@n93L Posted January 17, 2007 Author Posted January 17, 2007 imi e frica sa nu fie influentzat de ea...k nu ma inghite pt ca le spun lucrurilor pe nume...si mai este si o persoana usor influentabila...
redbull™ Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 Nu pot spune nici da nici nu, dar totus am votat Da, femeile se duc..pretenia ramane ;)
CrashOver Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 Nope nu`i bine sa renunti la prieteni pt o fata , e bine sa faci cumva sa impaci ambele "fronturi"
udvaritibor92 Posted January 19, 2007 Posted January 19, 2007 Am un prieten care se pare ca ne-a uitat (pe noi ceilalti prieteni) pentru o "ea"...acum vin si eu cu intrebarea: Merita sa renunti la prietenie pentru o fata ??? oricat de mult ai tine la ea ! Cred ca nu...
uLise Posted January 19, 2007 Posted January 19, 2007 NU Daca esti un adevarat nu-ti lasi prietenul balta.Si oricum nu cred ca o sa fiu intr-o astfel de situatie.
#spoitoru# Posted January 19, 2007 Posted January 19, 2007 am votat da, dar depinde si de ce fata ii.
uLise Posted January 19, 2007 Posted January 19, 2007 am votat da, dar depinde si de ce fata ii.adik .. te referi daca iti va fi fidela , pai asta nu ai cum sa-ti dai seama din prima, mai bine nu te risti
Angel of Darkness Posted January 19, 2007 Posted January 19, 2007 Lol . Categoric NU . Adica , daca iti gasesti niste preieteni adevarati , iti petreci mai mult timpul cu ei . Eu , personal , nu voi renunta la prieteni pentru nici o fata . O zi buna !
D.K. Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 Voted Nu...fete sunt destule...prietenii buni sunt rari...iar fratii sunt unici ;)Bine ai mai zis Voted:Nu
Mehico Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 Daca`i esti prieten adevarat, il intelegi. Ar trebui sa sti ca o prietenie nu se termina asa usor.voted da, cu inclinatii spre nu
SeBi Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 E cu cantec intrebarea...Daca ei nu vor sa mai iasa cu tine pt ca esti cu ea? Poate asa se pune intrebarea...ori ea ori noi.Pot spune ca am renuntat la ei pentru o ea...bine...am renuntat cam 80%...nu regret.
TiberiuC Posted January 21, 2007 Posted January 21, 2007 mi se pare aiurea sa fiu pus sa aleg...daca e sa fie asa la naiba cu amandoi...
ANdy5 Posted January 21, 2007 Posted January 21, 2007 Nope nu`i bine sa renunti la prieteni pt o fata , e bine sa faci cumva sa impaci ambele "fronturi" ! !! ! ! citez
Angel of Darkness Posted January 21, 2007 Posted January 21, 2007 mi se pare aiurea sa fiu pus sa aleg...daca e sa fie asa la naiba cu amandoi...Pai nu te intreaba nimeni ... Dar daca iti petreci timpul cu fata , iti vei neglija prietenii si invers ...
Daedalus Posted January 21, 2007 Posted January 21, 2007 am votat DA ! pentru ca daca-ti sunt prieteni iti vor fi aproape si daca i-ai uitat pentru o vremeWord.
TiberiuC Posted January 21, 2007 Posted January 21, 2007 Pai nu te intreaba nimeni ... Dar daca iti petreci timpul cu fata , iti vei neglija prietenii si invers ...da dar prietenii o sa inteleaga...asta nu inseamna ca renunt la ei
blk Posted January 21, 2007 Posted January 21, 2007 btw daca cineva imi da un astfel de ultimatum "ori eu plec ori el/ea/ei pleaca" de obicei ii spun "calatorie placuta".nu imi da nimeni ultimatumuri de-astea. daca ii place de mine ma accepta asa cum sunt inclusiv cu cunostiintele mele :)
CryNow Posted January 21, 2007 Posted January 21, 2007 votat nu, de ce ? pentru ca fete mai sunt ... dar prieteni adevarati cu greu iti faci ... si in + rar gasesti
Deian69 Posted January 21, 2007 Posted January 21, 2007 Voted Nu....nu ne-ai spus cam ce varsta are prietenu` tau....
WaH ^ MaTuX Posted January 21, 2007 Posted January 21, 2007 votat nu, de ce ? pentru ca fete mai sunt ... dar prieteni adevarati cu greu iti faci ... word, ce'ai zis'o man :D
Smok3 Posted January 21, 2007 Posted January 21, 2007 votat nu, de ce ? pentru ca fete mai sunt ... dar prieteni adevarati cu greu iti faci ... si in + rar gasestiSi daca ai o prietena de invidiat ( la suflet ) si nu ti-ai gasit prieteni adevarati ?
anomalia Posted January 21, 2007 Posted January 21, 2007 Si daca ai o prietena de invidiat ( la suflet ) si nu ti-ai gasit prieteni adevarati ?pai atunci n-ai la ce sa renunti ... (daca nu sunt prieteni adevarati)daca prietenii te obliga sa renunti la iubita pentru ei , atunci ei nu-ti sunt prieteni adevarati si poti sa renunti la ei.daca iubita te pune sa renunti la prieteni, atunci nu te iubeste si nu se merita sa te sacrifici pt ea.
@n93L Posted January 23, 2007 Author Posted January 23, 2007 Voted Nu....nu ne-ai spus cam ce varsta are prietenu` tau....Poi are 21 si ea 24...adica e normal k ea sa se gandeasca la ...o casatorie de ex...el nu...
sefu_bancii Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 Helll NO!!! In viata vietii mele n-am sa renunt la tovarasi pentru o fata....cu fata nu zic iti petreci un timp placut o limba , ceva mai mult dar doar atat, prietenii iti sunt alaturi la un scandal, cand ai o problema la cine apelezi? la prieteni logic, cand ai facut ceva nebunesc pe cine suni prima data? pe prieten "bah am impinso pe baba de la doi pe scari ...nah sa-mi mai bata cu ranga-n tzeava daca mai poate" in nici un caz pe prietena sa-i zici "puiu stii babutza aia dragutza care tot imi bate cu ranga-n tzeava, a avut un semi-accident azi " si ea o sa-ti zica "saracutza, e ok?" iar prietenul iti va zice "GG Bro`" nuah sa renunt la un prieten ptr o tipa ...neah doesen't worth it