Jump to content
Lord of round table

Fercirea..cum o vedeti voi?

Recommended Posts

Posted

niciuna... sa te simti bine in pielea ta si sa poti sa fii cinstit cu tine insuti e cea mai mare fericire... mai conteaza oare altceva decat sa te poti desfasura? daca iti e dat sa ai bani, femei/ barbati prin ceea ce tu esti atunci vei fi fericit, daca caracterul tau nu suporta asa ceva atunci nici nu te vor face astea fericit.. ori de unde ar pica... eu asa cred

Posted

exista vreun multi-miliardar nefericit sau fara familie (sotie cu/fara copii) ?

look at Irinel ^^ :rollereyes:

as alege banii :right:

ala crezi tu ca e fericit.. a ajuns un bufon mascarit in direct la TV de o moldoveanca.. decat asa fericire.. mai bine pas

Posted

fericita, familia mult dorita, pace pe pamant :rofl1:

nici banii nu strica in zilele noastre , ca sa poti asigura traiul decent si sa le faci pe plac celor dragi .. de exemplu in oras nu poti trai fara bani ....

pt mine fericirea are un aspect mai ciudat ... o vad implinita undeva departe de lumea aglomerata ... ceva insula exotica ..alaturi de cei dragi ... 8-> .. acolo cred ca m-as simti cel mai bine :)

Posted

banii nu aduc fericirea dar o intretin...

mai importanta e sanatatea si... degeaba ai toti banii din lume daca nu te poti bucura de placerile vietii (cum ar fi sa nu poti manca ceva ce iti place foarte mult dar care nu ii prieste organismului)

fericirea variaza de la om la om (in functie de mentalitate)...

Guest immortal
Posted

banii nu aduc fericirea...da o intretin...;)

Posted

fericita, familia mult dorita, pace pe pamant :rofl1:

nici banii nu strica in zilele noastre , ca sa poti asigura traiul decent si sa le faci pe plac celor dragi .. de exemplu in oras nu poti trai fara bani ....

pt mine fericirea are un aspect mai ciudat ... o vad implinita undeva departe de lumea aglomerata ... ceva insula exotica ..alaturi de cei dragi ... 8-> .. acolo cred ca m-as simti cel mai bine :)

Ca sa ajungi pe insula exotica trebuie ceva mai multi bani dar sa mai si traiesti acolo ! ( tot la bani se ajunge )

In ziua de azi Banii aduc fericirea !

Posted

hmmm io de un an si ceva m'am dedicat intru totul muncii ... deci am ales sa las viata personala si sa nu ma gandesc la fericirea spirituala ci la cea materiala ... dar stau azi si vad unde am ajuns ... si imi da de gandit ....

Posted

Fericirea nu inseamna sa ai ceea ce doresti, ci sa doresti ceea ce ai.

Posted

Poti sa ai si bani si sa fii nefericit... neimplinit...

Eu sunt fericit daca persoanele la care tin sunt fericite, daca fac ceva care-mi place si daca sunt implinit din punct de vedere spiritual. Nimic mai mult.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...