Jump to content
M0rtix

Monica naste in direct

Recommended Posts

Posted

Monica naste in direct

Monica si Irinel Columbeanu au declarat, joi, in emisiunea '6! Vine presa" de?la B1 TV, ca asteapta cu nerabdare sa devina parinti. B1 TV va transmite evenimentul in direct, in cadrul programului 'Irina by Monica". Echipele de filmare vor transmite informatii despre evolutia situatiei, inca de la inceputul trava-liului. Roxana Iliescu va fi prezenta la spital si va comenta alaturi de Madalina Ilinca, aflata in studio, alaturi de alti invitati, nasterea mostenitorului lui Irinel.

Sursa : http://www.ziare.com/?ziare=details&a_id=55609

omg in ce hal s-a ajuns :banghead:

Posted

showtime....probabil la aniversarea de 1 an va fii transmis prin cablu sa vada si europeni & americanii showtime la romanii....ce prostie....pe mine dc nu mau dat la TV knd mam nascut?

Posted

lol cum sa nasca in direct :| .. prea rau au ajuns , dupa cate am vazut si viata lor personala e la TV ..e chiar penibil , acuma sa nasca in direct :rofl1:

Posted

Daca au ajuns sa o filmeze si pe monica cum naste, e clara treaba =)).

itzi dai seama? ... aproape 2 mil. o sa vada "pussy" lu Monica ... ce misthooo ...

Posted

ahhh am uitat sa intreb...aia de unde stiu cand naste aia ? se naste la comanda ? de exeplu emisiunea ii duminica la ora 11 si ea atunci naste ? :blink:

Posted

o femeie cand naste are contractii si doctorii isi cam dau seama cand e momentul nasterii si aia vor intervenii peste emisia normala si o vor da pe monica cu cracii in sus

Posted

...daca nu s-ar uita nimeni ar dispare de "laBe1" de nu-i adevarat....

Atata timp cat Virinel cotizeaza la Beh1 nu cred ca vor disparea...oricum supa asta scarboasa care ne-o servesc dezaxatii astia 2 a ajuns prea departe..unde este CNA-ul?

Posted

pai daca e pe asa....pregatitivca sa vedeti pe OTV sau Pro TV .... cum Gigi Becali isi injura sclacii de la palat....ar fii misthoo si o emisiune : GigiShow by Bekali .... sa vedem cu traieste becali.cum mnc becali,cum face copii becali,cum vb la telefon bekali :D

ON:deci nu pot sa ma abtin sa spun ca vor intra in istorie....

Posted

Pe mosulica si pe asta ar trebui sa ii ia cineva si sa faca asa cu ei : :banghead::banghead::banghead: pana isi revin ..si la aia care o sa se uite .... :violent: :violent:

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...