Jump to content
Lord of round table

ca o utopie..

Recommended Posts

Posted

Basescu clar... becali incearca sa cumpere voturile cu bani

da dar pe banii aia traiesc cateva mii de romani ( cu banii ai a facut jiji case si multe altele )

Becali a facut si nu a tot promis ca si Basescu !

@money si mie mi-ar fii placut sa imi petrec copilaria la tzara si la 20 de ani sa vin la oras full de bani ! :P

o fii el mai prost ... dar in ziua de azi ai ( aproape ) tot ce vrei cand ai bani !

Vote Becali ( Razboinicul Lumini ) :nanana:

Posted

Clar Basescu .. e de o mie de ori mai bun decat Becali <_< ... dar din nefericire pe Becali o sa il voteze toti tzaranii si cei fara minte ... si uite asa se duce tzara de rapa ...dupa tot noi intrebam "de ce?" <_<

Uite ca is tzaran atunci.

si care e legatura intre Steaua si cursa electorala? de ce sa fie votat un om doar pt ca echipa pe care o finanteaza are rezultate bune ? ala e om? daca mai tineti minte de acea tentativa de interviu cand i-a injurat pe Dan Voiculescu si pe reporterii Antenei1? sau cand efectiv si-a batut joc de profesorul Emil Moise (parca) in direct la "Nasu"B1 TV,emisiunea aceea cu scandalul icoanelor in scoli.Si-a creat o imagine de incult,necivilizat si "credincios"

S`a dovedit ca nu a fost el cel care i`a injurat pe aia de la Antena1 !

@on-topic

Se poate niciunu ? :D

Dar daca tot ar fi sa votez intre cei 2, nu l`ash alege pe cretinu de Basescu nici un ruptu capului, deci Becalli Powah ! :D

Posted

Sunt sigur ca gasesti si alte motive, chiar daca nu le treci aici :D Daca tot vorbim de asta, bine ai venit in randul celor cu drept de vot si scuze de intarziere :beer: :beer: :beer:

LE

@Smok3

s-a ajuns deja la biografia romantata a lui Becali? :P

celelalta motive ar fi ca becali nu stie cu ce se mananca politica si cum a speculat momentul cand a cumparat terenurile de la armata ( terenuri prin care s-a imbogatit ) asa ar specula sa isi rotunjeasca veniturile si din relaxanta pozitie de presedinte. Faza cu casele facute oamenilor e facuta doar pt capital electoral ma mir ca unii inca mai pun botu la astfel de chestii... nici Basescu nu e deloc sfant dar intre doua rele e mai bine sa alegi raul mai mic ... cum s-a intamplat si cand mai ramasesera vadim si iliescu in turul 2 :|

p.s ms de urare :-*

Posted

băsescu evident , suntem o ţară care incearcă să se integreze în uniune , un pas ar fi să avem un preşedinte , nu un cioban , văd ca deja devine o bătălie pe forum între băsescu şi becali . fiecare are părţile lui bune şi părţile rele , însă după cum se spunea mai sus să alegem pe cel cu mai puţine rele. becali nu este altceva decât un complexat plin de bani , fără carte ( "mie nu-mi place să citesc , pentru că ma plictisesc" , îl citez pe marele discipol) , cu facultatea de drept făcută înaintea liceului.becali a creat nişte precedente la noi în ţară , vezi situaţia Zăbrăuţi , cum este o criză ceva , cum nimeni nu mai face nimic , îl aşteaptă pe becali să le dea din buzunarul lui larg. poate aţi văzut la ştiri zilele trecute cănd nişte ţigani ale căror case s-au dărâmat , au facut protest , s-au urcat pe casă şi au început să scandeze , ce scandau? " să vină gigiiiiiii!!!! " , să nu imi spună nimeni că asta este atitudine de preşedinte... şi ar fi multe de spus despre gigi .... de cealaltă parte şi băsescu le are pe ale lui , poate vedeţi scandalul monstru cu bileţelul în care fiecare aruncă vina pe celălalt ...

mă rog , ideea e că îl prefer pe băsescu :)

Posted

basexu ^_^ ..daca s-ar fi purtat mai decent gigi la toate emisiunile la care apare..implicat in prea multe scandaluri ..poate as vota cu el ,dar asa nu :D

Posted

Daca il aleg iar pe basescu decat sa mai vad magariile care le face mai bine cu becali dar daca il aleg pe becali ne face de ras si avem parte numai de ... (BEEP) aicea e mai bine cu basescu eu zic sa vina altcineva =))

Posted

Cred ca l-as vota pe Basescu da nu as garanta ca va candida si data viitoare!

Orcum nu sunt adeptul lui Basescu da sincer altul mai bun nu aveam!

