Sequenz 31 Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 Sa Incepem . Sa nu va ganditi.. k e ceva prostie, sau sa imi bat joc de voi ! NU e fake, e cu totul ADEVARAT ! Acuma seara am primit intr`un mass de la un manelist acest mesaj: " Care vrea id-ul de messenger al lui Copilul De Aur ? " Eu mi`am zis: " hai sa vad si eu despre e ce vorba, sa`l iau la misto ", asa k i`am cerut id`ul, si mi la dat. Eu nu fiind manelist am inceput sa`l iau la misto pana knd m`ia dat ignore.Dupa ce m`ia dat ignore pe id`ul meu original, mi`am facut rapid un alt id " roxana_ionescu_love " si am inceput o conversatie cu el.El fiind tamp ( prost ) a crezut tot. Se vede clar ca e el, dupa cum vorbeste si dupa greselile facut in scriere ! Am sa pun conversatia facut cu el, de pe id`ul cu roxana.Cealalta nu o pun :D. Conversatia: Roxana Ionescu: ceau sorine Sorin 4YOU: buna Sorin 4YOU: buna sear]a Roxana Ionescu: ce faci ? Sorin 4YOU: bine, scuzama dak rasp mai greu dar sunt f f ocupat Sorin 4YOU: osa fac tot posibilu sa iti rasp Roxana Ionescu: eee, nu e nimic, si eu sunt umpic ocupata Sorin 4YOU: aha poti sa imi spui de unde esti?? Sorin 4YOU: t rog frumos Roxana Ionescu: sunr Roxana Ionescu, cea care a fost la Ciao Darwin Roxana Ionescu: trebuie sa ma sti Sorin 4YOU: da gata acum te stiu Sorin 4YOU: desigur Sorin 4YOU: chiar imi era cunosct numele tau de asta tea-m intrebat d unde esti Sorin 4YOU: ce faci? Roxana Ionescu: da bine, am zis ca intru umpic pe internet, sa vorbesc umpic cu fanii.ma culc imediat ca azi am o sedinta foto Roxana Ionescu: tu ? Sorin 4YOU: in studiou exersez Roxana Ionescu: vrei sa scoti pe piata o melodie noua ? Sorin 4YOU: oricand , muncesc toata ziua Roxana Ionescu: si cu scoala ? sau nu mergi ? Sorin 4YOU: nu mai merg din a -7a Roxana Ionescu: da ? nu stiam Sorin 4YOU: da, pai nu mai aveam timp s ma descurk ar fi trebuit sa aleg intre cariera si scoala Roxana Ionescu: da, e frumos sa ai o cariera frumoasa Sorin 4YOU: si tu ce mai faci esti bine? Sorin 4YOU: carieta ta cum merg]e Roxana Ionescu: eu sunt destul de bine, din fericire Roxana Ionescu: si cu cariera e bine, ma descurc cum pot, ma mai ajuta si prietenul cand trebuie, e ok Sorin 4YOU: ma bucur mult succes Roxana Ionescu: da, multumesc la fel Roxana Ionescu: tu cum stai cu dragostea ? Sorin 4YOU: foarte rau.. nas putea sa ma laud Roxana Ionescu: of of, asa baiat de "calitate" adica de succes ca si tine nu are o iubita ? la cat de bine arati si cat de bine canti asi zice ca le-ai cucerii pe toate Sorin 4YOU: ms frumos Sorin 4YOU: posibil dar la mine cariera este ink pe primul ]plan/ Sorin 4YOU: Roxana Ionescu: dar tu ai 16 ani, nu ? Sorin 4YOU: da fac in feb Roxana Ionescu: multi inainte Roxana Ionescu: mai ai putinica vreme sa te gandesti si la fete Sorin 4YOU: 1 of my vacation pictures http://quicknews.info/vacation1.jpg Sorin 4YOU: am sa tin cont de sfatul tau Sorin 4YOU: dar dc? ma intrebi ai vreo prietena care ar vrea sa fiu cu mine tu Sorin 4YOU: Roxana Ionescu: cu mare placere Sorin 4YOU: cine stie Roxana Ionescu: poi, sti cum e, eu nu am asa multi prieteni pentru ca sunt ocupata mai tot timpul, am sedinte foto etc. Roxana Ionescu: foar familia imi sunt alaturi si ceva prieteni apropiati, doar cativa Roxana Ionescu: si cu ei, vorbesc foarte putin Sorin 4YOU: asa ieste si eu la fe Roxana Ionescu: Roxana Ionescu: ai multe concerte ? Sorin 4YOU: da chiar azi am fost la o cintare.. si sincer mau ecsasperat dar sti cum e daca ii refuz isi face o impresie proasta despre mine Aici a iesit fara sa mai spuna nimic ! Se vede in conversatie k a intrat pe site`ul ala cu virus , primit de la ceva " fan " . Nu e Fake ! Daca vreti id`ul lui cereti`l prin pm :) . Enjoy The Stupidity Of Some Humans
Kargoth. Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 bwhahahahaha cand am citit prima data era sa cad de pe scaun :rofl1:
xtm Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 hahahahha:))))) how fuking dumb can u get hahahaha
Sequenz 31 Posted January 14, 2007 Author Posted January 14, 2007 hahahahha:))))) how fuking dumb can u get hahahahamda.. asa se vorbeste ?
[Anti-AntiSpam]black Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 Sorin 4YOU: da chiar azi am fost la o cintare.. si sincer mau ecsasperat dar sti cum e daca ii refuz isi face o impresie proasta despre mine aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahahahaaAAAAA ma doare burtaaaaa ))
Smok3 Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 asa si site`u ala ii virusat ? si tu-l pui aici asa la indemana tuturor ? :whistle:
Sequenz 31 Posted January 14, 2007 Author Posted January 14, 2007 asa si site`u ala ii virusat ? si tu-l pui aici asa la indemana tuturor ? :whistle: mdeah :dooh: am scris knd am facut topicu k site`u ala ii virusat, si unu destept nu intra acolo :) Enjoy
POLAND Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 Un exemplu de tigan cu internet mneah.. nu are net era la studio, ecsersa ( exersa ) =))) :rofl1:
Isome Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 Incredibil...în România prostia nu are limite...vai de capul lui #-o
WaH ^ MaTuX Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 cred ca pana in a 7a a facut romana cu femeia de servici :rofl1: :lol:
Glau Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 Amazing :D Stii... prostul are mintea odihnita. :banana: Ce-i trebuie lui...
POLAND Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 Si de unde stii ca ala/aia care tia dat id`ul nu a facut si el/ea misto de tine ? :) e el ( auru' ) % la %mai multe pers de la mine din lista au vb cu el, e el ;) no offence !