Kull Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 Yo zic.......Romania si-a atins cel mai mare nivel economic in timpul lui ceausesc.ce vorbesti tu ma? :lol:inaintea regimului comunist , cand era PNL sau PNT la conducere Romania mai era numita si "Granarul Europei"cand au venit comunistii au facut uzini peste uzini care in ziua de azi nu mai sunt sau sunt abandonateSi sincer nu i inteleg pe astia care au votat cu Ceausescu :blink: bine,erau bani pe vremea aia..dar nu aveai ce sa cumperi. In ziua de azi nu poti sa zici ca nu s bani , ca de cumparat ai mai tot ce vrei....in ziua de azi poti sa calatoresti prin europa fara sa te intrebe nimeni nimic, iar pe timpul lui ceasca nici macar nu puteai iesi din tara :) si exemplele pot continuaa..si un lucru bun de pe timpu lui ceasca: faceai frate cate un concediu de 1 luna de zile pff :D
BlackDevil Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 a..si un lucru bun de pe timpu lui ceasca: faceai frate cate un concediu de 1 luna de zile pff :Ddar uiti ca te ducea pe camp ca sa culegi/sapi porumbu, n-aveai ce sa mananci (desi aveai bani cu care sa cumperi), daca il enervai pe vecinu te raporta la politie si pe aia nu ii interesa ce aveai tu de zisanw problema ce 'cescu e ca a facut uzini in locuri in care nu aveau cu ce lucra dar numai pt a da locuri de munca .... si dupa 89 cand a cazut el, guvernul nu a mai importat materie prima pt acele uzini construite => faliment
THuG-Radu Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 Iliescu.. desi .. il prefer pe becali :PGandim la fel ! ^_^P.S. : tare avataru ! :D
Atlasel Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 Gandim la fel ! ^_^P.S. : tare avataru ! :Dsexo dependente :beer:
BlackDevil Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 Gandim la fel ! ^_^P.S. : tare avataru ! :Dpff becali in fruntea tarii si merg pe camp sa fac comert cu oi si capre :violent: :violent: :violent: :violent: :violent:
THuG-Radu Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 pff becali in fruntea tarii si merg pe camp sa fac comert cu oi si capre :violent: :violent: :violent: :violent: :violent:Crede-ma ca ar fi MULT, dar MULT mai bine ! :right:
masklin Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 Crede-ma ca ar fi MULT, dar MULT mai bine ! :right:cum sa fie ma mai bine cu becali?...tu te auzi pe tine???!!!omu ala n-are scoala, habar n-are sa se comporte civilizat, sau sa vorbeasca....omul ala apare la tv doar ca divertisment...e prost de da in gropi, are lipsa bunului gust si lista poate continua....norocul lui este ca are bani si echipa steaua
Atlasel Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 cum sa fie ma mai bine cu becali?...tu te auzi pe tine???!!!omu ala n-are scoala, habar n-are sa se comporte civilizat, sau sa vorbeasca....omul ala apare la tv doar ca divertisment...e prost de da in gropi, are lipsa bunului gust si lista poate continua....norocul lui este ca are bani si echipa steauaare $ nu`l intereseaza
masklin Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 are $ nu`l intereseazasi?...tu te-ai lasa condus de un om...doar ptr ca are bani??chiar daca omu ala e prost rau de tot??
THuG-Radu Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 cum sa fie ma mai bine cu becali?...tu te auzi pe tine???!!!omu ala n-are scoala, habar n-are sa se comporte civilizat, sau sa vorbeasca....omul ala apare la tv doar ca divertisment...e prost de da in gropi, are lipsa bunului gust si lista poate continua....norocul lui este ca are bani si echipa steauaUite raspunsu jos !are $ nu`l intereseazaAici e raspunsu !si?...tu te-ai lasa condus de un om...doar ptr ca are bani??chiar daca omu ala e prost rau de tot??Da, pentru ca pe ala nu`l mai intereseaza sa fure, pe ala tot timpu l`o interesat viata oamenilor, ar face tot posibilu sa o ducem NOI mai bine !
