Ayana Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 niciuna... sa te simti bine in pielea ta si sa poti sa fii cinstit cu tine insuti e cea mai mare fericire... mai conteaza oare altceva decat sa te poti desfasura? daca iti e dat sa ai bani, femei/ barbati prin ceea ce tu esti atunci vei fi fericit, daca caracterul tau nu suporta asa ceva atunci nici nu te vor face astea fericit.. ori de unde ar pica... eu asa cred
Xellos Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 exista vreun multi-miliardar nefericit sau fara familie (sotie cu/fara copii) ?look at Irinel ^^ :rollereyes:as alege banii :right:
Lancelot Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 exista vreun multi-miliardar nefericit sau fara familie (sotie cu/fara copii) ?look at Irinel ^^ :rollereyes:as alege banii :right:ala crezi tu ca e fericit.. a ajuns un bufon mascarit in direct la TV de o moldoveanca.. decat asa fericire.. mai bine pas
Cenzurat Posted January 19, 2007 Posted January 19, 2007 Sa ma trezesc si sa zambesc , asta este fericirea pentru mine .
vexx Posted January 19, 2007 Posted January 19, 2007 familia+prietenii de`o viatza+prietena +bani indeajuns sa ma descurc
THuG-Radu Posted January 19, 2007 Posted January 19, 2007 Sanatos si fericit (sufleteshte) ...Exacly ! :)
InGeLiTzA*LeA Posted January 19, 2007 Posted January 19, 2007 fericita, familia mult dorita, pace pe pamant :rofl1:nici banii nu strica in zilele noastre , ca sa poti asigura traiul decent si sa le faci pe plac celor dragi .. de exemplu in oras nu poti trai fara bani .... pt mine fericirea are un aspect mai ciudat ... o vad implinita undeva departe de lumea aglomerata ... ceva insula exotica ..alaturi de cei dragi ... 8-> .. acolo cred ca m-as simti cel mai bine :)
never Posted January 19, 2007 Posted January 19, 2007 banii nu aduc fericirea dar o intretin...mai importanta e sanatatea si... degeaba ai toti banii din lume daca nu te poti bucura de placerile vietii (cum ar fi sa nu poti manca ceva ce iti place foarte mult dar care nu ii prieste organismului)fericirea variaza de la om la om (in functie de mentalitate)...
Atlasel Posted January 19, 2007 Posted January 19, 2007 bani bani bani ! shi le am pe toate .. shi oleak de sanatate acolo sa ma pot tine pe picioare shi ii bn ^_^
Deian69 Posted January 19, 2007 Posted January 19, 2007 "fericirea" materiala nu are granita findca incepe lacomia,pe cand ce`a spirituala te poti multumii cu ea
CrashOver Posted January 19, 2007 Posted January 19, 2007 e bine sa mentii un echilibru intre amandoua :) mai ales ca partea materiala te face sa uiti anumite lucruri
udvaritibor92 Posted January 19, 2007 Posted January 19, 2007 Pai visul meu e sa ma cunoasca lumea dupa ce am murit, ar fi misto sa oblige copii sa invete despre mine, de aceea am decis sa urmez o cariera in politica :P
Guest immortal Posted January 19, 2007 Posted January 19, 2007 banii nu aduc fericirea...da o intretin...;)
Smok3 Posted January 21, 2007 Posted January 21, 2007 fericita, familia mult dorita, pace pe pamant :rofl1:nici banii nu strica in zilele noastre , ca sa poti asigura traiul decent si sa le faci pe plac celor dragi .. de exemplu in oras nu poti trai fara bani .... pt mine fericirea are un aspect mai ciudat ... o vad implinita undeva departe de lumea aglomerata ... ceva insula exotica ..alaturi de cei dragi ... 8-> .. acolo cred ca m-as simti cel mai bine :)Ca sa ajungi pe insula exotica trebuie ceva mai multi bani dar sa mai si traiesti acolo ! ( tot la bani se ajunge )In ziua de azi Banii aduc fericirea !
Cenzurat Posted January 21, 2007 Posted January 21, 2007 Banii nu aduc fericirea , teoretic doar ajuta cateodata la intretinerea ei . Banii sunt o iluzie necesara pentru a supravietui , nimic mai mult .
desirre Posted January 22, 2007 Posted January 22, 2007 hmmm io de un an si ceva m'am dedicat intru totul muncii ... deci am ales sa las viata personala si sa nu ma gandesc la fericirea spirituala ci la cea materiala ... dar stau azi si vad unde am ajuns ... si imi da de gandit ....
Guest dumi Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 Fericirea nu inseamna sa ai ceea ce doresti, ci sa doresti ceea ce ai.
Shade Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 Poti sa ai si bani si sa fii nefericit... neimplinit... Eu sunt fericit daca persoanele la care tin sunt fericite, daca fac ceva care-mi place si daca sunt implinit din punct de vedere spiritual. Nimic mai mult.
uzzylicious_ Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 cum vad io fericirea :-? pfff.poi in primu rand sa fiu sanatos :>:>ca altfel nu pot fi fericit :D APoi sa am o mashina tuning:D,o vile,o familie si bani sa ma descurc ^^