Jump to content
Lord of round table

Cand a fost mai bine?

Recommended Posts

Posted

Iliescu (ultimul mandat) si nici cu Basescu nu mi se pare asa rau...Pe Ceausescu nu l-am apucat si multi oameni il regreta ,"cica" se traia mai bine (erau si plusuri si minusuri)

Posted

o, da, ceausescu ftw :D era superb sa stam toata familia seara la lumina lumanarilor :) si sa tanjesc dupa o portocala pe care n-o puteam avea. de apa calda nici nu mai vorbesc...

votez marinarul, dar vorba lui de la revel din piata universitatii: "ma bucur ca mi-ati oferit sansa sa fiu eu acela" - e vorba de mersul lucrurilor in general, si intamplator, el e acum la putere. ma indoiesc insa tare de tot ca mai prinde un mandat. o fi el simpatic si degajat, dar n-are stofa de presedinte.

offtopic: inspirat avatarul, cavaler al mesei rotunde. as fi pus totusi un "555"

edit for legacy: n-ai prins vremurile alea, vorbesti din auzite... la ce bun sa te inveti cu o viata idioata cand poti avea mai mult?

Posted

o, da, ceausescu ftw :D era superb sa stam toata familia seara la lumina lumanarilor :) si sa tanjesc dupa o portocala pe care n-o puteam avea. de apa calda nici nu mai vorbesc...

era chair mai bine ... asta a fost lectie de viatza ..nea invatat sa trecem prin dificultati ... dar ai vazut tu coruptie atunci?

Posted

Era frumos pe vremea lui Ceausescu, jucam remii la bateria de masina in casa, 2 ore de program TV, cumparam alimente pe cartela etc... :angry1:

Parerea mea e, ca se traieste mai bine acuma.

Vot. Marnaru

Posted

era chair mai bine ... asta a fost lectie de viatza ..nea invatat sa trecem prin dificultati ... dar ai vazut tu coruptie atunci?

=)) =)) =))

Plang dupa vremurile alea pt ca o duceam bine, tatuca meu lucrand "in sistem" nu cred ca am avut vreodata lipsuri majore.

in ceeea ce priveste quoteul nu pot decat sa ma prapadesc de ras =)) nu era corupti =)) dar totul se rezolva :D nimic pe cai oficiale, dar totusi SE REZOVA =)) tu cum numesti asta? ;)

Posted

nici Ceasca,nici tapu,nici iliescu si nici marinaru

de ce? pt ca n am masina,salariu bun etc

@off: bai spamalot de unde naiba scoti topicurile astea? :lol:

Posted

pe vremea lui ceasca nu era viata.era chin. iliescu a fost alt comunist dar care a trebuit sa se supuna normelor impuse de occident....dar nici atunci nu ne-a fost bine. il admir pe constantinescu, pt ca el a fost cel care a inceput negocierile ptr u.e si nato(iliescu nu ar fi facut asta nici in ruptul capului...)

cel mai bine, in ultimii 60 de ani este acum, pe vremea marinarului.dar, in toata istoria romaniei, cel mai bine am dus-o pe vremea lui Ferdinand.....so long live the king!

Posted

pe vremea lui ceasca nu era viata.era chin. iliescu a fost alt comunist dar care a trebuit sa se supuna normelor impuse de occident....dar nici atunci nu ne-a fost bine. il admir pe constantinescu, pt ca el a fost cel care a inceput negocierile ptr u.e si nato(iliescu nu ar fi facut asta nici in ruptul capului...)

cel mai bine, in ultimii 60 de ani este acum, pe vremea marinarului.dar, in toata istoria romaniei, cel mai bine am dus-o pe vremea lui Ferdinand.....so long live the king!

:error: ai 18 ani ... sau atata e de cand a domnit Ferdinand ?

vorbea despre "dictatorii" pe care am ajuns sa ii vedem in actiune nu dupa spusele strabunicului pe jumate senil ...

+ de unde stii ca atunci "am" dus-o cel mai bine ? la toti ceilalti ai adus contra-argumente ... asa ca ai ajuns la Ferdinand prin eliminare? :blink: :error:

Posted

Pai cu baselu e binisor acuma cu toate ca face porcariile pe care le face ... dar eu zic ca dupa ceausescu toate au fost mai frumoase.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...