silversky
Posted

care a jukat spliter cell double agent si a trecut de vasul de croaziera va rug sa-mi spuneti cum ati reusit ca eu m-am blocat si nu pot trece mai departe :P [editat]

lol ce mod de a face reclama :/

Posted

Nu dati click pe link.. E tot acel gen de concurs, in care castigi bani din cate click-uri ai pe link..

CUM FUNCTIONEAZA ACEST SITE ?

Idea este simpla. Trebuie sa urmezi 3 pasi ca sa cresti o sursa de venit online care poate creste cat de mult vrei

1 - Inregistreaza-te pe siteul nostru click aici

2 - Cand te inregistrezi iti dam un link ca asta: www.ghidul-universitatilor.ro/?ID-ul_tau

3 - Trimite link-ul primit prietenilor, si pentru fiecare care apasa pe link, tu vei primi 6 centi (USD)

Si gata, asta-i tot, te poti autentifica din timp in timp sa verifici cati bani s-au strans pana acum.

FOARTE IMPORTANT!

Fiecare intrare de pe acelasi calculator va fi luata in calcul odata la 30 de zile. Aceasta masura este luata pentru a nu intra de pe acelasi calcualtor de multe ori intr-o luna. Si prietenii care dau click vor putea-o face doar o data pe luna. Dupa o luna, contoarele noastre se vor reseta si veti putea incerca din nou

Va vom trimite banii printr-o scrisoare la adresa pe care ati pus-o cand v-ati inregistrat, dupa ce ati strans cel putin 10$ sau mai mult , in timp de 30 de zile de cand te-ai inregistrat pe site. Trebuie sa faci cel putin 10$, altfel contorul ti se va reseta la 0$ luna viitoare fara sa primesti nimic.

Intrucat am fost floodati cu vizitatori, am hotarat ca TEMPORAR pentru a reduce aceasta manie, sa oferim maxim 20$ pe luna! Aceasta e doar o solutie TEMPORARA negociata cu webhostingul nostru pentru a nu-i incarca serverele. Va vom anunta de indata ce vom scoate aceasta limitare temporara. Noi vrem cat mai repede!

* NOU: Ghidul Universitatilor te plateste si prin card. Cand faceti suma, o sa va trimitem un mail sa va intrebam despre posibilitatea de plata prin card. Daca aveti un cont si doriti sa primiti banii pe el, veti da un raspuns la mail cu contul dvs (codul IBAN), acela de forma RO**********.

Posted (edited)

mai bine se sterge acest topic ca sa nu mai clikaie lumea pe nimik-ul astuia...

oamenii astia ar trebui impuscati...

De la ora 6 cand mi`am facut [editat] am strans 5.4 $ ! :D

Anyway, close this ! :)

Edited by silversky
Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...