Jump to content
SeBi

Subiecte Examene Nationale

Recommended Posts

Elevii au ce să înveţe!

Serviciul Naţional de Evaluare şi Examinare (SNEE) din cadrul Ministerului Educaţiei a publicat ieri variantele subiectelor pregătite pentru Testele Naţionale şi Bacalaureat. Încă de la ora 15.00, mii de elevi şi profesori au accesat pagina de internat http://subiecte2007.edu.ro/. La închiderea ediţiei, peste 35.000 de vizitatori - dublu faţă de media zilelor trecute - au intrat pe site-ul Ministerului Educaţiei (conform site-ului trafic.ro).

Portalul - pus în funcţiune ieri, cu mici întârzieri faţă de ora stabilită, 14.00 - conţine variantele de subiecte stabilite în conformitate cu prevederile art. 33 din ?Metodologia de organizare şi desfăşurare a examenului de bacalaureat � 2007” şi art. 8 din ?Metodologia de organizare şi desfăşurare a testelor naţionale � 2007”. Din această pagină, elevii au putut să acceseze variantele de Bacalaureat (butonul roz) sau variantele de testare pentru clasa a VIII-a (butonul verde).

Sursa:

http://www.bzb.ro/index.php?page_name=stir...;id_stire=32332

Link to comment

Nu sunt multe...mie mi-ar fi placut sa se publice si cand am dat eu. Partea nasoala e ca unii vor invata pe derost multe exercitii.

mai bine ar face daca le-ar rezolva de cateva ori / verifica cu ceva profesor si ar si invata cate ceva in timp ce fac asta :P

teoretic daca rezolvi calumea jumatate de la fiecare materie nu ar trebui sa ai mari probleme la bac/capacitate

Link to comment

E urat ca sunt 100 din fiecare, la matematica cred ca apucam sa le facem pe toate, ca nu o sa mai folosim culegeri, in loc de culegeri lucram de pe foile astea de examene, dar la celelalte materii? La romana nu stiu daca o sa fac 30 de teste in clasa si la geografie trebuie sa fac singur acasa, iar anul asta ca s-au dat subiectele profesorii o sa fie mult mai atenti la noi, e bine pe de-o parte si rau pe alta parte :surprised:

Link to comment

E tot acolo. Si in anii precedenti aparea variante de subiecte doar ca nu se alegea una din ele ci se elaborau alte 5 variante din care se alegea una. Mie mi se pare acelasi lucru deoarece nimeni nu are capacitatea de a putea invata toate variatele pe derost, deci tot la general se va invata. Nu vad nimic deosebit.

Link to comment

toti elevii de a8-a, din cate am vazut eu, se plang ca "sunt prea multe". fara suparare, dar anul trecut am avut doar niste modele de variante. nu stiam ca am 100 de modele din care unul o sa se dea sigur. mi se pare o idee foarte buna. cat despre numarul lor.. cate ar fi trebui ca sa fie perfect? 50? 10 ar fi fost perfect, nu? :blink:

"calul de dar nu se cauta la dinti" :P

Link to comment
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...