Becali sa ramina la fotbalul lui ca acolo ii e locul! Nu e politica de nasul lui!

Posted

desi nu am drept de vot ( am doar 15 ani ) l`as vota pe Becali.

e un om cu suflet mare.. desi nu le are el cu politica.. eu zic ca va face ceva cu tara asta ;)

e doar o opinie.. nu ma luati la misto pls =))

off: ati auzit.. de aia kre au ramas fara bloc ?.. le face becali unu nou noutz :D

Posted

din fericire numarul oamenilor cu minte e mai mare decat cel al fotbalistilor, al taranilor saraci care primesc bani sau al anumitor preoti, deci nicio sansa pentru becali la presidentia Romaniei, eventual in parlament cu shatra lui de cocalari din PNG.

Posted

din fericire numarul oamenilor cu minte e mai mare decat cel al fotbalistilor, al taranilor saraci care primesc bani sau al anumitor preoti, deci nicio sansa pentru becali la presidentia Romaniei, eventual in parlament cu shatra lui de cocalari din PNG.

Normal, cum toate tentativele de "intelectuali" l-au votat pe Basescu ! Right ? /:)

Posted

Clar Basescu .. e de o mie de ori mai bun decat Becali <_< ... dar din nefericire pe Becali o sa il voteze toti tzaranii si cei fara minte ... si uite asa se duce tzara de rapa ...dupa tot noi intrebam "de ce?" <_<

crezi ? :lol:

Becali este un machidon cu suflet mare , ajuta multa lume , chiar daca are scopul lui sa ajunga presedinte .

Pe Becali las vota

vezi tu, pana atunci poate se reduce limita de varsta pentru voturi, keep dreamin'

' date='Jan 18 2007, 22:01' post='1686496']

mai bine un presedinte chel decat unul agramat. :rofl1:

shh "are doar inceput de chelie" peste 2-3 ani il vedem pooate cu o peruca @-)

on-topic: Nu cred ca lupta se va da doar intre Basescu-Becali la cat de repede isi schimba Becali pozitia... oricum nu as vota cu niciunul :)

Posted

Din pacate nu cred ca este chiar o utopie...

@Fanii lui Basescu:

- de cand este presedinte, Romania ESTE marginalizata dpdv al relatiilor externe. In afara de cativa dictatori africani rupti de vremuri care au venit pe aici cu ocazia zilelor francofoniei nu tin minte de vreo vizita a vreunei personalitati politice in Romania care sa atraga atentia. Sa mai zic ca nici vizite externe nu a avut Basescu? Nu zic, nici pe Bacali nu cred ca l-ar baga cineva in seama, dar nici pe Basescu.

- gafele de politica externa ale Marinarului?

~ cand s-a bagat in seama aiurea, punandu-si Germania si Franta in cap cu ocazia iminentului razboi din Irak, cand Chirac enervat de ineptiile basesciene a explodat : "Romania a pierdut ocazia cand trebuia sa taca!"

~ ca a reusit sa si-l puna pe Putin in cap, absolut fara motiv, drept pentru care Rusia vinde gaz metan la pret "preferential" Romaniei?

- Becali cred ca ar avea barbatia oiereasca de a spune cuiva ceva in fata, fara trompete blonde la mijloc.

Sa nu se inteleaga ca il sustin pe Becali, este trist ca tara este in situatia asta... dar daca cei care abereaza despre "capacitatile" lui Basescu au peste 18 ani ce pot sa zic... mi-e mila de ei.

Concluzie : Mda... Basescu vs. Becali... Tusea si Junghiul. Sincer, intre tuse si junghi as prefera sa aleg macar o aspirina, daca penicilina injectabila nu se poate. Din pacate poporul asta isi demonstreaza perioada de impotenta prin care trece... neputand sa-si nasca proprii conducatori.

Posted

Becali gmv ! degeaba ziceti voi de basescu..

Baga base baga..

Fortza Jiji Becali !

P.s : me tzaran 2 ;;)

Posted

hmm.....imi place de becali ca da cu pumnu` in masa,in politica nu are ce sa caute findca nu e competent de asa ceva,chiar nu e.Sar duce tot de rapa...

Mam tot gandit de ce ar vrea becali sa ajunga ceva in politica si nu pot sami dau seama,ca de bani nu are nevoie.....ce vrea defapt?

Cat despre basecsu ma rog ...stie cate ceva...deci in opinia mea ar castiga detasat

Posted

Ca sa fii in politica nu trebuie sa fii bun la suflet, nu trebuie sa dai cu bani in stanga si in dreapta ca un cocalar. Politica cere confidentialitate, diplomatie si formalitate, lucruri care lui Gigi Becali ii lipsesc cu desavarsire.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...