Atlasel Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 si?...tu te-ai lasa condus de un om...doar ptr ca are bani??chiar daca omu ala e prost rau de tot??de unde stii u ca e asa prost ? pt zice oamenilor pe fatza ? ca`l doare la tzeava de toti care`l barfesc si au boala pe el ? o.Oeu cred ca ala`i mai destept ca noi.. pt ca o stiut sa scoata bani din nishte uoi..toti ziceti ca`i prost.. da nu`i chiar aja..
uLise Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 sper ca base .. sa faca cel mai bine pt Romania.. nu cum face Putin isi omoara KGB-isti :(... "Hah hah hah Sa traiti bine !! "
THuG-Radu Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 sper ca base .. sa faca cel mai bine pt Romania.. nu cum face Putin isi omoara KGB-isti :(... "Hah hah hah Sa traiti bine !! "Mai nou e sloganu : "Hah hah hah, mai traiti ?" :blink:
Legacy Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 In vremea lui Ceausescu nu exista coruptie cum e aku ... tovarasii erau tovarasi nu ca acuma ... ce daca nu puteai avea o portocala ... la ce iti trebuia ... atunci luptai sa iti faci viatza ... nu cum e akumaCeausescu X2
Lord^Kani Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 In vremea lui Ceausescu nu exista coruptie cum e aku ... tovarasii erau tovarasi nu ca acuma ... ce daca nu puteai avea o portocala ... la ce iti trebuia ... atunci luptai sa iti faci viatza ... nu cum e akumaCeausescu X2 valeu da tu esti comunist tare!!traieste tu pe vremea lui Ceuasescu tata..si lasa`ne pe noi in pace cu mentalitatea asta care o ai...Tovarase Legacy
Legacy Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 valeu da tu esti comunist tare!!traieste tu pe vremea lui Ceuasescu tata..si lasa`ne pe noi in pace cu mentalitatea asta care o ai...Tovarase Legacyyo nu sunt comunist ... nu am cunoscut perioada comunista ... pe mine nu ma deranjat nici unul ... ca yo imi fac viatza nu ei ... dar am auzit de oamenii batrani ca era mai bine in perioada ceausista ... plus ca tot ce a facut el : fabricii,nu a adus tehnologia in tzara etc. a fost mana Elenei Ceausescu ... de 10X mai rea ca el ... aku mie mi-ar placea sa ne fie presedinte Bekali ....
noghri Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 heh....te iei dupa oamenii batrani, aceeiasi oameni batrani care erau zilnic cu telefonul in mana formand doar un singur numar, spre securitate...tot batranii aia care probabil stateau in casa si se rugau la dumnezeu sa o incaseze toti cei care au iesit in strada in '89...a fost mana lui elena ceausescu? sa fim seriosi, oricata putere a avut femeia, tot el era cel cu functia...a fost mai bine ca a construit "chestii"? wow, hai sa ii dam si lui becali cateva seturi de lego sa ne faca 2-3 stadione in plus si o vila mai mare decat casa poporului plus o stana. no offense here pt nimeni, sunt stelist, si chiar e simpatic asa omul, dar nu are ce cauta in politica...tot vad lume aici care vorbeste aiurea ca era mai bine pe vremea lui ceausescu, si nici macar nu au apucat vremea aia..doar pentru ca au auzit...daca locuiti in bucuresti, luati metroul pana la statia "eroii revolutiei" si spuneti-le asta celor cativa ingropati in cimitirul vizavi de statie ;) .cum ziceam, ei sunt o parte din cei care au murit pentru ca era prea "bine" in tara. ~~
Legacy Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 heh....te iei dupa oamenii batrani, aceeiasi oameni batrani care erau zilnic cu telefonul in mana formand doar un singur numar, spre securitate...tot batranii aia care probabil stateau in casa si se rugau la dumnezeu sa o incaseze toti cei care au iesit in strada in '89...a fost mana lui elena ceausescu? sa fim seriosi, oricata putere a avut femeia, tot el era cel cu functia...a fost mai bine ca a construit "chestii"? wow, hai sa ii dam si lui becali cateva seturi de lego sa ne faca 2-3 stadione in plus si o vila mai mare decat casa poporului plus o stana. no offense here pt nimeni, sunt stelist, si chiar e simpatic asa omul, dar nu are ce cauta in politica...tot vad lume aici care vorbeste aiurea ca era mai bine pe vremea lui ceausescu, si nici macar nu au apucat vremea aia..doar pentru ca au auzit...daca locuiti in bucuresti, luati metroul pana la statia "eroii revolutiei" si spuneti-le asta celor cativa ingropati in cimitirul vizavi de statie ;) .cum ziceam, ei sunt o parte din cei care au murit pentru ca era prea "bine" in tara. ~~ce stii tu? ... din cate stiu nu esti de aici ( ma insel?) ... nu stii cum e aci ... probabil nu ai rezista 1 sapt printre baietzii strazii care sunt din ce in ce mai multzi ... aleg alta cale ...
