@n93L Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 Am un prieten care se pare ca ne-a uitat (pe noi ceilalti prieteni) pentru o "ea"...acum vin si eu cu intrebarea: Merita sa renunti la prietenie pentru o fata ??? oricat de mult ai tine la ea !
Ghiba Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 am votat DA ! pentru ca daca-ti sunt prieteni iti vor fi aproape si daca i-ai uitat pentru o vreme
sylv Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 am votat DA ! pentru ca daca-ti sunt prieteni iti vor fi aproape si daca i-ai uitat pentru o vremeword ! vote da !
M0rtix Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 subscriu ce a zis ghiba !! prietenul la nevoie se cunoaste ^_^
napstar77 Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 am votat DA ! pentru ca daca-ti sunt prieteni iti vor fi aproape si daca i-ai uitat pentru o vremecea mai mare prostie pe care am citit-o vreodata ! crezi ca daca ignori pe cineva cativa ani pentru o femeie, ala mai vrea sa auda de tine cand mergi sa te plangi ca nu mai ai femeie ? ( ca probabil doar atunci iti vei mai aminti de "prieteni" )
@n93L Posted January 16, 2007 Author Posted January 16, 2007 Va mai mentineti acelas raspuns daca "prietenul" respectiv va este frate ?
oick Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 Va mai mentineti acelas raspuns daca "prietenul" respectiv va este frate ?Eh si u acuma.. de pinde de cat de mult te'a "uitat" se pot intelege multe lucruri..Oricum voted DA, chiar si dupa o perioada de timp mare..dak isi aduce aminte de mine si vrea sa iesim la o bere.. why the phuk not :)
Lord of round table Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 Hmm depinde mult de fata si de prieteni.. la o prietenie veche si durabila nu ai cum sa renunti deoarece se va ajunge la un compromis intre tabere
Kargoth. Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 Voted Nu...fete sunt destule...prietenii buni sunt rari...iar fratii sunt unici ;)
Smok3 Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 Depinde de ce fel de prieteni ai si de ce fel de prietena ti-ai gasit ! amandoua pot fi c**ve ! asa vote 3
BlackDevil Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 NU ... in cel mai rau caz as ajunge la un compromis dar NU as renunta la prieteni pt o fata .... e total absurd ... mie imi place mult sa imi petrec timpul cu ei si nu cred ca o fata ar putea suplini grupul de prieteni
Kull Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 DA,pt ca nu te vei casatori cu prietenii+daca sunt prieteni adevarati vor trece de chestia asta
Narcoti-K Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 nu vad de ce as renunta la prieteni pentru o relatie platonica daca e o relatie serioasa si trebuie sa aleg intre familie (ea) si gasca atunci as alege familia otherwise NO
Raul Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 DA!Daca sunt cu adevarat prieteni vor fi alaturi de mine intotdeauna
Frostwolf Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 Man....prietenii dak iti sutn prieteni adevarati vor fi mereu langa tine...........faza e ca nu renunti la prieteni tai pentru o fata ci doar nu mai petreci atat de mult timp cu ei.....ca doar nu vei sta toata viata cu prietenii trebuie sa iti faci o relatie!Gandestete la ce ti-am zis si apoi judeca!Sper sa iti fi fost de ajutor!Have a nice day!!!
MobiuS Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 daca iti sunt prieteni nu o sa considere k renunti la ei deci voted : NU