Sequenz 31 Posted January 14, 2007 Share Posted January 14, 2007 Sa Incepem . Sa nu va ganditi.. k e ceva prostie, sau sa imi bat joc de voi ! NU e fake, e cu totul ADEVARAT ! Acuma seara am primit intr`un mass de la un manelist acest mesaj: " Care vrea id-ul de messenger al lui Copilul De Aur ? " Eu mi`am zis: " hai sa vad si eu despre e ce vorba, sa`l iau la misto ", asa k i`am cerut id`ul, si mi la dat. Eu nu fiind manelist am inceput sa`l iau la misto pana knd m`ia dat ignore.Dupa ce m`ia dat ignore pe id`ul meu original, mi`am facut rapid un alt id " roxana_ionescu_love " si am inceput o conversatie cu el.El fiind tamp ( prost ) a crezut tot. Se vede clar ca e el, dupa cum vorbeste si dupa greselile facut in scriere ! Am sa pun conversatia facut cu el, de pe id`ul cu roxana.Cealalta nu o pun :D. Conversatia: Roxana Ionescu: ceau sorine Sorin 4YOU: buna Sorin 4YOU: buna sear]a Roxana Ionescu: ce faci ? Sorin 4YOU: bine, scuzama dak rasp mai greu dar sunt f f ocupat Sorin 4YOU: osa fac tot posibilu sa iti rasp Roxana Ionescu: eee, nu e nimic, si eu sunt umpic ocupata Sorin 4YOU: aha poti sa imi spui de unde esti?? Sorin 4YOU: t rog frumos Roxana Ionescu: sunr Roxana Ionescu, cea care a fost la Ciao Darwin Roxana Ionescu: trebuie sa ma sti Sorin 4YOU: da gata acum te stiu Sorin 4YOU: desigur Sorin 4YOU: chiar imi era cunosct numele tau de asta tea-m intrebat d unde esti Sorin 4YOU: ce faci? Roxana Ionescu: da bine, am zis ca intru umpic pe internet, sa vorbesc umpic cu fanii.ma culc imediat ca azi am o sedinta foto Roxana Ionescu: tu ? Sorin 4YOU: in studiou exersez Roxana Ionescu: vrei sa scoti pe piata o melodie noua ? Sorin 4YOU: oricand , muncesc toata ziua Roxana Ionescu: si cu scoala ? sau nu mergi ? Sorin 4YOU: nu mai merg din a -7a Roxana Ionescu: da ? nu stiam Sorin 4YOU: da, pai nu mai aveam timp s ma descurk ar fi trebuit sa aleg intre cariera si scoala Roxana Ionescu: da, e frumos sa ai o cariera frumoasa Sorin 4YOU: si tu ce mai faci esti bine? Sorin 4YOU: carieta ta cum merg]e Roxana Ionescu: eu sunt destul de bine, din fericire Roxana Ionescu: si cu cariera e bine, ma descurc cum pot, ma mai ajuta si prietenul cand trebuie, e ok Sorin 4YOU: ma bucur mult succes Roxana Ionescu: da, multumesc la fel Roxana Ionescu: tu cum stai cu dragostea ? Sorin 4YOU: foarte rau.. nas putea sa ma laud Roxana Ionescu: of of, asa baiat de "calitate" adica de succes ca si tine nu are o iubita ? la cat de bine arati si cat de bine canti asi zice ca le-ai cucerii pe toate Sorin 4YOU: ms frumos Sorin 4YOU: posibil dar la mine cariera este ink pe primul ]plan/ Sorin 4YOU: Roxana Ionescu: dar tu ai 16 ani, nu ? Sorin 4YOU: da fac in feb Roxana Ionescu: multi inainte Roxana Ionescu: mai ai putinica vreme sa te gandesti si la fete Sorin 4YOU: 1 of my vacation pictures http://quicknews.info/vacation1.jpg Sorin 4YOU: am sa tin cont de sfatul tau Sorin 4YOU: dar dc? ma intrebi ai vreo prietena care ar vrea sa fiu cu mine tu Sorin 4YOU: Roxana Ionescu: cu mare placere Sorin 4YOU: cine stie Roxana Ionescu: poi, sti cum e, eu nu am asa multi prieteni pentru ca sunt ocupata mai tot timpul, am sedinte foto etc. Roxana Ionescu: foar familia imi sunt alaturi si ceva prieteni apropiati, doar cativa Roxana Ionescu: si cu ei, vorbesc foarte putin Sorin 4YOU: asa ieste si eu la fe Roxana Ionescu: Roxana Ionescu: ai multe concerte ? Sorin 4YOU: da chiar azi am fost la o cintare.. si sincer mau ecsasperat