yunoz Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 Pentru prima oara in Marea Britanie, o femeie va fi fertilizata cu un ovul care contine datele genetice ale unui bebelus "fabricat" la comanda.Iar asta inseamna ca toate caracteristicile principale ale acestui copil au fost alese cu grija, selectate pentru a crea un copil asa cum a fost el dorit de parintii sai, relateaza in pagina sa electronica ziarul britanic Daily Mail. Viitoarea mama britanica, impreuna cu sotul sau, va pleca in curand in SUA pentru a se interna la o clinica de fertilizare din Texas care propune acest tratament. "Speram sa incepem tratamentul pe prima noastra mama din Marea Britanie in cateva saptamani si sa transferam primul nostru embrion intr-o mama britanica in urmatoarele doua sau trei luni", a anuntat Jennalee Ryan, directoarea clinicii texane de fertilizari artificiale.SURSA: http://www.9am.ro/stiri-revista-presei/Inc...a-portret-robot
MurDoc Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 Mai bine isi lua o papusa ... sau un tablou :blink: Unii duc stiinta la extrem
BlackDevil Posted January 19, 2007 Posted January 19, 2007 90* :P tare as vrea sa stiu cat de aproape o sa iasa bebelasu ala de ce or vrut parintii )) anw e cam porcarie ....
M0rtix Posted January 19, 2007 Posted January 19, 2007 va dati seama cati de brad pitt si tom cruise o sa fie?
#spoitoru# Posted January 19, 2007 Posted January 19, 2007 va dati seama cati de brad pitt si tom cruise o sa fie? da, o sa fie naspa, sa iti modelezi tu bebelusul cum vrei :dooh:
Andy. Posted January 19, 2007 Posted January 19, 2007 Acum cativa ani au clonat-o pe Dolly, acuma fac copii la comanda....ce mai urmeaza? :dontknow:
udvaritibor92 Posted January 19, 2007 Posted January 19, 2007 da, o sa fie naspa, sa iti modelezi tu bebelusul cum vrei :dooh:Totusi daca cineva vrea si fie mama lui Superman si au bani de ce sa nu fie....
vudu Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 as dori o fetita sa arate exact ca si j.alba si 2 baieti gemini si sa semene pe brad pitt dar sa aibe skilurile lu C.RONALDO ! gezzzzz !
WaH ^ MaTuX Posted January 21, 2007 Posted January 21, 2007 omgma duc si yo sa imi fac o fetitza ca E. Chutbert si un baiat ca B. Pitt :D :banana:
BlackDevil Posted January 21, 2007 Posted January 21, 2007 omgma duc si yo sa imi fac o fetitza ca E. Chutbert si un baiat ca B. Pitt :D :banana:si ce faci cu ei .... ca sunt "copii" tai :rofl1: :rofl1:totusi daca se reuseste vor fi n stereotipuri ....
CrashOver Posted January 22, 2007 Posted January 22, 2007 omg unde se poate ajunge , cum e posibil sa`ti faci copilu pe calculator ...unde ajunge mintea omului bolnava , vb lu Tiberiu ar trebui interzisa chestia asta
Roxynel Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 Ce mai mare tampenie pe care am auzit-o vreodata. O sa se ajunga si la portretul robot al animalului de casa, poate cineva il vrea altfel
Jeff Hardy Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 omg ce prostie :dooh: stiinta deja ii dusa la extrem :dontknow: deja traim in filme sf :whistle: