noghri Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 sunt convins ca asta ai facut ;) . mi s-a urcat america la cap?...mai amuzant de atat poti sa fii?..nici macar nu stii in ce circumstante am ajuns aici, sau ce viata am aici...cand am zis ca tara asta e mai de rahat decat romania, nu glumeam. bush?...fii serios, ala e doar o gluma rasuflata si probabil reprezinta americanii cat se poate de bine, asta prin simplul fapt ca e un idiot si da semne ca nu a trecut prin scoala prea mult. oricum, ideea e ca vorbesti despre o chestie pe care nu o cunosti nici negru sub unghie. nu ma judeca tu pe mine ca sunt intr-un loc pe care nu il suport, nu l-am suportat niciodata si nici nu o voi face.probabil sunt unul din putinii idioti din tara care ar prefera sa moara de foame in romania decat sa locuiasca in state. mie nu mi s-a urcat nimic la cap, probabil tie ti s-a urcat "democratia", ca vad ca ii duci dorul lui ceausescu, desi nici macar nu ai prins vremurile ~~
Legacy Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 sunt convins ca asta ai facut ;) . mi s-a urcat america la cap?...mai amuzant de atat poti sa fii?..nici macar nu stii in ce circumstante am ajuns aici, sau ce viata am aici...cand am zis ca tara asta e mai de rahat decat romania, nu glumeam. bush?...fii serios, ala e doar o gluma rasuflata si probabil reprezinta americanii cat se poate de bine, asta prin simplul fapt ca e un idiot si da semne ca nu a trecut prin scoala prea mult. oricum, ideea e ca vorbesti despre o chestie pe care nu o cunosti nici negru sub unghie. nu ma judeca tu pe mine ca sunt intr-un loc pe care nu il suport, nu l-am suportat niciodata si nici nu o voi face.probabil sunt unul din putinii idioti din tara care ar prefera sa moara de foame in romania decat sa locuiasca in state. mie nu mi s-a urcat nimic la cap, probabil tie ti s-a urcat "democratia", ca vad ca ii duci dorul lui ceausescu, desi nici macar nu ai prins vremurile ~~miam cerut scz .. si cu asta am terminat... sa fii ferici .. etc etc etc
Lord of round table Posted January 17, 2007 Author Posted January 17, 2007 Hmm asa ca un mic of topic/ Legacy.. lasa chestiile care nu isi au locul pe un forum.. am vz ca postezi peste tot. minim de 3 ori la fiecare topic.. odata iti spui parerea..si apoi aberezi..PS stiu ca e greu la cei 16 - 17 ani sa nu fii in centrul atentiei dar ia incearca..
Ahilosu Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 yo nu sunt comunist ... nu am cunoscut perioada comunista ... pe mine nu ma deranjat nici unul ... ca yo imi fac viatza nu ei ... dar am auzit de oamenii batrani ca era mai bine in perioada ceausista ... plus ca tot ce a facut el : fabricii,nu a adus tehnologia in tzara etc. a fost mana Elenei Ceausescu ... de 10X mai rea ca el ... aku mie mi-ar placea sa ne fie presedinte Bekali ....HABAR N-AI CE VORBESTI.
CrashOver Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 parerea mea e ca regimul Iliescu a fost unul din cele mai bune pana acum , iar pe 2 normal ca e nenea marinerul Basi :D
never Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 nicioadata nu a fost mai bine...sa vedem acu' dupa integrare daca vine vreun binef putin bine a fost pe 2000-2004binisor este acum
dev Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 Avand in vedere ca Ceashca le-a dat la bunicii mei apartamentul in care locuiesc si eu ... pot sa zic ca era mai bine atunci. Acuma? Cine-ti da apartament? Un loc de munca asigurat? Nimeni ...
never Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 Avand in vedere ca Ceashca le-a dat la bunicii mei apartamentul in care locuiesc si eu ... pot sa zic ca era mai bine atunci. Acuma? Cine-ti da apartament? Un loc de munca asigurat? Nimeni ...iti da dumnezeu... astai problema cu poporul roman: "cum sa facem sa nu facem nici cat facem?" (as mai adauga: da doamne)toti vrei sa va dea statu... (sau ala sonat din cer)sau sa vina becali sa iti faca o donatiedaca am fi sa depindem de stat sa ne de un loc de minca atunci romania ar dispareagermanii si alte tari din vest nu spun niciodata dea domnu'
dev Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 iti da dumnezeu... astai problema cu poporul roman: "cum sa facem sa nu facem nici cat facem?" (as mai adauga: da doamne)toti vrei sa va dea statu... (sau ala sonat din cer)sau sa vina becali sa iti faca o donatiedaca am fi sa depindem de stat sa ne de un loc de minca atunci romania ar dispareagermanii si alte tari din vest nu spun niciodata dea domnu'Auzi ... Einstein al politicii, tu cu salaru` pe care-l primesti (daca lucrezi) ... poti sa iti iei un apartament cu 3 camere intr-o zona calumea sau sa-ti pui cat de cat bani la 'ciorapi'? Nu cred ... hai ... mai viseaza la un presedinte pokemon!PS: Eu nu astept sa mi se dea ... si ca sa te mai anunt un lucru: Apartamentele unde stau acuma au fost date de fabrica Alumina (oradenii mai stiu astea ... cred) cu sansa de a plati ... in rate (cum se zice in ziua de azi) ... nu am zis ca a fost dat GRATIS!Plus ... aminteste-ti cum era pe vremea lui Ceashca: dupa terminarea liceului ... aveai loc de munca asigurat si unde sa stai (daca nu aveai)PS2: Dupa revolutie am primit apartamentul ...
***COBR@*** Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 Nu sunt adeptul lui Basescu da e cel mai bine cu el dintre cei de pina acum.
robert03 Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 Pe vremea lui Carol I. Monarhia a fost cea mai buna solutie pt Romania. Nu mai are rost sa argumentez pt ca deja a spus Musklin ceea ce era de spus.Daca nu ma credeti, faceti o vizita la Biblioteca Municipala. :right: Iliescu.. desi .. il prefer pe becali Bineinteles... Se putea altfel? (vezi quote-ul de mai jos)Gandim la fel !Normal.. :huh:Crede-ma ca ar fi MULT, dar MULT mai bine ! NU te cred. -_-are $ nu`l intereseazaDe-asta e de inteles..Da, pentru ca pe ala nu`l mai intereseaza sa fure, pe ala tot timpu l`o interesat viata oamenilor, ar face tot posibilu sa o ducem NOI mai bine !Gresit.. Ca orice om care isi propune sa faca bani, il intereseaza in primul rand persoana sa, si bunastarea ei. Poate, subliniez poate, si de ceilalti concetateni, in anumite circumstante. de unde stii u ca e asa prost ? pt zice oamenilor pe fatza ? ca`l doare la tzeava de toti care`l barfesc si au boala pe el ? o.Oeu cred ca ala`i mai destept ca noi.. pt ca o stiut sa scoata bani din nishte uoi..toti ziceti ca`i prost.. da nu`i chiar aja..Sper ca prin "mai destept ca noi" te-ai referit doar la tine si THuG-Radu, nu si la restul utilizatorilor. Altfel, afirmatia ta se poate considera o jignire. :mellow:In vremea lui Ceausescu nu exista coruptie cum e aku ... tovarasii erau tovarasi nu ca acuma ... ce daca nu puteai avea o portocala ... la ce iti trebuia ... atunci luptai sa iti faci viatza ... nu cum e akumaCeausescu X2Pune-ti profesorul de istorie sa iti explice cum sta treaba cu tovarasia. Si termenul "tovarasi" nu se refera la ceea ce crezi tu. aku mie mi-ar placea sa ne fie presedinte Bekali In ajutorul tau vor sari persoanele cu drept de vot, care stiu ce, cum si cand sa aleaga. Pana cand vei avea drept de vot, iti vei da seama de ce te vor ajuta.
THuG-Radu Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 robert, atunci demostreaza`mi ca`i mai bun Marinaru ca si Iliescu.P.S. : nu ma jigni, ca nu tin minte sa te fi jignit vreodata pe forumu asta !