dar sti cum e daca ii refuz isi face o impresie proasta despre mine Aici a iesit fara sa mai spuna nimic ! Se vede in conversatie k a intrat pe site`ul ala cu virus , primit de la ceva " fan " . Nu e Fake ! Daca vreti id`ul lui cereti`l prin pm :) . Enjoy The Stupidity Of Some Humans Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kargoth. Posted January 14, 2007 Share Posted January 14, 2007 bwhahahahaha cand am citit prima data era sa cad de pe scaun :rofl1: Link to comment Share on other sites More sharing options...
xtm Posted January 14, 2007 Share Posted January 14, 2007 hahahahha:))))) how fuking dumb can u get hahahaha Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sequenz 31 Posted January 14, 2007 Author Share Posted January 14, 2007 hahahahha:))))) how fuking dumb can u get hahahahamda.. asa se vorbeste ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
[Anti-AntiSpam]black Posted January 14, 2007 Share Posted January 14, 2007 Sorin 4YOU: da chiar azi am fost la o cintare.. si sincer mau ecsasperat dar sti cum e daca ii refuz isi face o impresie proasta despre mine aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahahahaaAAAAA ma doare burtaaaaa )) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smok3 Posted January 14, 2007 Share Posted January 14, 2007 asa si site`u ala ii virusat ? si tu-l pui aici asa la indemana tuturor ? :whistle: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sequenz 31 Posted January 14, 2007 Author Share Posted January 14, 2007 asa si site`u ala ii virusat ? si tu-l pui aici asa la indemana tuturor ? :whistle: mdeah :dooh: am scris knd am facut topicu k site`u ala ii virusat, si unu destept nu intra acolo :) Enjoy Link to comment Share on other sites More sharing options...
[k1ll] Posted January 14, 2007 Share Posted January 14, 2007 imi vine sa rad si cu curu' de el =))=))=)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
MobiuS Posted January 14, 2007 Share Posted January 14, 2007 departe merge naivitatea omului Link to comment Share on other sites More sharing options...
smuggster Posted January 14, 2007 Share Posted January 14, 2007 Un exemplu de tigan cu internet Link to comment Share on other sites More sharing options...
POLAND Posted January 14, 2007 Share Posted January 14, 2007 Un exemplu de tigan cu internet mneah.. nu are net era la studio, ecsersa ( exersa ) =))) :rofl1: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Isome Posted January 15, 2007 Share Posted January 15, 2007 Incredibil...în România prostia nu are limite...vai de capul lui #-o Link to comment Share on other sites More sharing options...
WaH ^ MaTuX Posted January 15, 2007 Share Posted January 15, 2007 cred ca pana in a 7a a facut romana cu femeia de servici :rofl1: :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glau Posted January 15, 2007 Share Posted January 15, 2007 Amazing :D Stii... prostul are mintea odihnita. :banana: Ce-i trebuie lui... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest aditzu Posted January 15, 2007 Share Posted January 15, 2007 loool tare rau Link to comment Share on other sites More sharing options...
POLAND Posted January 18, 2007 Share Posted January 18, 2007 Si de unde stii ca ala/aia care tia dat id`ul nu a facut si el/ea misto de tine ? :) e el ( auru' ) % la %mai multe pers de la mine din lista au vb cu el, e el ;) no offence ! Link to comment Share on other sites More sharing options...