noghri Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 lol?...deja incepi sa faci un misto care nu te prinde. ce stiu eu?...pai stiu destule.nu sunt aici, sunt plecat de 3 luni si ma voi intoarce chiar saptamana viitoare ;) . nu as rezista 1 saptamana printre baietzii strazii?...o expresie noua probabil..credeam ca eu sunt tanar, dar ma insel...well, am locuit 15 ani intr-unul din cele mai nasoale cartiere din bucuresti si acum locuiesc intr-unul relativ mai linistit..dar "baietii strazii" sunt peste tot, tre sa fii doar prea prost ca sa ii bagi in seama sincer. nu cred ca e cazul sa discutam totusi despre ce viata am avut si cate rahaturi sunt in stare sa suport in romania, caci nu e cazul. si ma intorc din simplul motiv pentru ca tara in care sunt acum mi se pare mai de rahat decat tara in care m-am nascut si locuiesc de drept si de fapt ;)
Legacy Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 lol?...deja incepi sa faci un misto care nu te prinde. ce stiu eu?...pai stiu destule.nu sunt aici, sunt plecat de 3 luni si ma voi intoarce chiar saptamana viitoare ;) . nu as rezista 1 saptamana printre baietzii strazii?...o expresie noua probabil..credeam ca eu sunt tanar, dar ma insel...well, am locuit 15 ani intr-unul din cele mai nasoale cartiere din bucuresti si acum locuiesc intr-unul relativ mai linistit..dar "baietii strazii" sunt peste tot, tre sa fii doar prea prost ca sa ii bagi in seama sincer. nu cred ca e cazul sa discutam totusi despre ce viata am avut si cate rahaturi sunt in stare sa suport in romania, caci nu e cazul. si ma intorc din simplul motiv pentru ca tara in care sunt acum mi se pare mai de rahat decat tara in care m-am nascut si locuiesc de drept si de fapt ;)imi retrag cuvintele ... si te astept sa faci cunostintza cu baieti mei
noghri Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 imi retrag cuvintele ... si te astept sa faci cunostintza cu baieti meiauzi...tu ai macar drept de vot?...ma astepti sa fac cunostinta cu baietii tai?..deja te crezi in curtea scolii?o sa iti aduci si prietena de 12 ani ca sa ii arati ce baietel vanjos care abia a ajuns la pubertare esti?:) ffs, termina cu fazele astea, ca nu esti in nici un cartier aici.e un forum, daca nu ai argumente, taci. o sa iau replica ta drept o gluma foarte foarte proasta, altceva nu vad nimic in. poate doar un warn up pentru mine daca mi-as spune parerea cu adevarat ;)
Legacy Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 yo miam cerut scuze .... iar knd te-am invitat ... te-am invitat sa bem o bere sa ne simtim romanii ... dar vad ca Amerika ti sa urcat la cap ... Bush ala