Jump to content
Lord of round table

Fercirea..cum o vedeti voi?

Recommended Posts

Posted

Hmm deci eu zic ca nu prea le poti avea pe ambele. daca te dedci banilor si succesului financiar.. iti neglijezi sufletul.. si familia..

cum vedeti voi fericirea in viata? Materiala sau spirituala?

si nu imi spuneti ca cea materiala o aduce pe cea spirituala..asta e bulshit

Posted

Eu prefer o nevasta frumoasa si un copil sanatos..si as fi fericit..bani nu aduc fericirea..toate masinile si vilele din lume nu se pot compara cu o viata de familie reusita

Posted

eu prefer sa fiu singur si sunt fericit.. so.. i'm happy :)

p.s. nici bani nu imi trebuie

word ! da nici niste bani nu ar strica :D ..

Posted

Eu prefer sa am sanatate... prefer fericirea spirituala, dar sa am si bani cat sa pot trai, sa am o casa (nu o vila) si sa am niste bani (nu conturi de miliarde de dolari in banca) ci ca sa pot trai decent.

Posted

Pai materiala ... why ? simplu Nu trebuie sa imi fac griji de sanatate ca sunt multe tratamente in lumea asta care daca nu ai bani nici nu auzi de ele dar sa le mai si faca cu tine, poti sa ai cam orice iti doresti si daca si noroc poti sa ai si o familie reusita so ...

Posted

Ma fiecare e important! Da tre sa fi echilibrat nu sa exagerezi cu cea ce faci! Important e sa ai o viata decenta! Daca sti cind sa te opresti cu bani, totul e totul e ok din toate punctele de vedere!

Posted

hmm... o definitie obiectiva a fericirii? mi-e imposibil sa dau. o definitie subiectiva? m-ar face si mai trista decat sunt, pentru ca, descriind fericirea, m-as nega pe mine in momentul asta.

cu o ultima urma de inocenta, indraznesc sa afirm ca NU EXISTA fericire materiala. exista multumire materiala, dar fericirea se presupune a fi un sentiment absolut, extrem de intens si de scurta durata, cu repercursiuni asupra unei viitoare perioade de timp. era o vorba, cum ca fericirea poate nu exista, dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata. ma scarbeste ideea ca, pana acum, sunt atatia destepti care au postat aici ridicand banul la rangul de fericire absoluta. sper doar ca au facut-o la modul ironic. doamne, cata fericire in a-ti cumpara o casa in pipera si o masina superba, pe care sa le imparti cu prieteni oportunisti si iubit(a) de ocazie, in putinul timp pe care-l ai de cand te intorci de la birou pana cazi extenuat in pat.

probabil ca fericirea unui om depinde de standardele pe care omul respectiv si le impune, respectiv de gradul lui de ignoranta. probabil ca dulcea fericire a unei familii, a unei sigurante in spate si a unei iubiri mai mult sau mai putin iluzorii, e singura care conteaza intr-o viata de om pana la urma... sau poate ca o fericire intelectuala determinata de descoperirea unui fapt stiintific sau a unei bucatele a sufletului poate fi relevanta pentru altcineva... sau fericirea care te cuprinde in fata unui peisaj superb sau a catorva cuvinte care au rolul de a-ti schimba sirul vietii... fericirea de a fi liber si a simti ca intreaga lume iti apartine... fericirea de a simti intr-un anumit moment ca iubesti atat de intens incat simti ca explodezi si izbucnesti in lacrimi... fericirea de a apartine la ceva... fericirea de a sti ca pentru cineva insemni totul... fericirea de a gasi pe cineva care sa insemne totul pentru tine... fericirea imensa in fata frumusetii vietii, pe care o echivalez cu beatitudinea, o stare deosebit de rara si deosebit de frumoasa numita de unii "agape"... si cate alte fericiri, care toate au o singura trasatura comuna - efemeritatea.

sa fiti fericiti! si bogati, de ce nu? dar orice ati face, va rog nu confundati astea doua notiuni. :tiphat:

Posted

fara bani nu poti fi fericit asta e clar

Se poate :) fara nici un ban sa fii fericit depinde de persoane.

Probabil pentru majoritatea fericirea materiala este importanta din cauza varstei pt unii nu inseamna asa de mult, multi spun acum ca fericirea materiala conteaza mai mult dar peste cativa ani totul va sta altfel.

@bunny - "Normal, nu poti cumpara iubire, dar o poti santaja" si bani o intretin ? :P

Guest [Angel]
Posted

Daca ai bani , vei trai tot timpu cu imresia ca " cel de langa tine ar putea fi pe interes " , si asta te poate framanta , oricati bani ai avea nu poti sa zbori din floare`n floare toata viata ...

Dupa mine fericirea e mai mare atunci cand nai nici un ban , sti singur ca cel de langa tine sta pentru ceea ce esti si nu pentru ceea ce deti . :)

Posted

bani ... numa cat sa am din ce sa iau de mancare

sa fiu eu si sotia mea sanatosi si sa putem sa avem copii (din pacate nu se poate)

cam asta ar fi fericirea pt mine

Posted

edelweiss ruleaza. ca sa imi exprim parerea as fi facut un rezumat la ce a zis ea, insa nu are rost, sunt intrutotul de acord ... frumos vorbit.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...