TyreXel Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 Depinde ce fata si ce prieteni... daca ai de gand ceva serios cu acea fata cu siguranta DA, daca e ceva trecator NUAm votat DA
iGARFiELD Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 dasubscriu ce a zis ghiba !! prietenul la nevoie se cunoaste ^_^word :right:
gBr Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 Si daca fata e iubita celui mai bun prieten al tau,i-ai "fura-o"?Sa presupunem ca urmeaza sa-ti petreci restul vietii cu acea fata si va e "dat" sa fiti impreuna..
never Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 ar merge mai mult un da... prietenii mai pot pleca/disparea dar se mai intampla ca o fata sa te "lege" pe viata (sau pana la divort)
IceMan Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 Am votat DA, "prietenul la nevoie se cunoaste", desi nu m-ar surprinde sa pierd legatura cu ei definitiv ceva mai tarziu. :)
Legacy Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 fete sunt peste tot in lume .... una mai frumoasa ca alta .... yo nu as renunta la prietenii mei ... Voted: la naiba cu amand2 :D
dev Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 La naiba cu amandoi. E o prostie si faza, "prietenul la nevoie se cunoaste" [ NOT ]. Toti is gata sa te faca pe la spate ...Fata? Nu merita sa dau orice pentru ea ;).PS: Sa-i zic asa ... cel mai bun "prieten" ... pentru e cel care mai ma vizita cand eram mic ... si pe care-l strig, 'unchiuleee'. Pe el ... nu l-ash lasa pentru nici o fata!
[SPAMMERS]darkOne Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 La naiba cu amandoi... nu merit as aimi bat capul cu asa ceva... daca nu ii convine individului cu cine umblu... e problema lui... daca prietenilor nu le convine iubitul.. ii priveste... refuz sa imi traiesc viata dupa standardele altora :nanana:
iNm Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 am votat la naiba cu amandoi ... daca cineva renunta la prieteni pt o fata atunci se vede caracterul respectivului fara viata sociala o relatie bazata pe oricat de multa iubire esueaza ...
Lord^Kani Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 nu merita..e cea mai mare greseala pe care poate un baiat sa o faca...fata vine si pleaca..dar tovarasii nu...
domeniux Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 NU, nu merita.De ce? Fiindca la varsta pe care, probabil, o are prietenul tau nu se gandeste sa ramana cu ea pe vecie, pana la moarte, pana cand viermii ii va manca.Prietenul tau(vostru) inseamna ca nu e prieten daca ii plac mai mult limbile decat discutiile, barfele cu voi. E doar un trist amator.Cel mai probabil se va desparti curand de prietena-sa din motiv ca ii da totul pe tava(stim cu totii ca ne plictism dupa o vreme dupa ce primim ce ne dorim din prima, suntem facuti sa traim in suspans, in "aventura"), adica se desparte de prieteni doar ca sa fie cu ea.. intr-o relatie ambii trebuie sa lupte, unul pentru altul.
Lord of round table Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 daca as ajunge in situatia in care ambele tabere m-ar pune sa aleg.. as incepe sa imi pun serioase intrebari in legatura cu cei care ma inconjoara :error:
POLAND Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 Voted NU ! sunt destule fete... doar trebuie sa astepti momentul..
gBr Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 Cei care ati zis un nu categoric,mai mult ca sigur nu iubiti si n-ati intalnit inca fata care sa merite ;) si e mai mult decat normal sa-ti placa mai mult limbile decat barfele ;)
Andy. Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 Daca e ceva serios DA....dar daca e doar o relatie trecatoare nu are rost sa renunti la tovarasi, so voted NU
iNm Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 gaboree si cand e iubirea mare tu ti-ai lasa toti prietenii balta pt iubita? ma refer ignoranta totala doar din motivul asta
gBr Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 Prietenul tau(vostru) inseamna ca nu e prieten daca ii plac mai mult limbile decat discutiile, barfele cu voi. E doar un trist amator.gaboree si cand e iubirea mare tu ti-ai lasa toti prietenii balta pt iubita? ma refer ignoranta totala doar din motivul astaRaspunsul meu era pt propozitia celui care prefera barfa cu baietasii decat cate-o limbuta cu gagica :D e clar ca n-a intalnit fata adecvata.Nu e vorba de ignoranta totala,ci pur si simplu poti imparte timpul intre gagica si gasca de prieteni..e drept,balanta se inclina in favoarea gagicii..undeva la 70 la suta :cool2: E doar parerea mea ;)Edit: Sa-mi zica mie vreun baiat care are gagica si o iubeste daca i-ar conveni ca prietena sa dea prioritate prietenelor ei..deci daca ele ar renunta la grupul de fetite,noi de ce n-am face la fel?
domeniux Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 Intelege ca o fata nu va renunta niciodata la un grup de fetite, asta daca are unul. Cui nu-i place sa se laude, sa minta si sa barfeasca?
{JM}Alex Lifetaker Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 Daca iti sunt prieteni adevarati, nu merita sa renunti la ei pentru o fata... e balta plina de peste :)
vexx Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 Man....prietenii dak iti sutn prieteni adevarati vor fi mereu langa tine...........faza e ca nu renunti la prieteni tai pentru o fata ci doar nu mai petreci atat de mult timp cu ei.....ca doar nu vei sta toata viata cu prietenii trebuie sa iti faci o relatie!Gandestete la ce ti-am zis si apoi judeca!Sper sa iti fi fost de ajutor!Have a nice day!!! sustin :)
Atlasel Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 NU. cu cine beau eu cu femeia ? o.O prietenii mei nici o data nu mi-au gresit .. ( ce`i care mi`s prieteni.. nu ce`i care se dau doar.. si la momentu de fata .. o dau in suceli <_< )
-SS- Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 am votat DAdaca prietenii nu pot intelege ca tre sa mai stai si cu o fata, aia nu-s prieteni, si oricum iti gaseai altii...daca o fata nu intelege ca mai stai si cu prietenii... asta e, oricum stai cu ei, ca-s prietenii tai, dar nu o lasi tu pe ea, pana la urma se da pe brazda... daca nu intelege, n-are decat sa te lase ea pe tine... si pana la urma nu o va face daca nu exagerezi porceste cu prietenii...