Jump to content
Lord of round table

ca o utopie..

Recommended Posts

Posted

Fiind cat se poate de sincer as vota cu Becali , mai rau de cat este acum nu are cum fi , sau ajungand la putere un om cu bani tind sa cred ca va ajuta tzara nu o va trage in jos cum fac cei care o conduc acum . O fi el cioban dar isi iubeste tzara , neamu si poporu , ajuta lumea pentru ca are de unde sa dea . Nu vreau sa ma intorc in urma sa va zic ce scoli a avut Ceausescu sau Elena , nu vreau eu sa trag concluzii . Dar privind din alte perspective tin sa va anunt ca Ceausescu a fost inlaturat din motive politico - economice .Cainele care latra nu musca stati linistiti , sunt multe lucruri musamalizate si acum despre multi politicieni , decat in minciuna mai bine ceva nou cu toate ca nici Vadim nu ar fi o idee rea , atat ca Vadim stie prea multe si ar taia si spanzura pe iei daca ar ajunge presedinte . Becali nu fa fi presedinte cat de curand stati linistiti , nucleul exista inca si nu poate fi destramat de un singur om "Becali".

p.s - ar fi un Fidel Castro de Romania sau va sfarsi ca Sadam !

Posted

Pai n-am fost niciodata la alegeri =)) dar cu Basescu sigur nu as vota si cu Becali nici atat, chiar daca Becali iese cu mai multe voturi sunt grupuri de interese care nu se vor lasa conduse de un ciobanas si atunci Becali nu mai ajunge presedinte so ...

Posted

Deci intre Becali si Basescu NU are cum sa iasa Becali . In primul rand ala e bolnav psihic . El are momente in care e foarte lucid . Si momente in care el se crede Iisus si Dumnezeu si toti sfintii din lume . Ala daca ar ajunge presedinte , baga tara in razboi . Omul ala e nebun . Ca pare el de treaba si nu stiu ce . Vedetiva de treaba ca ajunge presedinte si se cac in casele lor . Degeaba . Ala nu e om de politica . E un taran , un incult . Pai cu bani asa ca el . Reconstruiesc si eu niste case si ce kkt se mai poate face in asa zisa noastra tara . Si gata ajung presedinte .

Posted

lol basescu clar :\ cei care`l voteaza pe becali sunt fie comunisti =)) fie stelisti infocati (dar asa de infocati incat sa nu mai poata gandi), fie cei carora le-a ridicat case. :)

Posted

Nagasaky' date='Feb 11 2007, 23:09' post='1744312']

Deci intre Becali si Basescu NU are cum sa iasa Becali . In primul rand ala e bolnav psihic . El are momente in care e foarte lucid . Si momente in care el se crede Iisus si Dumnezeu si toti sfintii din lume . Ala daca ar ajunge presedinte , baga tara in razboi . Omul ala e nebun . Ca pare el de treaba si nu stiu ce . Vedetiva de treaba ca ajunge presedinte si se cac in casele lor . Degeaba . Ala nu e om de politica . E un taran , un incult . Pai cu bani asa ca el . Reconstruiesc si eu niste case si ce kkt se mai poate face in asa zisa noastra tara . Si gata ajung presedinte .

:cool2: :cool2: Ai dreptate :hello:

Posted

Basescu 100%

Numai un retardat mintal il poate vota pe Becali ca presedinte al Romaniei. Ca investeste bani la Steaua e bine, ca face case ptr niste amarati bun, ca plateste lumina la tigani gg, darastea nu sunt calitati de om politic si mai ales de presedinte de tara

Posted

Daca este vorba despre Basescu vs. Becali, atunci eu votez pe Basescu! Oamenii ca si domnul Becali nu au ce cauta in parlament, ei mai bine raman la Steaua si la banii investiti in afacerile lor.

Deci, my vote is Traian Basescu

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...