Lancelot Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 Hai sa pastram un ton civilizat va rog :)Hmm da sincer inspre monarhie as merge si eu .. si epoca interbelica...dar problema e ca ceea ce a urmat.. a distrus tot ce construisera Malaxa si altii magicieni ca el :)
Lord^Kani Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 robert, atunci demostreaza`mi ca`i mai bun Marinaru ca si Iliescu.P.S. : nu ma jigni, ca nu tin minte sa te fi jignit vreodata pe forumu asta ! Radule..nush ce e de demonstrat..Iliescu era un comunist si atat...a avut 2 mandate jumate..sa arate de ce e in stare..si ce a facut pt tara asta in 10 ani?si`a umflat conturile si a avut grija sa isi hraneasca baronii locali... P.S. - rectific : nu era - inca mai este un comunist
Thora! Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 on-topic : dpdv strict material, cea mai buna perioada o pot considera anul 1990. Bani garla, tot ce iti doresti in magazine, adica perioada Iliescu-Roman. Dupa aceea totul a inceput sa o ia razna, ceea ce era de asteptat.semi-ontopic:pe "vremea lui Ceausescu", nu pot spune ca am avut restrictii deosebite, ba din contra fata de ceilalti copii, avand rude in Germania de Vest. Raman totusi restrictiile materiale pe care le avea 90% din populatia Bucurestiului. Oprirea apei reci si a curentului de la 12:00 la 16:00 si lipsa apei calde in perioada de iarna (poate multi nu isi dau seama, dar creaza un disconfort enorm).In schimb imi aduc aminte doua lucruri din acele vremuri :- taicamiu, facea rost ilegal (pentru ca taierea bovinelor era pedepsita de lege) de carne de vitel prin niste relatii. Nu spun modalitatea prin care era adus vitelul acasa (ceva gen James Bond), dar cand faceam gratar in casa trebuia sa inchidem geamurile ca sa nu se duca mirosul la vecini... pentru ca "nu se stie niciodata";- eram la mare, si ai mei detineau ceva valuta in mod legal (era voie sa detii "maruntis", adica monezi subdivizionare, dar nu mai mult de 10 dolari americani in total). Am poftit la un Toblerone din vitrina unui Shop (magazine din romania unde se vindeau produse contra valuta). Raspunsul a fost ca din Shop nu pot cumpara roamani... in tara ta nu puteai cumpara cu bani din magazinele tarii tale.Trag concluzia, din acest topic, ca, intr-adevar in tarile din aceasta zona, doar dictaturile aduc ceva pozitiv in viata tarii, mereu pe aici se leaga perioadele istorice de nume proprii... perioada Ceausescu, Carol, Mihai Viteazul... fara un "tatuc" suntem morti... nu zic ca e bine sau rau, ci ca ar trebui sa ne asumam realitatea, sa o lasam mai moale cu valentele democratice.LE:@Kani : ca Basescu o fi vreun mare democrat :D
THuG-Radu Posted January 19, 2007 Posted January 19, 2007 Radule..nush ce e de demonstrat..Iliescu era un comunist si atat...a avut 2 mandate jumate..sa arate de ce e in stare..si ce a facut pt tara asta in 10 ani?si`a umflat conturile si a avut grija sa isi hraneasca baronii locali... P.S. - rectific : nu era - inca mai este un comunistCreka il confunzi cu Basescu.Uita-te pe la TV ... la OTV mai exact, sa vezi ce zic oamenii de basescu.Iliescu nu a furat un banutz, pe cand basescu saracu .. .pfoai. Vin si cu argumente daca doresti ! ;)Doar explica`mi de unde ti`o venit ideea cu iliescu fura, ahh, sau poate te refereai la Nastase ! :)
never Posted January 19, 2007 Posted January 19, 2007 Creka il confunzi cu Basescu.Uita-te pe la TV ... la OTV mai exact, sa vezi ce zic oamenii de basescu.Iliescu nu a furat un banutz, pe cand basescu saracu .. .pfoai. Vin si cu argumente daca doresti ! ;)Doar explica`mi de unde ti`o venit ideea cu iliescu fura, ahh, sau poate te refereai la Nastase ! :)iliescu nush daca fura da' nu a condus tara cum trebuie... ne-a intarziat reforma si adaptarea la capitalism cu vreo 15 -20 ani, si a dat frau liber coruptiei (care si asa exista dar era ascunsa de teama regimului, iar putini erau aceia care puteau sa se mandreasca cu relatii si pile la cel mai inalt nivel)ps: OTV sux@ dev: "DOAMNE FERESTE" daca ai ceva minte te poti descurca foarte bine si in vremurile de acumPlus ... aminteste-ti cum era pe vremea lui Ceashca: dupa terminarea liceului ... aveai loc de munca asigurat si unde sa stai (daca nu aveai)da' la pocreaca, sau in fundu romaniei ( tin minte cum povestea o vecina ca dupa ce a terminat facultatea a fost repartizata in nush ce catun sa predea chimie, numai cu pile si spaga a reusit sa ajunga sa predea intr-un liceu din oras)