Lord of round table Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 Desi acum cativa ani parea o utopie.. ultimele sondaje de opinie o arata.. Becalli a crescut in procente peste multi din cei cu o cariera politica in spate.. Si chiar nu pare un scenariu SF ca la urmatoarele alegeri sa ajungem la asa un vot.. asa cum a mai fost o data Iliescu VS Vadim :) So voi cam ce ati alege?
Ahilosu Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 Basescu fara dubiu.Daca Steaua va avea parcurs bun in cupele europene sunt sigur ca Becali va creste si mai mult in sondaje.
InGeLiTzA*LeA Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 Clar Basescu .. e de o mie de ori mai bun decat Becali <_< ... dar din nefericire pe Becali o sa il voteze toti tzaranii si cei fara minte ... si uite asa se duce tzara de rapa ...dupa tot noi intrebam "de ce?" <_<
napstar77 Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 Basescu ... Becali ala are tendinte de dictator, daca ajunge ala presedinte mai bine ma mut in Rusia :rolleyes:
martafoy Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 intre Basescu si Jiji aleg raul cel "mai putin rau" :Basescu,cu toate ca de la o vreme m-am cam saturat de terminatia "escu"(Ceausescu/Iliescu/Constantinecu/Basescu).
redbull™ Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 prefer Basescu, decat pe increzutu ala de jiji..prea multe aere dau din el :dooh:
{JM}Alex Lifetaker Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 Il prefer pe tovarasu' Basescu...Gigi Bkkli nu le are cu politica, el stie doar sa faca blaturi ... si sa iubeasca oile :D
Beethoven Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 Pe asta se si bazeaza Basescu. Pas cu pas, consecvent, elimina pe toti potentialii contracandidati la viitoarele alegeri prezidentiale (daca se poate, cu partid cu tot - divide et impera). Pentru el, ideal ar fi un tur doi electoral in care sa fie el si Becali sau Vadim, din care va iesi castigator, in virtutea principiului "dintre doua rele, il alegem pe cel mai putin rau". Pregatiti-va sa ii mai vedeti chelia inca un mandat la Cotroceni :P
IceMan Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 Nu am de gand sa votez cu ciobani."Sa traiti bineeeee..."Băse ftw.
Yo-DA Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 desi in mod cert as vota cu Basescu sunt oarecum socat de aceste "dovezi de cretinitate" la care se afiliaza Becali. Cateodata ma gandesc ca poate intentionat actioneaza in acest fel ca sa ii creasca popularitatea (de fapt sunt mai mult ca sigur :P ) si asa o sa se ajunga la o batalie Base vs. Jiji cum a zis si Lance peace :tiphat:
Legacy Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 la alegerile care vor veni ... il voi vota pe Becali ... sa ii dam o sansa omului
never Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 Becali este un machidon cu suflet mare , ajuta multa lume , chiar daca are scopul lui sa ajunga presedinte .Pe Becali las votavezi sa nu vina becali cu un mertzan sa ti-l doneze :error: basescu e de 1000 de ori mai inteligent ca ciobanu alatoti cei care gandesc cat-de-cat vor alege pe basebecli nici nu poate sa se controleze... cu ce ma incalzeste pe mine ca steaua e in nush ce competitie sau ca becali a dat la niste rromi (marea majoritate nishte infractori si trantori) nishte banisi daca ar candida Tiriac la presedintie el ar fi primul pe preferintele mele, el se pricepe bine la management (dovada e succesul in afaceri) si ar putea conduce mult mai bine tara decat toti -escu de pana acum ("parerea mea")
TyreXel Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 Basescu clar... becali incearca sa cumpere voturile cu bani <_<
Alex86 Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 si care e legatura intre Steaua si cursa electorala? de ce sa fie votat un om doar pt ca echipa pe care o finanteaza are rezultate bune ? ala e om? daca mai tineti minte de acea tentativa de interviu cand i-a injurat pe Dan Voiculescu si pe reporterii Antenei1? sau cand efectiv si-a batut joc de profesorul Emil Moise (parca) in direct la "Nasu"B1 TV,emisiunea aceea cu scandalul icoanelor in scoli.Si-a creat o imagine de incult,necivilizat si "credincios"
iNm Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 decat sa fiu considerat oaie mai bine votez cu basescu :)
Beethoven Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 decat sa fiu considerat oaie mai bine votez cu basescu :)Sunt sigur ca gasesti si alte motive, chiar daca nu le treci aici :D Daca tot vorbim de asta, bine ai venit in randul celor cu drept de vot si scuze de intarziere :beer: :beer: :beer:LE@Smok3si mie mi-ar fii placut sa imi petrec copilaria la tzara si la 20 de ani sa vin la oras full de bani ! s-a ajuns deja la biografia romantata a lui Becali? :P