RedX Posted January 27, 2007 Posted January 27, 2007 hell no - nu merita sa renunti la prieteni 4 a girl
Potyike Posted January 27, 2007 Posted January 27, 2007 NU merita, potzi sa o duci pe prietena unde te duci cu prietenii :) daca vrea ea.. daca nu vrea atunci ghinion. sa-si gaseasca alt prieten :D
mat3y Posted January 27, 2007 Posted January 27, 2007 Foarte inteleapta chestia cu "prietenii la nevoie se cunosc", dar nu poti sa ii neglijezi. De ce nu poti sa le combini pe amandoua in armonie? :> (voted negative)
Fane Spoitoru Posted January 27, 2007 Posted January 27, 2007 am votat da k asa mi sa intamplat cu toti pr ;) io nush dak le-as face asa da in fine e total aiurea ce se intampla in ziua de azi de la o fata se ajunge la multe
Abraxas Posted January 27, 2007 Posted January 27, 2007 In general nu, dar in cazul meu da..pt. ca nu am asa multi prieteni care oricum nu sunt "adevarati"
ShadyMonto Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 Am un prieten care se pare ca ne-a uitat (pe noi ceilalti prieteni) pentru o "ea"...acum vin si eu cu intrebarea: Merita sa renunti la prietenie pentru o fata ??? oricat de mult ai tine la ea ! Nu exista asa ceva , e o prostie , daca nu mai vine cu voi sa se imbete p*la nu inseamna ca va uitat Daca iubesti nu ai dc sa-ti dai prietenii la o parte , doar ca nu mai poti sta cu ei 10/24 , ci doar 4-6/24 :)P.S. : am votat DA
desirre Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 NU cu toate ca si io am facut aceasta greseala
beetle23 Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 Da, deoarece in orice relatie, la inceput, apare acea dorinta de a cunoaste cat mai bine persoana de care te-ai indragostit, de a fi doar cu ea, saruturi, fluturasi, fiecare am trecut prin asta... Sentimentul de "nu ne ajunge timpul". Apoi dupa o perioada, incepi sa iesi si cu prietenii, sa incerci sa iti integrezi partenerul/ partenera in cercul tau de prieteni si tu sa te integrezi in al lui/ ei. Si daca iti sunt prieteni adevarati, vor intelege, vor glumi putin pe seama ta si apoi lucrurile vor reveni la normal
Guest bigC Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 daca sunt prieteni adevarati , nu merita oricare ar fi ea
MisterDevil Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 la naiba cu amandoi .. preteni iti poti face la tot pasu .. mai greu da iti faci ... FETE NU SUNT ?
Xellos Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 nu merita.credeti ca prietenii se vor intoarce la tine dupa ce te desparti de ea ? ei fiind constienti de faptul ca ai renuntat la ei pt o fata^.^
FINE Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 NU merita, potzi sa o duci pe prietena unde te duci cu prietenii :) daca vrea ea.. daca nu vrea atunci ghinion. sa-si gaseasca alt prieten :D Same :tiphat: deci voted:NU
yunoz Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 Oricat de mult ai tine la ea? Dar ea la tine? Dar prietenii cat de mult tin la tine? Dar u cat de mult tii la prietenii tai? E lunga lista insa cineva o sa dea raspunsul la intrebarile astea si odata o sa afli cine tie mai apropiat. Helll NO!!! In viata vietii mele n-am sa renunt la tovarasi pentru o fata....cu fata nu zic iti petreci un timp placut o limba , ceva mai mult dar doar atat, prietenii iti sunt alaturi la un scandal, cand ai o problema la cine apelezi? la prieteni logic, cand ai facut ceva nebunesc pe cine suni prima data? pe prieten "bah am impinso pe baba de la doi pe scari ...nah sa-mi mai bata cu ranga-n tzeava daca mai poate" in nici un caz pe prietena sa-i zici "puiu stii babutza aia dragutza care tot imi bate cu ranga-n tzeava, a avut un semi-accident azi " si ea o sa-ti zica "saracutza, e ok?" iar prietenul iti va zice "GG Bro`" nuah sa renunt la un prieten ptr o tipa ...neah doesen't worth it ce faci daca dupa ce inchizi telefonul "bro'ul" se gandeste: "nu-i normal tipu". U worry too much... fatzi alegerea, dak ai dat-o in bara o sa stii mai bine data viitoare, dak n-ai dat-o in bara o sa o dai mai tarziu fii fara grija.Votul meu: none
Birdie Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 Voted : NU. I so totally fuckin` agree ... si am vzt un caz recent ... dupa ce 4 ani de zile am fumat din acelashi paket si am beut in acelashi local .... sa ajungi sa nu mai saluti lumea pe strada.... si mai rau ... sa arunci cel mai sec "salut" posibil .... mi se pare ceva ...
.TripDeTrip Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 it's a no...on the other side it's a yes.....both of them....:).....pakat ca nu a pus la poll Amandoua....