M0rtix Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 puterea cuvantulu, iar daca nu merge trec la santaj ;)) apoi apelez la fizicul altor persoane ca eu is | | cu bataia :D
MobiuS Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 la cat is de mic(130 Kg :D ) nu am putere in corp deci ramane cu puterea cuvantului
[Anti-AntiSpam]black Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 daca e prea prost sa inteleaga din cuvinte e clar ca nu va intelege nici cu bataia..daca se intampla asta.. plec.. nu are rost sa stau pe langa prosti :right:
Iverson Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 depinde poti vb si prin semne.. insa aleg cuvantul :D marile lucruri se fac prin cuvinte nu prin lupta
Stargate Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 In mod normal un cuvant doare mai mult decat o palma, dar un sut in fund e bine venit uneori. sa zicem undeva 50%....
iNm Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 la betie intai dau dupa aia pun intrebari :error: in rest sunt pasnic si incerc prin cuvinte :D
Legacy Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 pt ca suntem romanii...ne impunem cu pumnu...70 % din romania...restu le e fricaword`s powz :D ... my choice
sylv Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 daca nu intelege cu ''puterea cuvantului'' trecem la ''puterea pumnului'' :Ddeci voted puterea cuvantului :D
martafoy Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 Cineva spunea odata ca si cel inteligent se inchina in fata celui puternic (parca Cervantes :) ) dar totusi daca fizicul nu te ajuta te "agati" de puterea cuvantului.In multe situatii de care m-am lovit am vazut cat de utila este forta fizica in detrimentul puterii cuvantului..pana si cei mai "aprigi" avocati o iau pe cocoasa cateodata.
Mariy Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 Puterea cuvantului si apoi Forta fizica - depinde cu cine stai de vorba sau cu cine nu stai de vorba :tiphat:
iGARFiELD Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 cuvantul daca nu se rezolva atunci forta bruta :D
Edelweiss Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 forta fizica ftw :D prin asta a se intelege trasul de par, zgariatul cu unghiile si datul palmelor j/k, sunt pacifista de felul meu. folosesc puterea cuvintelor mele doar cand persoana respectiva merita sa fie cunoscuta/convinsa. in rest, ignorance is bliss. oricum, ca fapt divers, raportandu-ne chiar la politica pe plan international, cuvantul tinde sa devina cel mai puternic lucru in univers. atata vreme cat stii sa-l folosesti.
dev Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 Puterea cuvantului ... si la fizicu meu :) (E mai bine sa vbesti prima oara ... daca e ne-intelegator ... PA, CU DRAG, NELU! ... din fundu` ograzii)
THuG-Radu Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 Puterea cuvantului ... si la fizicu meu :) (E mai bine sa vbesti prima oara ... daca e ne-intelegator ... PA, CU DRAG, NELU! ... din fundu` ograzii) aha aha, ca si ultima faza care mi`ai povestit`o din fatza blocului de la tine asa`i ? cand ai inceput direct cu genunchi in stomac P.S. : nu neaparat din fundu ograzii, se poate si din fatza shurii ! :rofl1:
dev Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 aha aha, ca si ultima faza care mi`ai povestit`o din fatza blocului de la tine asa`i ? cand ai inceput direct cu genunchi in stomac P.S. : nu neaparat din fundu ograzii, se poate si din fatza shurii ! :rofl1: Bine ... depinde si de situatie. (Nu compar un betivan ... care sa facut praf la bezoneria de langa mine ... cu un om normal ... cu care mai poti schimba 2/3 vorbe!)
Z3r0 Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 Foarte bun thread. Eu tocmai ma aflu intr-o situatie de aceasta si nu stiu ce sa fac. Situatia este mult prea complexa sa ma duc sa ii bag una, desi as face-o cu cel mai mare drag, l-as tara prin centru tras de cap la ce stres si nervi imi face...dar sincer mie frica ca apoi ma da in judecata. Nu mai suntem copii, dar totusi ar merita o bataie zdravana dar exista si legi. Revenind la topic, exact cum procedez si in cazul meu, intai incerc cu vorba buna, dar vedeti voi...daca vorbesti frumos, esti luat de fraier si te crede moale...oricum eu incerc tot timpu sa rezolv problemele pasnic ... foarte rar dau in cineva, doar daca chiar nu am nici o alta alternativa.Singurul caz in care dau fara sa mai judec este daca cineva se leaga de prietena mea, ma omoara gelozia :)
L!nuX Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 zicala "orice shut in fund e un pas inainte e f buna :D"
Xellos Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 depinde de :-cum arata tipul-cati prieteni am langa mine-cati prieteni are langa el tipul :D-cat de nervos sunt :)
Beethoven Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 zicala "orice shut in fund e un pas inainte e f buna :D" Absolut :D Se mai poate adauga si "ce nu te omoara te face mai puternic" Altfel spus, Legea lui Duncan McLeod
Lord of round table Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 Foarte bun thread. Eu tocmai ma aflu intr-o situatie de aceasta si nu stiu ce sa fac. Situatia este mult prea complexa sa ma duc sa ii bag una, desi as face-o cu cel mai mare drag, l-as tara prin centru tras de cap la ce stres si nervi imi face...dar sincer mie frica ca apoi ma da in judecata. Nu mai suntem copii, dar totusi ar merita o bataie zdravana dar exista si legi. Revenind la topic, exact cum procedez si in cazul meu, intai incerc cu vorba buna, dar vedeti voi...daca vorbesti frumos, esti luat de fraier si te crede moale...oricum eu incerc tot timpu sa rezolv problemele pasnic ... foarte rar dau in cineva, doar daca chiar nu am nici o alta alternativa.Singurul caz in care dau fara sa mai judec este daca cineva se leaga de prietena mea, ma omoara gelozia :)solutia e evidenta. daca e barbat nu iti poate refuza dreptul la o mica provocare..dar asa cu japca nu are rost.. ai incalca si legile si i-ai dai si lui ala satisfactie
Iverson Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 forta fizica ftw :D prin asta a se intelege trasul de par, zgariatul cu unghiile si datul palmelor j/k, sunt pacifista de felul meu. folosesc puterea cuvintelor mele doar cand persoana respectiva merita sa fie cunoscuta/convinsa. in rest, ignorance is bliss. oricum, ca fapt divers, raportandu-ne chiar la politica pe plan international, cuvantul tinde sa devina cel mai puternic lucru in univers. atata vreme cat stii sa-l folosesti. tu folosesti puterea buzelor : )) le arati si omu` tace :D :violent: oricum mai e faza ca : pt a te incrunta ai nevoie de 100 si ceva de muschi insa pt a`i trage una ai nevoie doar de vreo 5