Narcoti-K Posted January 21, 2007 Posted January 21, 2007 Ce tot aveti de il bagati in seama pe firfizonu asta? ce reprezinta becali pentru romania? un gunoi el care vrea sa conduca "tara romaneasca" )))) locul lui nu e pe "sticla" ci la tara cu oile si sapa va imaginati o Romanie condusa de acest ipocrit numit becali? ce studii are acest personaj de arunca tot felul de injurii in stanga si in dreapta ca are bani e o chestie dar ca se crede filozof si ca el va conduce Romania mi se par niste aberatii daca ajungem sa ne conduca pramatia asta inseamna ca regresam in loc sa progresam si in loc de cultura o sa "cultivam" rosii ceapa castraveti ardei......Presedintele trebuie sa reprezinte pentru cetateni un model de moralitate nu un papagal Manelele si Becali reprezinta lucrurile josnice cu care Romania se face de ras n-am mentalitate comunista sau prejudecati dar caricatura asta de om ar trebui impuscata !!!
CryNow Posted January 21, 2007 Posted January 21, 2007 :rofl1: omu asta e BESTIAL frate .... sparge orice granita il admir :tiphat:
Ghiba Posted January 21, 2007 Posted January 21, 2007 HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHHAAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHHAHAHAHAHAHAHAHAAHHAHA tareeee )))))))))))))))))))))) eu sunt inscris la o agentie de modeling pe langa sediul PNG numai babe sunt acolo, pe deasupra este fata-n fata cu o biserica :D Oricum Becali rulllzzz, decat sa-l injur si sa-l urasc mai bine rad cu el, de el etc. :)
#spoitoru# Posted January 21, 2007 Posted January 21, 2007 Becali nu-i pe treaba lui :blink: . Numa sa vedeti ce audienta o sa aiba daca o sa apara si el in emisiuni :cool2: .
Cenzurat Posted January 21, 2007 Posted January 21, 2007 Ce scandaluri o sa fie la emisiunile lui politice :)
CrashOver Posted January 22, 2007 Posted January 22, 2007 O da dc m`ar mira ca e vb de Becali si la ce bani are ar putea sa`si faca doar ca partea nasoala e ca nu prea va avea subiecte sau ca toate emisiunile vor fi sportive in special de fotbla si vreo 2 emisiuni de Liturgie :)...oameni cu bani si minte de maimuta :D
uLise Posted February 28, 2007 Posted February 28, 2007 Becali vrea televiziune http://www.evz.ro/article.php?artid=288491 Marfa :) bv lui e om capabil , partid are echipa campioana are post de tv are :) cred ca va fi pe primul loc in rating
never Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 as putea sa spun ca omul acesta e sonat... si maniaco-religios (sau ceva asemanator)nu ma uit la (zer)OTV, sa vedeti ce mult ma voi uita la Be(rbe)cali TV
uLise Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 as putea sa spun ca omul acesta e sonat... si maniaco-religios (sau ceva asemanator)nu ma uit la (zer)OTV, sa vedeti ce mult ma voi uita la Be(rbe)cali TVe razboinicul luminii. :tiphat:
Tybork Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 Another bright idea!Ar trebui sa deschida in post TV de cultura generala! Ar caracteriza mult mai bine!
Mr.Master Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 omul asta nu e intreg la minte, e un biet cioban, halal om
never Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 e razboinicul luminii. :tiphat: presupun ca glumesti e mai degraba razboinicul luminii care lipseste din Socola (no offence 2 anyone)
SeBi Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 Iar un post ca cel numit "Cosmos TV".....va vorbi Becali la TV pana se va satura.
Mr.Master Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 cosmos tv nu e parca postul lui vadim tudor? Oricum... acolo cred ca vadim cu becali se vor certa doar :D