Jump to content
UmbrA^

Hy all: Informati-ma si pe mine

Recommended Posts

Posted

Salz all vreau sa stiu si eu dak au aparut subiectele la capacitate si bac? Si de unde le-as putea lua? Anu asta dau capacitatea si stau destul de bene la romana si istorie :D dar la matee doar algebra, geometria sunt bata =))... Sa revenim... K nu prea stau sa ma uit la stiri... Astept un raspuns ceva... :beer:

Posted

Nu se posteaza subiectele, se posteaza sute de subiecte pe materie.

In total (BAC+Capacitate+wtf mai e pe-acolo) toate materiile or zis (inside) ca o sa fie peste 10 000.

Posted

Foarte interesant eu am inteles k vor fi 60 de teste dintre care doar 1 se va alege. Deci un test din 60 ... Am o carte cu teste de capacitate 2007 si am vazut k sunt doar 60... Ma duk sa ma uit si pe edu....

PS: Am cerut sa ma informez.... Nu cred k trebuia postat la discutii :)

Posted

in legatura cu bacul vas putea ajuta putzin...sa zicem ca am info din surse sigure ... dar ssst! :) ... free

la capacitate....am dat-o anu trecut B) ( another life)...cum dreaq sa apara subiectele pe net?...atunci dc sa se mai dea....o sa deschid yo un topic inaintea simularilor....sa discutam atunci...tie sa nu itzi fie frica...e doar o lucrare

Posted

Nu cred ca vor fi sute de variante pentru ca una din ele va pica la BAC... si trebuie toate sa fie facute perfect... cred ca vor fi ~50 variante... oricum daca le inveti pe toate alea inveti toata materia ... asa ca nu-i mare lucru :|

Aceeasi marie cu alta palarie

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...