Dani Posted January 19, 2007 Posted January 19, 2007 Becali vrea televiziuneGigi Becali intentioneaza sa deschida un post de televiziune in urmatoarele luni. Patronul Stelei a declarat pentru EVZ ca televiziunea urmeaza sa se numeasca Becali TV si ca a inceput deja constructia studiourilor, intr-o cladire din Baneasa.Program de educatie crestina"Va fi o televiziune de educatie crestina, cu slujbe religioase, dar si cu dezbateri cu oameni politici, istorici sau oameni de cultura", a declarat Becali pentru EVZ."Emisia TV va incepe cu "Tatal Nostru"", a spus Becali despre programul viitorului post TV. In grila, a continuat el, sunt incluse difuzarea slujbelor religioase, dar si emisiuni despre obiceiurile ortodoxe locale din Romania, vietile sfintilor, marii voievozi, suferinta preotilor in inchisorile comuniste si istoria partidelor politice. De asemenea, filmele artistice prezentate se vor incadra in aceeasi tematica. Proiectul Becali TV urmareste si mese rotunde cu personalitati ale vietii politice si culturale. "Legatura dintre emisiuni este ca vreau sa imprim neamului romanesc morala crestina", a mai spus Gigi Becali.Postul de televiziune nu are inca licenta de emisie. "Am inceput de anul trecut sa fac dosarul de licenta, dar mai trebuia sa iau o declaratie de la actionarii Steaua ca nu mai au mai mult de 20a intr-o alta televiziune", a declarat Becali. El nu s-a hotarat inca daca va avea licenta pe numele lui sau pe cel al clubului Steaua. Proiectul, spune Becali, a fost facut de Silviu Prigoana. "Acum nu mai lucrez cu el", a afirmat Becali. http://www.evz.ro/article.php?artid=288491
{Strik3} Posted January 19, 2007 Posted January 19, 2007 "Va fi o televiziune de educatie crestina, cu slujbe religioase, dar si cu dezbateri cu oameni politici, istorici sau oameni de cultura", a declarat Becali pentru EVZ.Imi imaginez ce audienta o sa aiba postu.. :)Cat despre numele postului , no comment :D
yazid Posted January 19, 2007 Posted January 19, 2007 "Va fi o televiziune de educatie crestina, cu slujbe religioase, dar si cu dezbateri cu oameni politici, istorici sau oameni de cultura", a declarat Becali pentru EVZ."Emisia TV va incepe cu "Tatal Nostru"", a spus Becali despre programul viitorului post TV. In grila, a continuat el, sunt incluse difuzarea slujbelor religioase, dar si emisiuni despre obiceiurile ortodoxe locale din Romania, vietile sfintilor, marii voievozi, suferinta preotilor in inchisorile comuniste si istoria partidelor politice. trist....mai bine facea o televiziune numita Steaua Tv unde sa dea meciuri ale echipei ,antrenamente in direct etc..
