Jump to content
MontBlank

Poze Useri

Recommended Posts

Posted

Am vazut pe un alt forum un astfel de thread...si are succes...30 de pagini.

Scopul acestui topic este ca userii sa isi puna pozele ca toata lumea de pe LinkMania sa ii vada. ;) :beer:

Sa vedem daca are succes si aici. :right: Pe a mea nu o pun inca :P ... vreau sa vad catzi mai pun.

Posted

Ei numele threadului este despre poza TA!dar nimeni nu si-a pus poza (ma-rog am vazut piciorul lui Slim,daca este al sau)!eu imi voi pune saptamana viitoare ca imi iau cablu de date la telefonul mobil si va dau o poza,sigur nu de cea mai mare calitate ca e facut cu telefon,dar e bine si asa!

Posted

am zis eu ca e lame rau threadu :)

si nici initiatorul nu a avut curajul :|

Dude...am poze de kkt... :) . Maine fac cateva si o sa pun 1 .

P.S : Am pus o poza deja...cu mana mea :)))

Posted

Ca o rugaminte, desi am vazut si eu threaduri din astea pe alte forumuri si intr-adevar au succes: de preferat postati poze cu voi, daca asta ati cerut, nu "asta e mana mea, asta e cainele meu, asta vad eu de la balcon"... si pe cat posibil, postati linkuri catre poze, nu chiar poza, e mai rapid de incarcat asa, sau daca vreti neaparat poza, micsorati-o cat de mult se poate. Nu avem nevoie de rezolutie si detaliu aici, si si dintr-o poza de marime mai modesta se vede cum aratati.

Posted

:angry1: mi-ai pus poza pe forum fara acordul meu....

vin pana la Ct si vezi tu pe dracu :P ...

oricum.. mica precizare.. poza este veche.. foarte veche... acu arat altfel

lame thread... delete it! (nu vrei sa-ti spun si unde stau? :blink: )

monty nu glumesc .. vin la constanta dupa tine!!! :angry1: :angry1:

Posted

pun si eu un picior... B)

Slim ai pus mai mult than just a leg :P , ai pus shy cateva milioane :D... nu cred k ii necesara o poza, cum zice alex ii forum nu mirc, plus dak suntetzi deshteptzi shy smecheri doveditzi-o in scris(o poza = 1000 de cuvinte) zicea unu' care ii mort :D , asha k pastratzi-va pozele pt bitchurile d p :gun: mirc!!!!!!!!!!!!

Posted

Mai lasa si tu calcu ala si pleaca in vacanta :D :D :D :D :D :D

c u la reset baza de date daca va fi :pray: :pray: :pray:

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...