Beethoven Posted January 19, 2007 Posted January 19, 2007 E doar inceputul ... Berlusconi avea vreo 3 posturi de televiziune pana a ajuns prim-ministru in Italia :P Pentru a fi presedinte trebuie minim 5 @zizou Fii sigur ca se vor da. Meciurile in care pierde vor fi insa cenzurate (just kiddin') :D
Legacy Posted January 19, 2007 Posted January 19, 2007 audiente maxime ... probabil va lucra Diaconsecu le el :D ...de abia astp sa vad ce grila va aveayo unu numai akolo ma ma voi uita Jiji TV
{JM}Alex Lifetaker Posted January 19, 2007 Posted January 19, 2007 trist....mai bine facea o televiziune numita Steaua Tv unde sa dea meciuri ale echipei ,antrenamente in direct etc..Dap, buna idee :)
BomB777 Posted January 19, 2007 Posted January 19, 2007 audiente maxime ... probabil va lucra Diaconsecu le el :D ...de abia astp sa vad ce grila va avea yo unu numai akolo ma ma voi uita Jiji TV Diaconescu are DD TV... Cat despre ideea lu Becali... o sa faca Romania de ras ... Cum ar fi k eu sa am bani multi si sa deschid un post Tv numit... ThE BomB TV? : Da... merita pentru slujbele religioase si pentru meciurile echipei :)... Da ar fi stupid sa nu bage si el din knd in knd cate un film :)
BlackDevil Posted January 19, 2007 Posted January 19, 2007 revelatie: daca ajunge jiji presedinte o sa fie obligatoriu sa mergem duminica la biserica, sa nu mancam nimic 3 zile pe saptamana si sa ne rugam sa nu murim :rofl1:anw o sa fie un post tv trecator
TyreXel Posted January 19, 2007 Posted January 19, 2007 Diaconescu are DD TV... Cat despre ideea lu Becali... o sa faca Romania de ras ... Cum ar fi k eu sa am bani multi si sa deschid un post Tv numit... ThE BomB TV? : Da... merita pentru slujbele religioase si pentru meciurile echipei :)... Da ar fi stupid sa nu bage si el din knd in knd cate un film :) Diaconescu are 2 televiziuni... OTV SI DDTV @ot Becali tv ?:rofl1: emisiuni religioase si tatal nostru siiiiiigur sa fie numarul 1 la audienta NOT !
Cenzurat Posted January 19, 2007 Posted January 19, 2007 "Becalizarea Romaniei" good one Cand timp va exista prostimea (nu in sens jignitor , sper ca stiti din ce carte) va exista si Jiji .
Alex86 Posted January 19, 2007 Posted January 19, 2007 trist...personal :gives: oricum nu o sa ma uit
RaifalM3n Posted January 19, 2007 Posted January 19, 2007 nici nu vreau sami imaginez ce vor da pe acel "post" Beecali Show - Laiv Cu BEECALI!! Telenovela Beecali & Banel Stirile BEECALIZATE....etc :D
Lancelot Posted January 19, 2007 Posted January 19, 2007 cred ca va fi ceva gen Viata Satului plus Viata Sfanta ) toata ziua zootehnie cu accente de aghiazma
black3 Posted January 19, 2007 Posted January 19, 2007 eu nu m-am uitat niciodata la Kiss TV inca.. da` poate fac un efort sa ma deplasez pana la televizor pentru dragul becali..
Smok3 Posted January 19, 2007 Posted January 19, 2007 O fii el becali daaa ... nu cred ca o sa aiba asa audienta mare :-" P.s. sa vezi ca postu ala o sa se prinda si in pesteri si munti asa antena de emisie ii face
Deian69 Posted January 19, 2007 Posted January 19, 2007 vor fi disputate toate filmarile cu satele,bisericile,oamenii,pompele restructurate de jiji....va garantez asta
M0rtix Posted January 19, 2007 Posted January 19, 2007 ce om... in curand o sa isi deschide post de radio Becali FM :rofl1:
Legacy Posted January 19, 2007 Posted January 19, 2007 Diaconescu are DD TV... Cat despre ideea lu Becali... o sa faca Romania de ras ... Cum ar fi k eu sa am bani multi si sa deschid un post Tv numit... ThE BomB TV? : Da... merita pentru slujbele religioase si pentru meciurile echipei :)... Da ar fi stupid sa nu bage si el din knd in knd cate un film :) la cati banii are ... pune pe satelit TV ... sa prinda si Somalieni
Andy. Posted January 19, 2007 Posted January 19, 2007 Mai asta mai lipsea.....parca vad ca o sa bage toata ziua pe Banel sau pe Dica, iar in rest numa beheituri d'ale lui...oricum cine se uita la asa ceva? :blink:
Legacy Posted January 19, 2007 Posted January 19, 2007 sry ca mai postez odata dar :Probabil o sa dea numai clipuri cu el .... ca pe vremea lui Ceasca ... incepe programul cu el si se termina cu elDe Steau ce sa mai zicem .... probabil va avea audientza ... fiind singura emisiune in care se va vb numai de SteauaSi sa vedem ce vedete aduce pe postSi creca va avea o emisiune de genul Arena Leilor ... in care el arata cati banii are